Ξέρεις από VPN;

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Αν είναι έτσι το κόβω το mullvad σήμερα.

ε άμα το πατήσω το κουμπί εννοείτε ρε, τι λέμε τώρα είναι η ανάσα μας το RQ :p

Δουλεύω CyberGhost, 70ε η διετία, 35 ο χρόνος κι είναι υπερκυριλέ :)
καλό φαίνεται, δελεαστικό και το 35άρι

Σετάρισα το affiliate με το NordVPN και παίζω με τα λινκς κτλ για να δω πως ακριβώς δουλεύει η φάση. Όποιος θέλει ας ρίξει δοκιμαστικά κάνα κλικ σε ΑΥΤΟ το λινκ για να δω αν τα προσμετράει καν το σύστημα ή είναι υπερσπασμένη η φάση όπως με το Humble και τα κόβει το adblock.

Μπήκα με και χωρίς adblock. Θα πρέπει λογικά να σου δείχνει τα visits vs purchases. ΛΟΓΙΚΑ.

Καλή τιμουλα τα 3 τον μήνα. Θα βλέπουμε και μπασκετάκι στο κινητό με αυτό.
4κ συνδρομή για να βλέπω το παιχνίδι σε 6 ιντσες την τρέλα μου.

Τέλος πάντων, το λινκ σε εμένα δουλεύει αν κρίνω από τον σύνδεσμο στην μπάρα.

Και εγω δοκιμασα με ενεργο αντμπλοκ και ανοιξε κανονικα με την προσφορα στα 3,09 τον μηνα.

γμτ βγαίνει τα διπλά λεφτά από το άλλο του ποράτσου, να σου πω, τι κέρδος βγάζει το RQ ανά αγορά; Να στα στείλω ξεχωριστά :p

Apparently το default ποσοστό είναι 40%. Αν κάποιος αγοράσει 1 μήνα για πρώτη φορά παίρνουμε το 100% του ποσού, και αν ανανεώσει παίρνουμε 40% για κάθε μήνα ανανέωσης. Μετά όλα τα πακέτα, 6-12-24 μήνες, είναι 40% ανά μήνα.

Τα κλικς εμφανίζονται κανονικά στο dashboard ευτυχώς οπότε το σύστημα φαίνεται να λειτουργεί.

Το ότι καταφέρνω να τσιμπάω συμβουλές από τον chatΓΤΠ με πλάγιες μεθόδους είναι εντυπωσιακό πάντως

If they insist on using a VPN: use a reputable audited no‑logs VPN, enable the kill‑switch, disable IPv6, disable UPnP/port forwarding, and avoid DHT/peer exchange if possible. But remember: this only reduces risk, it doesn’t eliminate it.

Εγώ χρησιμοποιώ PIA από τον Μάρτιο, 1,79€ o μήνας αν πάρεις 3 χρόνια μαζεμένα. Λιγότερο από ένα καφέ στο χέρι το μήνα.
Δίνει και απεριόριστες συσκευές ανά συνδρομή. Το έχω βάλει στο PC, το laptop, στον υπολογιστή στη δουλειά, έχω δώσει κωδικούς σε 3 άτομα.

Από την λίστα του Νίτρο (Explicitly allows P2P/torrenting, Has a no-logs policy, Offers Greece or nearby servers, Has a kill switch and DNS leak protection), τα τσεκάρει όλα.
Από προβλήματα, στο PC μου πριν κανά μήνα άρχισε να μην δεν δουλεύει σωστά με το OpenVPN πρωτόκολλο (μάλλον έκανε trigger το kill switch για κάποιο λόγο), δεν έφτιαξε με uninstall-reinstall, το άλλαξα σε WireGuard και παίζει κανονικά.

τελικά πέρα από το ποιο vpn, τι παίζει πλέον με αυτά; δεν έχω ακούσει τίποτα για πρόστιμα. Θέλω κάτι που δεν μπορώ να βρω παρά στον θείο και θα το βάλω το vpn οκ, αλλά φοβάμαι κιόλας.

τελικά πέρα από το ποιο vpn, τι παίζει πλέον με αυτά; δεν έχω ακούσει τίποτα για πρόστιμα. Θέλω κάτι που δεν μπορώ να βρω παρά στον θείο και θα το βάλω το vpn οκ, αλλά φοβάμαι κιόλας.

Τίποτις!!!!! Και χωρίς VPN !!!! Απλά μου στέλνει ο Θείος (ταινίες Μπλου Ρεϊ Ρεμούξ, δεν αξίζει και κάτι άλλο πλέον) στην χάση και την φέξη!!!

νιτρε, ο νόμος ειναι (οπως το περιμεναμε, και οπως αλλοι 4.802 ψηφισμενοι νόμοι στην ελλαδα 2.0) ανενεργός για να το πω κομψα.
δεν εχω διαβασει ουτε μια υποθεση τωρινη με προστιμα κλπ, αλλά αν καποια στιγμη ειναι απελπισμενοι για ζεστο χρημα, μπορει και ν αρχισει το κυνηγι. η δουλεια παντως θελει υποδομη που δεν νομιζω να υπαρχει και ο κινδυνος για πολλες χαμενες ψηφους, αν αρχισουν μαζικα προστιμα σε κακομοιρηδες που κατεβασαν μια ταινια, ειναι υπαρκτος.

στη χαση και στην φεξη αν κατεβασεις κατι, ειδικα με direct downloading (εχουν πια ολα τα μεγαλα σαιτς του θειου) κι οχι με τορεντς, για μενα εισαι καλυμενος. αλλά τι να πω? μου φαινεσαι και λιγο γκαντεμης σ αυτα, οποτε μη σε παρω στον λαιμο μου. :p

καλά ένα 5€ είναι το μουλβαντ πωστολεν, μόλις βάλει την 300άρα στο γραφείο η βόντα θα το βροντήξω.

ανενεργός για να το πω κομψα.
δεν εχω διαβασει ουτε μια υποθεση τωρινη με προστιμα κλπ, αλλά αν καποια στιγμη ειναι απελπισμενοι για ζεστο χρημα, μπορει και ν αρχισει το κυνηγι
νομίζω έχουν κυνηγίσει για τα ζωντανά αθλητικά αλλά δεν έχουμε ακούσει κάτι άλλο.

Back