Efootball

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Chosen Undead

Death Knight
Νομίζω πως έπρεπε επιτέλους να ανοίξω ξεχωριστό thread για το παιχνίδι αυτό, ειδικά μετά από τα συνταρακτικά που ανακάλυψα τελευταία.
Ξέρατε πως έχουμε εθνική Ελλάδος στο Efootball, στο Efootball Mobile και στο Rocket League?
Ξέρατε πως υπάρχει πανελλήνιο πρωτάθλημα με τη σφραγίδα της ΦΙΦΑ και της ΕΠΟ στο Efootball? Πήρα και γω μέρος υπέροχη εμπειρία! Tournament Generator & Bracket Maker for Sports & Esports – Score7
Ναι όλα αυτά συμβαίνουν και μάλιστα παραλίγο να προκριθούμε στο παγκόσμιο στο Ριάντ στο 2vs2. Χάσαμε τη πρόκριση στο losers bracket final από τη Τουρκία.
Στο Efootball mobile από την άλλη...
1760476032163.png

Εχει φτιαχτεί υπέροχη ελληνική κοινότητα eFootball Greece πάντως και το παιχνίδι είναι πολύ ανώτερη εμπειρία από το EAFC.

Ευχαριστούμε για το thread, νομίζω είναι καλή ευκαιρία να ρωτήσω για την κατάσταση του παιχνιδιού αυτή την στιγμή από άποψη περιεχομένου.Είναι πλέον καθαρά multiplayer; Έχει modes και επιλογές αν θέλουν να παίξουν δύο άτομα εναντίον της Cpu ή εναντίον ανθρώπων;

Εκτός από pvp season έχει και pve season πια με divisions που όσο ανεβαίνεις κερδίζεις και καλύτερα δώρα. Κατάφερα να ανέβω Division 4 τις προάλλες στο pvp και κόντεψα να ανέβω Division 3. F2P μάλιστα.
IMG_20251004_181605.jpg

Υπάρχει πρωτάθλημα σεζόν ολόκληρη που παίζεις με ομάδες που έχεις φτιάξει από τις διάφορες κάρτες που έχεις κερδίσει ή αγοράσει με points ή coins που φαρμαρες ή πλήρωσες. Εκεί μπορείς να παίρνεις και δανεικούς παίχτες για μερικά ματς.
2vs2 έχει και pve και pvp
Συνέχεια έχει διαφορα θεματικά event του τύπου παίξε με εθνική. Διαλέγεις μια χώρα, βάζεις ότι παίχτες έχεις της χώρας αυτής (σου δίνει και δανεικούς) και έχεις αποστολή να κερδίσεις κάποια ματς και παίρνεις δώρο μετά.
Είναι cross play μεταξύ pc/ps5/xbox αλλά όχι cross save.
IMG_20251006_005130.jpg
Οριστε και η καλύτερη ομάδα που έχω αυτή τη στιγμή
Και ο πάγκος
IMG_20251006_005156.jpgIMG_20251006_005210.jpg
Το παιχνίδι γενικά βελτιώνεται συνεχώς. Πλέον και ο προπονητής μετράει απίστευτα και έχει ειδικά bonuses για συγκεκριμένη τακτική, θέσεις παιχτών και πλέον και link up play για δύο παίχτες που έχουν το συγκεκριμένο ρόλο που θέλει. Υπάρχει πολύ μεγάλο βάθος στο ρόλο των παιχτών με τα boosters, skills, roles.
Τέλος σε αντίθεση με το προηγούμενο Efootball δεν χαλάς coins για τα season passes. Απλά παίζεις και παίρνεις δώρα από τα milestones. Οπότε ότι φαρμαρεις πάει σε ανοίγματα πακετων. Ελπίζω μας να σε καλυψα.

Καθόλου ρεαλισμός! Με Amorim στον πάγκο έπρεπε να σου κλειδώνει αυτόματα και μόνιμα το 3-4-3!

Κάθε χρόνο πρέπει να ξεκινάς απ την αρχή το κτίσιμο της ομάδας σου με το ανάλογο grindάρισμα όπως στο EAFC?

Καθόλου ρεαλισμός! Με Amorim στον πάγκο έπρεπε να σου κλειδώνει αυτόματα και μόνιμα το 3-4-3!

Κάθε χρόνο πρέπει να ξεκινάς απ την αρχή το κτίσιμο της ομάδας σου με το ανάλογο grindάρισμα όπως στο EAFC?
Κάνω υπομονή λίγα ματς θα ξεκλειδώσω τον Fabregas προπονητή σύντομα!
Όχι ότι έχεις το κρατάς για πάντα και μάλιστα οι καλές κάρτες δεν χάνουν την αξία τους ποτέ!

Πολύ καλό αυτό! Μου φαίνεται θα το κατεβάσω για να παίζω κάνα ματς εδώ και κει! Βέβαια έτσι δεν θα φτιάξω ομάδα ποτέ αλλά οκ!

Ναι πραγματικά. Ακόμα και λεφτά να ρίξεις ξέρεις πως θα πιάσουν τόπο σε αυτό παιχνίδι. Ήταν απαίσιο αυτό το πράγμα στο fifa/eafc να κάνεις τέτοιο κόπο να φτιάξεις 99αρα ομάδα και μετά να ξεκινάς από το μηδέν στο επόμενο παιχνίδι

Και πως θα βγάλουμε λεφτά κύριε Τσόζεν;

Θα το δοκιμάσω κι εγώ με την πρώτη ευκαιρία. Δεν με ενδιαφέρει το κομμάτι των καρτών, αλλά να είναι διασκεδαστικό κατά την διάρκεια του ματς κι εκεί το φιφα έχει πιάσει κορυφή.

Χμ, εκ πρώτης όψεως δεν βρήκα κάποιο τρόπο να παίξω local co-op εκτός από τα exhibition matches. Αν δεν μπορώ να παίξω τις διοργανώσεις μαζί με τον αδελφό μου τότε μάλλον αυτό είναι deal breaker γιατί δεν παίζω μόνος μου ποδοσφαιράκια.

Το βαλα να κατεβαίνει.. Αν σπάσω κάνα χειριστήριο θα σου στείλω το λογαριασμό!

Τι λέει ρε παιδιά τελικά το Efootball; Στο Steam το έχουν ψιλοθάψει. Είναι κυρίως λόγω υποστήριξης δικτύου ή χωλαίνει το ίδιο το παιχνίδι;

Αφού "τερμάτισα" κάπως την FUT μου στο EAFC 25, απέχω εδώ και μερικούς μήνες και δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με το EAFC 26.

Ωστόσο, νιώθω το "κενό" και θα ήθελα να καταπιαστώ με ένα καλό ποδοσφαιράκι, χωρίς να μου γίνει όμως τρελό άγχος (δεν αντέχω άλλο το ανελέητο κυνηγητό καρτών και το να πρέπει να μπαίνω σχεδόν κάθε μέρα για να παίζω κάμποσα ματς με το ζόρι - είχε καταντήσει αηδία).

Αυτό ακριβώς είναι το Efootball. Ένα χρόνο τώρα παίζω κάθε μέρα μια ωρίτσα περίπου χαλαρά χωρίς άγχος χωρίς στρες χωρίς νεύρα. Events με PVE/PVP κάθε βδομάδα όπου τσιμπάω ότι δωράκια δώσει, κάνα ματσάκι οπότε έχω διάθεση στο pvp season και σκούπισμα το δωρεάν season pass. Πραγματικά μόνο το master league λείπει από το παλιό καλό pes. Το matchmaking ειδικά το ωραιότερο πράγμα σε αυτό το παιχνίδι. Καμία σχέση με τις αθλιότητες της ΕΑ που έβριζα ασταμάτητα θεούς και δαίμονες

Last edited:
Τι λέει ρε παιδιά τελικά το Efootball; Στο Steam το έχουν ψιλοθάψει. Είναι κυρίως λόγω υποστήριξης δικτύου ή χωλαίνει το ίδιο το παιχνίδι;

Αφού "τερμάτισα" κάπως την FUT μου στο EAFC 25, απέχω εδώ και μερικούς μήνες και δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με το EAFC 26.

Ωστόσο, νιώθω το "κενό" και θα ήθελα να καταπιαστώ με ένα καλό ποδοσφαιράκι, χωρίς να μου γίνει όμως τρελό άγχος (δεν αντέχω άλλο το ανελέητο κυνηγητό καρτών και το να πρέπει να μπαίνω σχεδόν κάθε μέρα για να παίζω κάμποσα ματς με το ζόρι - είχε καταντήσει αηδία).
Δεν έχω ιδέα.. απλά το κατέβασα! Τώρα πότε θα πατήσω play είναι άλλη ιστορία.

Λοιπόν.. πάτησα play! Γενικά με το που μπαίνεις σου δίνει αρκετές κάρτες για να φτιάξεις μια ενδεκάδα της προκοπής και να μην παίζεις με regen παίκτες με 60 ratings. Υποπτεύομαι ότι σε όλους τις ίδιες δίνει αλλά δεν παίρνω κι όρκο. Πάντως όλες που μου έπεσαν ήταν γνωστά ονόματα. Messi, Kane, Valverve μερικά απ' αυτά. Έκανα κάτι tutorial-training sessions, έπαιξα και ένα ματς με την AI, πήρα κι άλλες καρτούλες. Γενικά ωραίο φαίνεται για κάνα ματς εδώ και κει. Το μόνο που με χαλάει κάπως είναι τα άπειρα μενού/υπομενού, reward εδώ, reward εκεί αλλά υποθέτω είναι θέμα συνήθειας.

μια και είδα το νήμα είπα να κάνω ξανά εγκατάσταση το efootball και να το δω.
Ε λοιπόν τρομερή βελτίωση. Πλέον είναι κανονικό ποδόσφαιρό στα πρότυπα του pro, πολύ καλό στο χειρισμό του.
Μπήκα και έκανα 2 ματσαρίσματα online και έφαγα κάτι 10αρες αντίστοιχα. Μπορεί να είναι ότι έχω πάρει σαν ομάδα τους kyoto sanga :D ειναι λίγο ψόφιοι.
Το γέλιο είναι ότι όλοι έχουν τον μεσι μέσα στην ομάδα.
Πάντως πολύ καλό για εναλλακτική στο fifa που δεν το έχω χωνέψει ποτέ σαν ποδόσφαιρο από τις αρχές όταν έβγαινε.

Υπαρχει παικτης κωλο μουανι; Λολ

Μακρινός θείος του Κάβλακ.

Ρε συ τσόουζεν.. μιας που είσαι ο efootball ειδικός μας για πες.. με την ανάπτυξη των παικτών ασχολείσαι!? Το χω στο auto αλλά σκεφτόμουν να χώνω όλους τους πόντους για ταχύτητα! Μέχρι να γίνουν όλοι Bolt! Μετά βλέπουμε!

Back