PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τώρα που οι Σαουδάραβες αγοράζουν την ΕΑ, ευκαιρία να πωληθεί το Dragon Age στην Larian να δούμε παιχνίδι σαν το DAO ξανά.
Βασικά να κάνουν ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα από άχρηστους στην Bioware που προσλαμβάνονται με κριτήρια πλην του δημιουργικού ταλέντου, μπας και αναστηθεί σαν ποιοτικός RPG maker

Βσκ ας τα πουλήσει όλα και ας κρατήσει τα ποδοσφαιρακια της. Επίσης να μετονομασει το Origin σε al Qaeda μήπως κ τραβήξει κόσμο έστω με το όνομα.

Το λες και προφητικό το βίντεο.

Κρίμα που VR.

To γκέημινγκ δεν είναι για φτωχούς που δεν μπορούν να πάρουν ούτε ένα vr, χωνέψτε το πια.

Ψήφισα.... Τους έδωσα και το email μου. Τα βιβλία ακόμα.....

Εγω εκανα "skip this question" και στις 22 και απλά συμπλήρωσα το email για τα ebook :p

Command & Conquer εν έτει 2025, σε early access, το οποίο εκδίδεται από τη... Microprose (!)

ρετροπιξελούμπα με ΑΙ και μηχανισμούς του σήμερα; Ναι!

Έχω προσπαθήσει να επισκεφθώ παλιότερα αγαπημένα RTS όπως το Tiberian Sun αλλά το ΑΙ των μονάδων, με έκανε να τραβάω τα βυζιά μου.

ρετροπιξελούμπα με ΑΙ και μηχανισμούς του σήμερα; Ναι!

Έχω προσπαθήσει να επισκεφθώ παλιότερα αγαπημένα RTS όπως το Tiberian Sun αλλά το ΑΙ των μονάδων, με έκανε να τραβάω τα βυζιά μου.
Εγώ προσπάθησα να παίξω το c&c clone που βγήκε πρόσφατα, το tempest rising αλλά το παράτησα στον 2η αποστολή. Πέρα από τα άθλια cutscenes, το ότι ήθελε shortcuts για abilities κτλ ήταν αποτρεπτικό για εμένα. TB LFE!

το ότι ήθελε shortcuts για abilities
Git gud ρε. Ακού εκεί ήθελε shortcuts. Ποιος παίζει RTS χωρίς αυτά;
Λες και τα TB δεν έχουν shortcuts. Σε λίγο θα μας πείτε ότι και στα rpg πάτε στα interface και κλικάρετε κάθε εικονίδιο, αντί να πατάτε Ι, Μ, C (inventory, map, character sheet κλπ για τους γνώστες).
Σα να λέμε, πως τόλμησαν σε fighting να ΜΗ βάλουν one-button combos. :trollface:

"Dying Breed"

ss_a66a4d6630ef1e5ac46fc5e4cc1b710c4f4b977c.1920x1080.jpg

Last edited:
η αλήθεια είναι ότι και εγώ ελάχιστα shortcuts χρησιμοποιώ στα RTS, περισσότερο για τα group και για άμεση επιστροφή στην βάση.

Back