Euro Truck Simulator 2

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Λεωφορεία στο ETS, αυτοκίνητα στο ATS.. σε διαφορετικά μονοπάτια κινείται πλέον η SCS.. να δούμε που θα τους βγάλει.

Έχουν φάει μπλόκο με τον χάρτη, δεν μπορούν να συνεχίσουν νότια της Αμερικής, ούτε ανατολικά της Ευρώπης. Οπότε ψάχνουν άλλους τρόπους να μας τα φάνε κρατάνε γεμάτη τη γουίσλιστ με ένα κάρο μλκς. Μπορεί να ακούγεται εξωπραγματικό τώρα, αλλά προβλέπω λεωφορεία στο ATS και αυτοκίνητα στο ETS.

To αφήνω κι εδώ, κυρίως γιατί μπορώ.

Όχι, καλά κάνεις και το αφήνεις εδώ. Αφού το original παιχνίδι που φτιάχτηκε το thread το γυρνάει σε λεωφορεία....

Εδώ στο ATS θα βγάλουν dlc για να βολτάρεις με αυτοκίνητα!

Μήπως να πρέπει να αλλάξει το όνομα σε "Truck Simulators and Beyond!" ή κάτι τέτοιο?! Αλήθεια με sim racing ασχολείται κανείς?! Αν είναι το κάνουμε "Simulators με ρόδες"!!! Όλα σε ένα!!!

Μετά το Ford car pack ανακοίνωσαν και RAM & Dodge car pack για το ATS! Και τα δύο coming soon! Ξεφεύγει το πράγμα!

ΟΛΑ WISH LIST ΚΑΙ DAY ΟΝΕ ΑΓΟΡΑ! Eίναι ο μόνος τρόπος να τους δείξουμε, να δούνε τι θα πάθουν..

Ε όχι να τους κάνουμε τέτοιο κακό! Day one wishlist, έτσι για την προσποίηση, να χαρούν και να γεμίσουν ελπίδες και μετά υπομονή μέχρι να πέσει στα τέσσερα.. ευρώ το dlc!!!

Εδώ στο ATS θα βγάλουν dlc για να βολτάρεις με αυτοκίνητα!

Μήπως να πρέπει να αλλάξει το όνομα σε "Truck Simulators and Beyond!" ή κάτι τέτοιο?! Αλήθεια με sim racing ασχολείται κανείς?! Αν είναι το κάνουμε "Simulators με ρόδες"!!! Όλα σε ένα!!!
Που υπάρχουν ήδη Mods για αυτοκίνητα. Στα εύκολα βαδίζουν νιώθω.... Αυτό που θα ήθελα εγώ να δω είναι χιόνι, χώμα και σωστή συμπεριφορά σε αυτά.

Το έχω ρίξει λίγο στο assetto corsa όταν πήρα την τιμονιέρα. Πιάνει; :p

Που υπάρχουν ήδη Mods για αυτοκίνητα. Στα εύκολα βαδίζουν νιώθω.... Αυτό που θα ήθελα εγώ να δω είναι χιόνι, χώμα και σωστή συμπεριφορά σε αυτά.
Και γι αυτά ρίξτο στα Mods! Προσωπικά τα χω κόψει όλα εδώ και χρόνια αλλά είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει κάτι καλό και σταθερό! Αν περιμένεις από δαύτους, θα περιμένεις πολύ!

Το έχω ρίξει λίγο στο assetto corsa όταν πήρα την τιμονιέρα. Πιάνει; :p
Φυσικά! Είχα πάρει ένα πακέτο που τα χε όλα μέσα για 7-8€ πριν 2-3 χρόνια αλλά δεν ασχολήθηκα μαζί του παρά μόνο για λίγο! Προτίμησα να πετάξω τα λεφτά μου στο iRacing! Ίσως προς τα Χριστούγεννα που τελειώνει η συνδρομή μου να του δώσω καμιά ευκαιρία! Όπως και στο ACC και στο AC Evο!

Άλλο ένα τρέιλερ.. δεν έχουμε ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας!

Τι κι αν είμαστε πάνω από ένα χρόνο σε αναμονή για το Nordic Horizons?! Τι κι αν ανακοίνωσαν πριν από κάνα 4μηνο το Iceland!? Ε πάρτε κι άλλο ένα, έτσι, γιατί μπορούν...

Κάπως έτσι σε μια στιγμή σκληρού πανκ πήρα απόφαση να αφαιρέσω τα πάντα τρακ σιμ από γουίσλιστ. Άδειασε η μισή λίστα να πούμε, φελτ γκουντ.

Κοίταζα την λίστα μου πριν από λίγο. Έχω καμιά 30αριά dlcs για ETS και ATS (4 και 13 οι περιοχές αντίστοιχα!!!). Θα σβήσω και γω πράμα γιατί παραγεμίσαμε.

Α τρέχει και event αυτές τις μέρες, λόγω Halloween, παρόμοιου στυλ όπως το Χριστουγεννιάτικο.

Χιόνια δεν βλέπω να έρχονται όμως.....

Έχει ΜΑΣΙΒ ΣΕΗΛ στο παραδοσιακό 30-40-50% που δεν ακουμπάμε ποτέ τίποτα, ΑΛΛΑ.. είδα που έχει και μία ΟΥΛΤΙΜΕΗΤ έκδοση έκαστο που προσαρμόζεται ανάλογα και σε αυτά που έχεις. Οπότε όταν πάει 85% θα είναι γαμάτο ντηλ!

Έχουμε ερωτιάρικο event αυτήν την περίοδο σε ETS/ATS όπως και νέο update.

Νέο dlcάκι ετοιμάζεται που θα μας στείλει στα βάθη της Τουρκίας.

Back