Ετοιμάζεται το Broken Sword: The Smoking Mirror: Reforged

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Sephir

Beyond Within
Staff member
Μετά το εξαιρετικό remaster του Broken Sword: Shadow of the Templars, η Revolution Software ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει μια remastered έκδοση και του δεύτερου μέρους της σειράς, ήτοι το Smoking Mirror, το οποίο πρωτοεμφανίστηκε το 1997. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εταιρίας, το Broken Sword: The Smoking Mirror: Reforged αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του …

See full article...

Πέρασα ανέλπιστα όμορφα με το ρημάστερ του πρώτου, οπότε και τούτο εδώ θα τιμηθεί δεόντως!

Και εγώ το είχα καταχαρεί το πρώτο.

Σε αντίθεση με εκείνο, το δεύτερο το θυμάμαι ελάχιστα, οπότε είναι περισσότερο από καλοδεχούμενο το remaster.

Τι ευχάριστα νέα είναι αυτά!

το δεύτερο το θυμάμαι ελάχιστα
Επειδή τα έπαιξα όλα ξανά πριν μερικούς μήνες το δεύτερο είναι πιο κάτω σε σχέση με το πρώτο. Βέβαια το τρίτο και το τέταρτο είναι τα χειρότερα και το πως γέρασαν με τα 3D γραφικά και στο σενάριο τους και σε κάποιους γρίφους και το platforming που ήθελαν να εισάγουν. Ευτυχώς στο πέμπτο επανήλθαν στις εργοστασιακές τους ρυθμίσεις.

Last edited:
Τι ευχάριστα νέα είναι αυτά!

Επειδή τα έπαιξα όλα ξανά πριν μερικούς μήνες το δεύτερο είναι πιο κάτω σε σχέση με το πρώτο. Βέβαια το τρίτο και το τέταρτο είναι τα χειρότερα και το πως γέρασαν με τα 3D γραφικά και στο σενάριο τους και σε κάποιους γρίφους και το platforming που ήθελαν να εισάγουν. Ευτυχώς στο πέμπτο επανήλθαν στις εργιστασιακες τους ρυθμίσεις.
Το τρίτο, αν εξαιρέσεις τους συνεχείς γρίφους με τα κασόνια (τι ιδέα και αυτή) και το "κονσολάδικο" χειρισμό, ήταν μια χαρά σαν σενάριο. Θα ήταν υπέροχο να το κυκλοφορούσαν σαν "κανονικό" adventure, στο ύφος των δύο πρώτων, αλλά αυτό θέλει πάρα πολύ χρόνο και χρήμα, οπότε δε θα συμβεί ποτέ.

Δεν μπορώ να πω οτι με ενθουσίασε το σενάριο του τρίτου. Ενώ θυμάμαι οτι ξεκίναγε ωραία κάπου στην πορεία το έχανε.

Κι εγώ ελάχιστα θυμάμαι τα σενάρια και τους γρίφους από το τρίτο και το τέταρτο, μόνο οι άκυρες φάσεις με τα κασόνια μου έμειναν :)

Back