Stuff that is Interesting

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Η καλύτερη επεξήγηση της καρδιακής λειτουργίας μιλώντας σε shit coin terms

can confirm

Ο μικρός έστω και με 2 δόντια, ότι τον ενοχλεί το δαγκώνει... μπήκα μπροστά του όρθιος να του κόψω την φόρα που πήγαινε στην "βρώμικη" είσοδο του σπιτιού και σκύβει και μου δαγκώνει το πόδι... καλά που μόλις είχα βγει από μπάνιο με καθαρές κάλτσες. Ίσως το μετάνιωνε με της κάλτσες "ημέρας" :p

Περί θεάτρου δεν έχουμε κανένα νήμα, οπότε το αφήνω εδώ.

Είδα χθες την Ορέστεια σε σκηνοθεσία του Τερζόπουλου στο αρχαίο θέατρο της Δωδώνης και τολμώ να πω ότι πρόκειται για μια από τις καλύτερες θεατρικές παραγωγές στο συγκεκριμένο είδος που έχουμε δει σε αυτή την χώρα. Χωρίς πολλά πολλά, ο σκηνοθέτης απογείωσε το έργο του Αισχύλου, ενώ όλα τα υπόλοιπα, ηθοποιοί, κοστούμια, μουσική, φωτισμός, μακιγιάζ βρίσκονται σε δυσθεώρητα ύψη. Παρότι βλέπω πολλές θεατρικές παραστάσεις κάθε χρόνο διαφόρων ειδών, στο κομμάτι της θεωρίας και των τεχνικών έχω μαύρα μεσάνυχτα. Παρόλα αυτά, θεωρώ πως αν υπάρχει ένας τρόπος να έρθει στο σήμερα ο Αισχύλος, αυτός είναι του Τερζόπουλου.

Δεν τολμώ να το συγκρίνω με τις κλασικές παραγωγές που περιοδεύουν κάθε χρόνο και που τις περισσότερες φορές είναι οριακά διεκπεραιωτικές. Εξαιρώ την Παπαληγούρα, που την θεωρώ μέγα αγγούρι και παρόλα αυτά, λόγω διασυνδέσεων την τρώμε στην μάπα κάθε καλοκαίρι.

Δεν ξέρω πότε θα ξαναδούμε κάτι ανάλογο, οπότε αν σας ενδιαφέρει, βλέπω ότι έχει ακόμη τρεις παραστάσεις σε Φιλίππους και Επίδαυρο, πάτε να το δείτε.

Για το τελευταίο γράψτε άκυρο, αφού βλέπω ότι φέτος είναι η δεύτερη περιοδεία του.

Last edited:
Story of our lives. Βγαζουμε κατι, το δοκιμαζουμε σε ανθρωπους, πατεντα, κερδος, cash out μερικες 10ετιες αργοτερα και so long suckers...

Story of our lives. Βγαζουμε κατι, το δοκιμαζουμε σε ανθρωπους, πατεντα, κερδος, cash out μερικες 10ετιες αργοτερα και so long suckers...
Ήταν ελαφρώς έκπληξη που άκουσε τα αιτήματα και έπιασε το θέμα. Ακόμα και αν έχει πουλήσει το κανάλι εξακολουθεί να κάνει εξαιρετική δουλειά.

μου έβγαλε αυτό στο άκυρο σήμερα στο FB και εντυπωσιάστηκα από το κόστος για όλα αυτά τα χιλιόμετρα

Τα ηλεκτρικά πράγματι είναι το μέλλον... με το ibiza θα είχα κάψει ξέρω εγώ 350€

Δεν είμαι του θεάτρου, αλλά όταν πετύχω κάποιες συνεντεύξεις, από ανθρώπους που σκέφτονται λίγο διαφορετικά, ρίχνω καμιά ματιά.
Στην παρακάτω περίμενα, να πέσει πολύ υψηλή θεωρία και διανόηση, αλλά μου φάνηκε περισσότερο σαν εκτεταμένη συλλογή, από παπαρολογίες:

Ο θρύλος του θεάτρου Ζυλιέν Γκοσλέν

Το αφήνω εδώ, μήπως όντως έχει δίκιο ο άνθρωπος και εγώ δεν το κατάλαβα, γιατί είμαι ένας ημιμαθής βάρβαρος!!

Έχουμε μια σημαντική αρχαιολογική ανακάλυψη και η ΝΔ δηλώνει απερίφραστα ότι χέστηκε.

μου έβγαλε αυτό στο άκυρο σήμερα στο FB και εντυπωσιάστηκα από το κόστος για όλα αυτά τα χιλιόμετρα

Τα ηλεκτρικά πράγματι είναι το μέλλον... με το ibiza θα είχα κάψει ξέρω εγώ 350€

Στην ΕΕ ψιλοκοιμόμαστε με τη μαμα Γερμανία και την δυσκίνητη βιομηχανία της. Οι Κινέζοι σε 10 χρόνια θα είναι σε άλλο επίπεδο. Η Αμερική το ίδιο. Εχουμε βάλει και στόχο για πλήρη κατάργηση κινητήρων εσωτερικής καύση μέχρι το 2035 και έχεις και έναν Μερτζ να λέει ναι, να, μου, co-exist και άλλα τέτοια για να μη βρεθεί στο κενό η οικονομία της Γερμανίας.

Back