Τα νέα της επικαιρότητας

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
κάντε παιδιά μαλάκες έλεγε, καταγείτε, επανακαταγείτε...

:mad::mad::mad::mad::mad:

Κλεβει δημόσια περιούσια ο Ελληνας. Ενα σύννεφο να πέσω παιδιά!

544846472_1227910662470972_9013145105805743145_n.jpg

Καλό Σαββατόβραδο παίδες. Εγώ δυστηχώς από νωρίς για νάνι έχω εγερτήριο 04:30

Pizza Fan: Το βίντεο Μπογδάνου που ζητά την απομάκρυνση του Ρούπου - «Να τρώνε μόνο οι άπλυτοι» | Το Κουτί της Πανδώρας

Βγηκε ο πορδολαγνος να κατηγορήσει κωμικό, προωθητή της Pizza fan στα social ζητώντας από την εταιρεία την απόλυσή του και μποϊκοτάζ γτ μονο οι άπλυτοι λέει τρώνε Pizza fan. Στο τελευταίο έχει ενα μικρό δίκιο. Ποιος τρώει αλήθεια;

Ανάλογα το υποκατάστημα είναι καλή ή όχι η φαν. Όσο ήμουνα Αθήνα μόνο φαν έπαιρνα από το κατάστημα στον Κορυδαλλό

@Admiral Πρώτη φορά βλέπεις καράφλα με μουστάκι ή/και γένια; Παραγοριά στον άρρωστο ειναι :p

σε άλλα νέα ο Σκλαβενίτης έφαγε βαρβάτο πρόστιμο γιατί τολμάει να αναγράφει με μικροσκοπικά γράμματα την αρχική τιμή σε ταμπελάκι προσφοράς. Το εντυπωσιακό είναι ότι αυτό απαγορεύετε (!?) από τον νόμο πλέον!
Δηλαδή ο νόμος επιτρέπει στις εταιρίες να πουλάνε προσφορές στα κρυφά, έστω και αν είναι 0,1€ έκπτωση!

Κυβέρνηση μαφία ρε φίλε...

Για λίγο διάβασα open curry και νόμιζα ότι αμόλησαν τπτ Ινδούς να κουτσουλάνε τα πεζοδρόμια για προβοκάτσια.

σε άλλα νέα ο Σκλαβενίτης έφαγε βαρβάτο πρόστιμο γιατί τολμάει να αναγράφει με μικροσκοπικά γράμματα την αρχική τιμή σε ταμπελάκι προσφοράς. Το εντυπωσιακό είναι ότι αυτό απαγορεύετε (!?) από τον νόμο πλέον!
Δηλαδή ο νόμος επιτρέπει στις εταιρίες να πουλάνε προσφορές στα κρυφά, έστω και αν είναι 0,1€ έκπτωση!

Κυβέρνηση μαφία ρε φίλε...
Επειδή το είχα και εγώ απορία, δεν επιτρέπεται να βάζεις την προηγούμενη τιμή εάν αυτή δεν είναι σταθερή για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα διότι πηγαίνουν κλασσικά και ανεβάζουν τα πάντα για μια μετα και μετά προβάλλουν ψεύτικες προσφορές.

Last edited:
Το κυριως προβλημα ειναι οτι δεν αναφερουν ουτε την προηγουμενη τιμη, ουτε το ποσό/ποσοστο της μειωσης, ουτε και την τιμη κιλου/μοναδας.

Οποτε πλεον πρεπει να θυμασαι "τον Οκτωβρη το ειχα παρει τοσο σε προσφορα αρα τωρα ειναι καλυτερη/χειροτερη".

Για κλωτσιες απλα.

@Chronomancy
Ειναι λιγο αδιαφορο το που ηταν η τιμη και τι παιχνιδια παιζουν. Αν βγεις στην αγορα για το Χ προϊον, τοτε θα παρεις απο εκεινον που το πουλα φθηνοτερα ανα κιλο, οχι απο αυτον που κανει τη μεγαλυτερη εκπτωση "Απο 2000Ε, μονο 4,99". :)

Κοιτάζω πάντα τιμή ανά κιλό για να ψωνίσω, πάντως έχω βρει λάθη. Πχ τηγανόψωμα στον Σκλαβενίτη σε συσκευασία μισού κιλού με τελική τιμή 3,30 να λέει στο καρτελάκι και τιμή ανά κιλό 3,30. Τώρα πονηριά ήταν ; Αβλεψία; Δεν γίνεται να ψωνίζεις 20 διαφορετικά προϊόντα και να είσαι με το κομπιουτεράκι.

Last edited:
Back