Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Αν έχω στηρίξει δύο πράγματα στην ζωή μου αυτά ειναι 1) ο Γιαννούλης the cobra Λαρεντζάκης και 2) το Alien Earth.

Και ενώ για την κόμπρα έχω πέσει μέσα αρχίζω να πιστεύω οτι έχω κάνει λάθος με το Alien Earth. Λαμπρές σκηνές τις διαδέχονται απίστευτα ηλίθιες που θα έκαναν τους γραφιάδες του Rings Of Power να σκάσουν από το κακό τους.

Η όλη φάση ανήλικοι σε σώμα ενηλίκων με προβληματίζει από την αρχή. Πλέον και η σχέση Wendy - Xenomorph παραείναι ακραία για τα γούστα μου.

Την προηγούμενη εβδομάδα στηλίτευσα την ύπαρξη αεραγωγού μέσα στο lab υψίστης ασφαλείας. Αυτή την εβδομάδα μάθαμε ότι οδηγεί κατευθείαν στο δωμάτιο του Slightly ώστε να μην έχουμε έξτρα αγωνία.

Δεν είναι όλα στραβά. Babou Ceesay & Timothy Olyphant δίνουν ρεσιτάλ κάθε εβδομάδα. Όλες οι σκηνές με το πρόβατο είναι πολύ ενδιαφέρουσες.

Τρελό plot armor για τον αδερφό της Wendy που όλοι συμφωνούμε οτι είναι ο πρώτος που θα έπρεπε να ξεκοιλιαστεί γιατί είναι μαλωμένος με την ηθοποιία.

Και, όπως και το RoP, ρισκάρει πολύ βάζοντας καινούργια πράγματα μεσα στο lore διχάζοντας το κοινό. Δεν ξέρω πλέον αν θέλω να υπάρξει 2η σαιζόν.
Και εγω στηριζω alien earth. Δεν ειναι ανηλικοι σε σωματα ενηλικων. Ειναι μυλα παιδιων που τα πηραν απο το σωμα τους και εβαλαν σε ρομποτ που μοιαζουν με ενηλικες. Κατι τετοιο ειχε κανει ενας απο τους πρωην υπαρχηγους μου ο Hun oταν εκοψε το κεφαλι του Stockman για να τον τιμωρησει επειδη μαςε επιτεθηκε και μετα προσελαβα εναν αλλο επιστημονα τον Chaplin και αυτος εβαλε το μυαλο του Stockman σε ενα ρομποτ. Το ιιδιο συνεβη και με αυτα τα παιδια στο alien. Το εξωγηινο προβατο ειναι φοβερο . Φαντασου τι θα εκανε ενα τετοιο στις χελωνες!!! Ναι ο αδελφος της Wendy ειναι χαζος. Σε τι διχαζει το κοινο? Η σειρα ειναι πριν απο τα γεγονοντα των ταινιων αρα μπορει καποιος που δεν εχει δει καμια ταινια alien να δει πρωτα το alien earth και μετα τις ταινιες.

Το ότι λέγεται alien earth και όλους μας έχει πάρει τα μυαλά το εξωγήινο πρόβατο λέει πολλά για το τι πήγε λάθος.

Πρόβατο ΟΠΕΚΕΠΕ

Task : Σκληρά ανδροπρεπής μαυρίλα δια χειρός του μάγκα που έγραψε το Mare of Easttown. Ζόρια μεγατόνων, 10/10.

Duster. Αναλαφρο, σεβεντιλα, Αριζονα, κιτρινιλα, γκαζια κλπ Εχει βγει ολη η πρωτη σεζον και φυσικα δεν θα βγει 2η επειδη reasons..

Alien Earth s01e08, παραδόξως μετά τα πάνω και τα πολλά κάτω που είχε αυτή η σαιζόν, το τελευταίο επεισόδιο ήταν αξιοπρεπές, Νομίζω ότι ένα απο τα πρόβλήματα είναι ότι πλασαρίστηκε σαν Alien για την τηλεόραση αλλά ο Hawley ήθελε καταβάθος να πει μιά άλλη ιστορία, για ένα δυστοπικό μέλλον που οι άνθρωποι είναι προιόντα ιδιοκτησίας των πολυεθνικών κολοσσών που έχουν αντικαταστήσει τα έθνη, που οι πλούσιοι θα είναι αθάνατοι μεταφέροντας την συνείδηση τους σε συνθετικά άφθαρτα σώματα και τέλος για τον αληθινό πρωταγωνιστή, το εξωγήινο πρόβατο. Κάπου στο background αν είστε παρατηρητικοί θα δείτε και ένα xenomorph να σουλατσάρει.

Δεν νομίζω ότι θα μου λείψει αν δεν ανανεωθεί.

RIP χαρακτήρα του Sean Bean.

Εντωμεταξύ στον ρολο του Little John είναι αυτός ο ηθοποιός: Marcus Fraser

1000006593.jpg

Αφού έψαχνα να δω αν ήταν πουθενά το Netflix στη παραγωγή. Αφού στον Robin Hood θα είναι άντρας πάλι καλά να λέμε.

giphy.gif

Επίσημα πλέον, μπορούμε να πούμε ότι χάσαμε τον χρόνο μας με το Alien: Earth.
Κυριολεκτικά ΤΙΠΟΤΑ απ'όσα συμβαίνουν στο νησί δεν βγάζει νόημα από πλευράς χαρακτήρων, τεχνολογίας, lore, κοινής λογικής.
Βάζω στο σέικερ του Κουίκι, γάλα και δυο κουταλιές νεσκουίκ δύο κουταλιές Alien, μια πρέζα Jurassic Park, μισή χούφτα Westworld και έτοιμη η πιο ακριβή μπαρούφα της σεζόν. Είχα την ελπίδα πως θα δούμε κάτι αντίστοιχο του Andor, μια σειρά που θα δώσει κύρος και βάθος στο ταλαιπωρημένο αυτό franchise εξερευνώντας διαφορετικές πλευρές και θεματικές του κόσμου του. Με το που τέλειωσε η σειρά το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πως μάλλον το Prometheus δεν ήταν και τόσο κακό τελικά.

4/10, που θα ήταν άνετα 2/10 αν δεν είχε τα υψηλά στάνταρ παραγωγής και τους δύο μοναδικούς χαρακτήρες που δεν ήταν εντελώς για πέταμα (Κερς + cyborg). Άντε τρεις, αν βάλω και το πρόβατο.

Το πρόβατο θα χτυπήσει όλα τα emmys του χρόνου. Το διαβάσατε πρώτα εδώ.

1000033512.png

Τελείωσα την 2η σαιζόν Wednesday και μπορώ να πω ότι είναι μια αρκετά ευχάριστη εμπειρία. Το δυνατό σημείο ήταν πάλι οι καυστικές ατάκες της, από κοντά με καλογραμμένους διαλόγους και ο Luis Guzman και το Κατερινιώ, ενδιαφέρουσα υπόθεση, ένα origin story για το thing, ένα απίστευτα διασκεδαστικό body swap επεισόδιο και επιστροφή στα τηλεοπτικά δρώμενα για την Joanna Lumley.

Άσχετο, από όταν η Joanna επισκέφτηκε τα μέρη μου

αν και το θρεντ λεει "της προκοπης", εγω το ποσταρω. το πολυ να με καμει μπαν η αστυνομια καλου γουστου.
πρωτο σχολιο απο κατω:

@elagentesebiche

πριν από 5 ώρες
An applause for Netflix for leaving the comments section open.

μπέιζντ.

αν και το θρεντ λεει "της προκοπης", εγω το ποσταρω. το πολυ να με καμει μπαν η αστυνομια καλου γουστου.
πρωτο σχολιο απο κατω:

@elagentesebiche

πριν από 5 ώρες
An applause for Netflix for leaving the comments section open.

μπέιζντ.

περάστε έξω κύριε... λίγος σεβασμός δε βλάπτει.

Οκ, μας φάγανε μπαμπέσικα τον αδερφό Χένρι κι η καρδιά δεν συγχωρεί αλλά πόσο χειρότερο μπορεί να είναι από τον τρίτο κύκλο;

*βλέπει το αποκριάτικο styling του Laurence Fishburne ως Regis*

Περάστε έξω, κύριε.

Back