Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
της προκοπης
Ορθώς δεν έβαλες τόνο εδώ, οπότε εν προκειμένω διαβάζεται η Προκόπη. Σειρές της Προκόπης, πως λέμε η Γιαννιώ, η Γιώργαινα, η Κώσταινα κλπ. Τέλος πάντων, κάποια από το χωριό, δεν τη ξέρετε.
 
Προκόπης; Ο Πάκης; Ο γνωστός;
 
Το Task έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και είναι ένα πανέμορφα καταθλιπτικό πορτραίτο της σκληρής ζωής, στα χαμηλά. Λειτουργεί και ως τηλεοπτική εκδοχή του μαγευτικού Place Beyond The Pines. Οι ελιτιστές μύστες που δεν ψάχνετε να τον βροντήξετε με Αλιενοπούλες και μικρά πράσινα τερατάκια, δώστε βάση.

Η γυναίκα με έψησε να δούμε το Wayward στο Νέφλιξ, καθότι μασάει ακόμη απ'αυτά τα young adult αφηγήματα. Μπήκα για το αιώνιο μαναράκι μου την Τόνι και το άρρωστο τρέηλερ, ξεράθηκα στα γέλια με την πιο-Νέτφλιξ-από-Νέτφλιξ κίνηση να βάλουν πρωταγωνίστρια τρανς γυναίκα που έκοψε βυζγοιά και προσπαθεί να βγάλει παργαλάτσο να παριστάνει τον ΑΝΤΡΑ ΜΠΑΤΣΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΠΑΜΠΑ στριμμένης Προτεστάντισσας που την λες και μαμά της κι όλοι οι χαρακτήρες να το θεωρούν νορμάλ και να μιλάνε σαν να πρόκειται για το Μπρούς Γουίλις στο Ντάι Χάρντ. Έχει ίσα ίσα αρκετό μυστήριο και καλές ερμηνείες από τα άγνωστα πιτσιρίκια για να σε κρατά να το βλέπεις χαλαρά, αλλά θα εκπλαγώ πολύ αν πάει πουθενά ουσιαστικά. Όσο για τη Μέι Μάρτιν, μόνο για λάιβ σταντάπ μεταξύ φίλων και γνωστών -με μπουκλωτό μουστάκι- σε συνοικιακό μαγειρείο φάβας στο Κουκάκι.

Όμορφο ήταν το We Were Liars, στην υποκατηγορία των Φούλ Πελούσιων Που Κάμουν Χοντρές Μαλακίες Και Γίνεται Της Πόπης, κατάφερνε να συγκινήσει και να θυμίσει πόσο σημαντικές είναι οι ΜΑΛΑΚΙΕΣ όταν είσαι πιτσιρίκι.
 
ξεράθηκα στα γέλια με την πιο-Νέτφλιξ-από-Νέτφλιξ κίνηση να βάλουν πρωταγωνίστρια τρανς γυναίκα που έκοψε βυζγοιά και προσπαθεί να βγάλει παργαλάτσο να παριστάνει τον ΑΝΤΡΑ ΜΠΑΤΣΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΠΑΜΠΑ στριμμένης Προτεστάντισσας που την λες και μαμά της κι όλοι οι χαρακτήρες να το θεωρούν νορμάλ και να μιλάνε σαν να πρόκειται για το Μπρούς Γουίλις στο Ντάι Χάρντ.
Στο μεταξύ, ακούς συνέχεια ατάκες του στυλ, εμείς εδώ είμαστε προοδευτικοί, σεβόμαστε την διαφορετικότητα και όλη η κοινότητα είναι χτισμένη γύρω από ένα κολλέγιο που απαγάγει και βασανίζει ανήλικους. Συμφωνώ ότι η Μέϊ δεν το έχει με την υποκριτική και δεν ξέρω αν θα γίνει καλός μπαμπάς όπως η Μπέλα στο the last of us (τουλ εκείνη έχει το κούτελο να το υποστηρίξει).
 
Είμαι σίγουρος πως κανένα από τα τζιμάνια στην ομαδάρα της Μάρτιν δεν παρατήρησε αυτή την κραυγαλέα αντίθεση. Τί πιο νορμάλ από το να είμαστε προοδευτικοί βήγκαν αυτοπροσδιοριζόμενοι ως Τάπερ Άλλο κι εντάξει μωρέ, αν συγκαλύπτουμε βασανισμούς ανηλίκων έεεε, παντού συμβαίνουν αυτά. Μαρμελαδίτσα βιολογικής φάβας κανείς; Άκουσα χοντραίνει τα γένια, μπέσα.
 
Trailer tomorrow.

 
Τώρα που είπατε GoT, τι να απέγινε η δεύτερη σεζόν με τα δρακουλίνια; δεν την είδα ποτέ και τώρα πρέπει να βάλω VPN για να την δω

edit: Υπάρχει μια συνέντευξη του Χεμσγουορθ για το Witcher, όπου λέει ότι μίλαγε με netflix από το 2020... το νετφλιξ έκανε retweet αλλά μετά πήγε και έσβησε την χρονολογία...

Ήθελαν τα σκυλιά να τον διώξουν εξαρχής γιατί δεν τους άφηνε να βιάσουν το αρχικό υλικό... βρωμόσκυλα.
 
τι να απέγινε η δεύτερη σεζόν με τα δρακουλίνια
Δεν είναι τόσο στιβαρή όπως η πρώτη σαιζόν. Έχει κάνα δύο αναλαμπές και κάνα δύο καλά σκηνικά με δρακομαχίες αλλά σου αφήνει στο τέλος μία αίσθηση ότι δεν κάναμε βήματα μπροστά και ότι όλοι στριφογύριζαν γύρω από τον εαυτό τους. Το πιό κουραστικό ark είναι του Daemon που είναι λες και δεν ήξεραν τι να τον κάνουν. Οκ βλέπεται αλλά είναι μεγάλη η διαφορά με την άψογη 1η σαιζόν.
 
Δεν είναι τόσο στιβαρή όπως η πρώτη σαιζόν. Έχει κάνα δύο αναλαμπές και κάνα δύο καλά σκηνικά με δρακομαχίες αλλά σου αφήνει στο τέλος μία αίσθηση ότι δεν κάναμε βήματα μπροστά και ότι όλοι στριφογύριζαν γύρω από τον εαυτό τους. Το πιό κουραστικό ark είναι του Daemon που είναι λες και δεν ήξεραν τι να τον κάνουν. Οκ βλέπεται αλλά είναι μεγάλη η διαφορά με την άψογη 1η σαιζόν.
καλά άψογη δεν την βρήκα την πρώτη, αν ήταν άψογη θα είχα κιόλας δει την 2η :p
απλά ήταν καλύτερη από τις τελευταίες του GoT και με κράτησε
 
Μιας και πιάσαμε το GoT, τι να γίνεται άραγε με τα δύο τελευταία βιβλία που περιμένουμε εδω και 20 χρόνια;

Είμαι σίγουρος ότι ο τύπος τα έχει γράψει εδώ και χρόνια και θα έχει βάλει κάναν όρο να εκδοθούν μετά θάνατον.

Ή είναι στα π@π@ρια του, κάνει 2 δεκαετίες πάρτι με κόκες κάθε βράδυ και γελάει με εμάς.
 
Το House of the Dragon νομίζω του έκαναν τόσο μέτρια και τραβηγμένη 2η σεζόν και καλά επειδή ήθελαν να κρατήσουν budget στην άκρη για τις πολλές μάχες που έχουν να γίνουν στη συνέχεια οπότε θα τις δείξουν όλες μαζί στην 3η σεζόν που θα προβληθεί το καλοκαίρι του 26. Πλάκα πλάκα ποτέ προβλήθηκε η 2η σεζόν, προπερσι?

Καλά τα βιβλία GoT νομίζω δεν θα τα δούμε ποτέ. Όταν πεθάνει ο χοντρός αγκαλιά με τα λεφτά που έβγαλε από τη σειρά GoT, θα μελετήσουν τις σημειώσεις του άλλοι συγγραφείς και τότε ίσως γραφτεί κάτι.
 
Αισθάνομαι ότι ήθελαν στο τέλος της δεύτερης σαιζόν να είναι όλα τα πιόνια σε συγκεκριμένες θέσεις και ότι απλά δεν κάνανε καλή δουλειά στο πως θα φτάναμε ως εκεί. Όπως και αν το σχεδίασαν δεν τους βγήκε στην πράξη. Ελπίζω να μην είναι οικονομικό. Θυμάμαι πριν χρόνια που έβλεπα την σειρά Μάρκο Πόλο που ήταν αρκετά καλή αλλά μόλις φτάναμε στις μάχες μας έδειχναν το πριν και το μετά γιατί δεν είχαν το μπάτζετ να γυρίσουν τέτοιες σκηνές. Ήταν πολύ αλλοπρόσαλλο όλο αυτό.
 
Είδαμε επιτέλους με τη σύζυγο την τέταρτη σεζόν The Bear που γενικά έχει χάσει αρκετή από τη δυναμική του imo.
Σίγουρα καλύτερη από την τρίτη σεζόν αλλά κάπως του λείπει πάλι ο παλμός. Αυτή η διάχυτη, ανθρώπινη αμηχανία μπροστά σε δύσκολες σχέσεις και αποφάσεις έχει αποδοθεί όμορφα, οι ερμηνείες σκίζουν, αλλά κάπου σα να ξεχάσαμε τα steaks και τα stakes που όσο να'ναι νοστιμίζουν τη σειρά.
Ξεκάθαρος MVP ήδη από τη δεύτερη σεζόν ο ξάδερφος Ρίτσι, μακράν ο πιο ενδιαφέρων και εξελίξιμος χαρακτήρας της σειράς, ο δε Κάρμι νομίζω έκλεισε τον κύκλο του και μάλλον σκέφτεται ήδη την κινηματογραφική του καριέρα. Το γκεστάκι του Poulter προφανώς έκανε γκελ στο κοινό ή απλά γούσταρε τόσο ο ίδιος την όλη φάση που πλέον ενσωματώθηκε πλήρως στο crew χωρίς να προσπαθούν καν να το αιτιολογήσουν σεναριακά :D
7/10, ελπίζω η πέμπτη σεζόν να είναι και η τελευταία.

Μετά είχαμε όρεξη για κάτι ανάλαφρο και πέσαμε πάνω στο Murderbot με τον ψηλό ντουκοαδερφό Skarsgård (True Blood, Northman κτλ). Παίζει ένα ρομπότ-φρουρό που έχει αυτονομηθεί (gone rogue το λέγαμε στο χωριό μου) και ώσπου να δει τι θα κάνει αναλαμβάνει χρέη security σε μια επικίνδυνη ερευνητική αποστολή δίπλα στους πιο ανυπόφορους χίπηδες του γαλαξία. Βασίζεται σε σειρά βιβλίων και ουσιαστικά είναι -μαύρη- κωμωδία αλλά με μπόλικα στοιχεία sci-fi και περιπέτειας που δένουν αρκετά καλά μεταξύ τους. Το ρίχνουν λίγο το toxic positivity και η θεματική ανακύκλωση (ειδικά οι επαναλαμβανόμενες συζητήσεις γύρω από την εμπιστοσύνη της ομάδας προς το ρομπότ κουράζουν απίστευτα), αλλά σε κρατούν το σενάριο και το χιούμορ. Στα θετικά τα επεισόδια-σνακ των 25 λεπτών που βοηθούν να φύγει νεράκι.
7/10, θα έβλεπα ευχαρίστως και δεύτερη σεζόν
 
Last edited:
Ton Δεκεμβριο βγαινει ο δευτερος κυκλος της νεας μου σειρας. Ειναι η χειροτερη σειρα απο ολες γιατι δεν εμφανιστηκα καθολου μεχρι τωρα. Αν ουτε στον δευτερο δεν ειμαι τοτε θα κανεις δεν θα την δει και θα πατωσει !!!!!
 
Ρε sakis_tolis_apo_ta_lidl, γνωστός και ως κυρ Στέφανος, πορατσός, ριβεράι, μου φαίνεται θα σε κάνω φόλοου. Είδα American Primeval και ανατρίχιασα, το είχα προσπεράσει ως "γουέστερν στο νέτφλιξ λωλζ". Προχθές πέρασε από δίπλα μου και αυτό το Task, δεν είδα καν τι είναι γιατί μου έβγαλε κάτι σε notepad από το όνομα, το προσπέρασα με την όπισθεν γιατί μπορούσα και πήγα παρακάτω. Τώρα είδα που το ανέφερες, βλέπω τρέηλερ και πραγματικά φαίνεται αρτηριοσκληρωτικά καργιόλικο.

@Borracho Έχεις και onlyfans μήπως;
 
Ωραιο ειναι το Primeval και μακαρι να μεινει ως εχει χωρις 2η σεζον και αηδιες.

Το Task δεν το παλεψα. Προκλητικα αργο και αδιαφορο και αυτος ο Ραφαλο εχει μια φατσα για ολα.
 
Back
Top