Hollow Knight Series

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς. Δε βλέπω κάποιο ύποπτο σημείο στο χάρτη που να θέλει άνοιγμα (αν και γενικά βαράω και μόνος μου σημεία σε ταβάνι και τοίχους που ίσως σπάνε). Θα πήγαινα ξανά κατά εκεί γιατί έχω ένα quest να βρώ τη Σάρμα πως τη λένε, αλλά αν θες γράψτο σε spoiler.
Υπάρχει μυστική περιοχή όπου βρίσκεις ένα κλειδί που χρησιμοποιείς ώστε να κατεβείς στο Surgeon's Chamber. Εκεί πολεμάς ένα boss όπου παίρνεις και το ένα εκ των τριών silk hearts (που σου αυξάνει το ελάχιστο silk του spool). Optional, αλλά παίρνεις κάτι - παράλληλα ενώνεται με άλλες 2 περιοχές.

Ααα σόρυ ναι, τον έχω βγάλει τον σαβανοφορεμένο. Περισσότερο σπαστικός παρά δύσκολος, λόγω του τεράστιου hitbox που έχει. Έχεις δίκιο για το reward αλλά και πάλι είναι λίγο, κατά τη γνώμη μου αναλογικά με το scope της περιοχής. Ίσως περίμενα περισσότερα αντικείμενα εκεί μέσα. Ή κάποιον npc που να δίνει quest. Ή merchant με νέα items κλπ🤷‍♂️.

Πάντως με το που πέσαν οι τίτλοι τέλους (οι τρου). Ένιωσα σα να παρέδιδα διπλωματική, θα πρέπει να περάσει αρκετός καιρός για να καταπιαστώ ξανά με τη πάρτη του...

και εμένα η περιοχή
επικο ημοτζη που πιανει ΟΛΟ το "πνευμα" της περιοχης xD

Λογω φορτου το εχω αφησει και γω καπου στην αρχη του ACT 3 στα ακροβατικα του υπνου στο boss με τα απανωτα gauntlets στην ερημο του καρακακ.
Βεβαια, εκτος απο το φορτο, αυτο που με εκανε να το παυσω ειναι πως καπου ενιωσα μια αγγαρεια στην 10η προσπαθεια αναβασης, καπου ωπα γκωσαμε.

Παω και εγω να βαρεσω την καμπανα στο Μπελχαρτ και να τελειώσω λογικα το ακτ 1. Νομιζω οτι εχω κανει τα περισσοτερα ως τωρα, πηρα αλλη μια μασκα, πηρα και το κρεστακι του γουοντερερ, αντε γιουρια. Εκανα και μια απολαυστικη μαχη με τον Terrible Tyrant στο Marrow. Αφου εχασα αρκετες φορες σκεφτηκα να παω γρηγορα να παρω το κουκουλι και να την κανω διακριτικα. Βεβαια ο ταιραντ με κυνηγησε και ακριβως κατω απο την πλατφορμα της μαχης υπαρχει στα δεξια διαδρομος, απο τον οποιο δε χωραει. Οποτε καβατζωθηκα εκει και οταν πλησιαζε κουτουλαγε τοιχο. Με σιγουρια και υπομονη βγηκε πανευκολα.

Εβγαλα το ζευγαρακι των χορευταραδων στο Ακτ 2 αλλα πρωτου προχωρησω αποφασισα να καθαρισω τις περιοχες του Ακτ 1. Ανοιξα πορτες με μουσικη, πηρα αντικειμενα και μασκες, ενισχυσα τη σφηκα και ειμαι ετοιμος για τη σκληρη συνεχεια. Παρατηρησα επισης ποσο ευκολοτερα βγαινουν οι εχθροι πλεον στις αρχικες περιοχες, το φαρμαρισμα ειναι πανευκολο. Συμπληρωσα 20 ωρες και με τον τραγικα αργο ρυθμο που παιζω δεν εχω μπουχτησει καθολου. Μια ερωτηση μποις, βρηκα την Φρακτσουρντ Μασκ αλλα η μερτσαντ ειχε ψοφησει. Εχασα σημαντικα αντικειμενα; Μπορω να τα βρω αλλου;

Μια ερωτηση μποις, βρηκα την Φρακτσουρντ Μασκ αλλα η μερτσαντ ειχε ψοφησει.
Σε ποιον έμπορο αναφέρεσαι; Γενικά από όσο διαπίστωσα δεν χάνεις καθόλου περιεχόμενο, ξεκλειδώνει σε ύστερο χρόνο.

Σε ποιον έμπορο αναφέρεσαι; Γενικά από όσο διαπίστωσα δεν χάνεις καθόλου περιεχόμενο, ξεκλειδώνει σε ύστερο χρόνο.
Στον Mottled Skarr στο Hunters March. Ειχα παει στην περιοχη πολυ νωρις και το πλατφορμινγκ με το πονγκο με ειχε εκνευρισει αρκετα ωστε να την αφησω για "αργοτερα". Το αργοτερα ηρθε χθες και η περιοχη βγηκε αρκετα ευκολα, αλλα με προλαβε ο θανατος του εμπορακου.

Δεν συνάντησα ποτέ τον εμποράκο που λες (αυτό είχα κατά νου κι εγώ). Πήρα το βασικό gadget που πουλούσε όταν ξαναπήγα στην περιοχή, στο Act 3. Δεν θα σε αποτρέψει από το 100% δηλαδή. ;)

Courier's Rasher. More like Courier's Cancer.
Αλλά ειλικρινά, άντε και γαμήσου Άρη που δε φτάνει η χρονική πίεση, το φορτίο στραπατσάρεται από πτώσεις από ψηλά και... bumps σε τοίχους.

Για όποιον παιδεύεται, ενδεδειγμένη διαδρομή είναι: Bellhart -> Greymoor -> Sinners Road -> Exhaust Pipes -> Underworks -> Choral Chambers.
Κατά προτίμηση αφού την καθαρίσει πρώτα από εχθρούς (προφανώς big no το rest στα παγκάκια).

Για όποιον παιδεύεται, ενδεδειγμένη διαδρομή είναι:
Οπότε να μην παιδεύομαι γιατί ακόμα δεν μπορώ να πάω από εκεί. Ακόμα δεν έχω διπλό πήδημα ούτε την άλλη ικανότητα που πετάς πετονιά Εν τω μεταξύ αναβάθμισα δεύτερη φορά το ξίφος. Έχω χάσει το μέτρημα πόσες φορές έχω αναβαθμίσει το μετάξι (αναβαθμίστηκε άλλη μια φορά ταξιδεύοντας με τις μύγες) και σήμερα έβγαλα το Beastfly νούμερο 2 με το οποίο συμπλήρωσα την δεύτερη μάσκα.

Για το Great Taste έχω πάρει το Mossberry Stew και το νέκταρ, το Rasher φαίνεται θα περιμένει και δεν έχω ιδέα πού θα βρω τα Crustnut και Muckmaggot.

Τις άλλες μεταφορές τις κάνεις μόνο για ροζάρια;(τις έχω κάνει από μια φορά κάπως χτυπημένες αλλά έφτασαν) Γιατί η αμοιβή δεν είναι πολύ καλή για να αξίζει τον κόπο.

silksong.png

Τις άλλες μεταφορές τις κάνεις μόνο για ροζάρια;(τις έχω κάνει από μια φορά κάπως χτυπημένες αλλά έφτασαν) Γιατί η αμοιβή δεν είναι πολύ καλή για να αξίζει τον κόπο.
Ναι και ακριβώς. Ο καλύτερος τρόπος να φαρμάρεις rosaries είναι στο bell beast νοτιοανατολικά του Citadel (εκεί που έχει και το εσωτερικό δίκτυo travel). Bench, τρως δύο mobs εύκολα, βάζεις και διπλό rosary tool και βγάζεις χιλιάρικα σε λεπτά.

Εν τω μεταξύ, χωρίς να το ψάχνω το youtube μού πέταξε αυτό:

Οπότε θεωρητικά είναι δυνατό.

Υπάρχουν 3 διαδρομές. ΟΛΕΣ είναι δυνατές, αναλόγως του πόσο σχιστομάτης ήσουν σε προηγούμενη ζωή.

Η πιο σύντομη, μέσα από το Wisp Thicket είναι μακράν η πιο επικίνδυνη (πολλοί εχθροί και περιβαλλοντικοί κίνδυνοι). Βγαίνει αν κινηθείς γρήγορα, υπάρχει ένα μικρό περιθώριο για χασομέρι και μέχρι 1-2 hits.

Η πιο μεγάλη (καθώς σε στέλνει από αριστερά και κάνεις μεγάλο κύκλο), μέσα από Blasted Steps είναι μικρής-μεσαίας επικινδυνότητας αλλά θέλει καλό platforming για να γλυτώσεις πολύτιμα δευτερόλεπτα και το tool-gotta go fast (το οποίο αν δεν έχεις ΑΡΙΣΤΟ muscle memory κατά τη διαδρομή, μπορεί να σου σκίσει την προσπάθεια). Χωρίς αυτό, αμφιβάλλω αν μπορείς να φτάσεις εγκαίρως.

Η τρίτη είναι αυτή που πρότεινα πιο πάνω, μικρή επικινδυνότητα, μεσαία απόσταση, δε χρειάζεσαι τα παπούτσια του Σάνικ, επιτρέπει μέχρι 1-2 λάθη.

• Fixed Beast Crest fury slashes not piercing as intended.
ίσως αυτό κάνει κάπως ελκυστικό το Beast.

Αμφιβάλλω. Το θέμα του Beast Crest είναι η μαλακία τροχιά που έχει στο traversal. Άντε equip για κάνα boss και μέχρι εκεί.

Ανέβηκα στο βουνό. Μερικά που βρήκα χρήσιμα
Ascendant's Grip προφανώς αλλιώς δεν την παλεύω καθόλου
Plasimum Phial Όταν έχεις προχωρήσει λιγάκι και έχεις χάσει ζωές είναι χρήσιμο να μπορείς να προσθέσεις λίγη ζωή ακόμα
Flintslate καθυστερεί το πάγωμα ξεκίνησα το βουνό με 20 δεμάτια shard και έφτασα στην κορυφή με 12...
Druid's Eye. Όχι τόσο χρήσιμο όσο ανεβαίνεις αλλά όταν είσαι κοντά σε παγκάκι είναι εξαιρετικά χρήσιμο να γεμίσεις με μετάξι. Απλά κάθεσαι να ξεπαγιάσεις λιγάκι επιστρέφεις στο παγκάκι, επανάληψη.
To Flintslate πιστεύω θα το είχα σκεφτεί και μόνος μου αλλά είχα δει την ιδέα εδώ. Τα άλλα τα σκέφτηκα μόνος μου.
Αναρωτιέμαι οι άλλοι τι κάνατε.

Last edited:
Back