By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Στα μισά του τέταρτου κεφαλαίου είμαι, μια φορά δεν έχω πατήσει το ιερόσυλο 'Skip Ride'.
Εννοείς ότι τα γεγονότα του Εκλαίρ, δε μπορεί να συμβούν στην πραγματικότητα;ΔΙΑΒΟΛΕ, ΤΙ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ. Λογικά είμαι πάρα πολύ κοντά στο φινάλε, για μένα είναι ανώτερη συναισθηματική εμπειρία από το Εκλαιράκι γιατί είναι 100% αληθινό. Αληθινό και πανέμορφο. Κλείδωσα θαρρώ το GOTY '25 μου.
ΔΙΑΒΟΛΕ, ΤΙ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ. Λογικά είμαι πάρα πολύ κοντά στο φινάλε, για μένα είναι ανώτερη συναισθηματική εμπειρία από το Εκλαιράκι γιατί είναι 100% αληθινό. Αληθινό και πανέμορφο. Κλείδωσα θαρρώ το GOTY '25 μου.
'Xoυκο, τίτλοι τέλους.
Πανέμορφο ήταν ρε, όλα στη θέση τους. Εξαιρετικό, αρχετυπικό μαφιόζικο δράμα. Γιατί κλαίγονται οι απανταχού Μαρβέλκυθοι; Γιατί σκότωσε τον Ένζο ο Τσέζαρε; Αυτό ήταν προφανές από την αρχή. Ή που θα πέθαινε ο Ένζο ή η Ιζαμπέλλα. Ιδανικά και οι δυο. Το επιβάλλουν οι κανόνες της οπερατικής δραματουργίας. Αν τα πάρουμε όμως έτσι και εντελώς πραγματιστικά, ο Τσέζαρε γίνεται ντε φάκτο επικεφαλής της οικογένειας Τορίσι μετά το θάνατο του πεθερούλη. Όλο το νησί όμως ξέρει πως ο Ένζο είναι ο λεβέντης -ούτε μισή πιστολιά δε σταύρωνε σε τόσες μάχες Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΤΣΕΖΑΡΕ- οπότε εν ευθέτω χρόνω, θα τον έβρισκε μπροστά του. Τον καθαρίζει με το που δίνεται η ευκαιρία και συγκεντρώνει στα χέρια του όλη την εξουσία του νησιού.
The other big game of the quarter was Mafia: The Old Country, which beat the firm’s internal expectations and Zelnick says proves there’s a market for narrative games done well.
“What we suspected was confirmed,” he said. “Which is just… if you give consumers a great narrative experience that’s a lot of fun, somewhat contained, and at a fair price, then you can have the perfect result.”