Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stand by me Neflix adaptation δηλαδή;
Ενδιαφέρον φαίνεται, θα το τσεκάρω.

A House of Dynamite (2025) ⭐ 6.5 | Drama, Thriller

Πολύ ενδιαφέρουσα η τελευταία ταινία της Bigelow. Σασπένς και αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Είναι τρομακτικό να βλέπεις όλους αυτούς τους ανθρώπους που ετοιμάζονται μια ζωή για το αδιανόητο να σαστίζουν και να τα χάνουν όταν το αδιανόητο τους χτυπά την πόρτα. Είναι στο νετφλιξ.

Είδα και μία κάφρικη κομεντί , περνάει η ώρα οκ. Λέγεται, No Hard Feelings (2023) ⭐ 6.3 | Comedy, Romance, θυμίζει ελαφρώς το Failure To Launch από την εποχη που ο Μακόναχι έβγαζε κάθε 6 μήνες την ίδια ταινία. Δεν είναι αριστούργημα αλλά γέλασα σε πολλά σημεία με τις προσπάθειες της Jennifer Lawrence να ξελογιάσει έναν τέρμα εσωστρεφή πιτσιρικά.

Είδα και μία κάφρικη κομεντί , περνάει η ώρα οκ. Λέγεται, No Hard Feelings (2023) ⭐ 6.3 | Comedy, Romance,
Ήρωας. Αν υπάρχει κάτι χειρότερο από την Γιένηφερ να προσπαθεί να το παίξει ηθοποιός είναι η Γιένηφερ να προσπαθεί να το παίξει γκόμενα.

Ήρωας. Αν υπάρχει κάτι χειρότερο από την Γιένηφερ να προσπαθεί να το παίξει ηθοποιός είναι η Γιένηφερ να προσπαθεί να το παίξει γκόμενα.
Εγώ που την είδα στο σινεμά τι είμαι; Άσε καλύτερα, μην απαντήσεις.

Ήθελε η Λαίδη Μάριον να δούμε κάτι ανάλαφρο. Γι' αυτό πήγα. Αν και δεν μπορώ να πω οτι βαρέθηκα. Μια χαρά πέρασε η ώρα. Όχι οτι είναι καμιά φοβερή ταινία.

Εγώ που την είδα στο σινεμά τι είμαι; Άσε καλύτερα, μην απαντήσεις.

Ήθελε η Λαίδη Μάριον να δούμε κάτι ανάλαφρο. Γι' αυτό πήγα. Αν και δεν μπορώ να πω οτι βαρέθηκα. Μια χαρά πέρασε η ώρα. Όχι οτι είναι καμιά φοβερή ταινία.
Έτσι πάνε αυτά, ανέχεσαι κάτι αλλά η κυρά από την άλλη να ανέχεται να δούμε και δικά μου, ε αφού είδε το γουίτσερ ας δούμε και την carbon χριστουγεννιάτικη ταινία με άλλο όνομα και άλλους ηθοποιούς όπου πάντα η χαζοχαρούμενηγκόμεναπουπηγεστοχωριογιαxmasκαιβρηκετονπρωκτικοερωτακαιτηςαρεσεπολυ (γκρίνια για το γουίτσερ, αλλά μετά, "τος α κόιν του γιορ γουίτσερ μαντάμ ε; )

Έτσι πάνε αυτά, ανέχεσαι κάτι αλλά η κυρά από την άλλη να ανέχεται να δούμε και δικά μου, ε αφού είδε το γουίτσερ ας δούμε και την carbon χριστουγεννιάτικη ταινία με άλλο όνομα και άλλους ηθοποιούς όπου πάντα η χαζοχαρούμενηγκόμεναπουπηγεστοχωριογιαxmasκαιβρηκετονπρωκτικοερωτακαιτηςαρεσεπολυ (γκρίνια για το γουίτσερ, αλλά μετά, "τος α κόιν του γιορ γουίτσερ μαντάμ ε; )
Όχι. Κάτσε να δεις ταινία που θέλει η γυναίκα σου ώστε να κερδίσεις το δικαίωμα να δεις τις ταινίες που σ' αρέσουν μόνος σου. Με την ησυχία σου χωρίς να κοιτάς με την άκρη του ματιού σου να δεις αν της αρέσει ή αν βαρέθηκε. Πρέπει να έχεις και δικό σου ποιοτικό χρόνο. Όταν θα δεις το Pacific Rim ή το Rambo το πρώτο, το καλύτερο να το δεις χωρίς να υπάρχουν παράγοντες που σε επηρεάζουν.

ε ένα το ένα άλλο το άλλο, απλά μοιράζομαι ότι ξέρω ότι θα της αρέσει αλλά σηκώνει άμυνες γιατί νομίζει ότι είναι οι βλακείες που βλέπω εγώ :p

Τα δικά μου... είναι δικά μου. Δεν θα έβλεπα με παρέα Love Death and Robots.

Όχι. Κάτσε να δεις ταινία που θέλει η γυναίκα σου ώστε να κερδίσεις το δικαίωμα να δεις τις ταινίες που σ' αρέσουν μόνος σου. Με την ησυχία σου χωρίς να κοιτάς με την άκρη του ματιού σου να δεις αν της αρέσει ή αν βαρέθηκε. Πρέπει να έχεις και δικό σου ποιοτικό χρόνο. Όταν θα δεις το Pacific Rim ή το Rambo το πρώτο, το καλύτερο να το δεις χωρίς να υπάρχουν παράγοντες που σε επηρεάζουν.
Ακόμα περισσότερο αν θέλετε να δείτε το pacific rimmed (μην το γκουγκλάρετε με άλλους μπροστά)

Έλα, το No Hard Feelings ήταν πολύ γουστόζικη ρομαντική κομεντί, από τις καλές περιπτώσεις του είδους.

Στον αντίποδα, για εμάς τους παντρεμένους και τσακισμένους από τα μικροαστικά βάρη, υπάρχει το The Roses, ρημέηκ του θρυλικού Πολέμου των Ρόουζ. Δεν εκθρονίζει το πρωτότυπο έπος, αλλά έχει το ζοφερό του γούστο.

Τα Χριστούγεννα βλέπουμε δύο ταινίες στο σπίτι και μια στην δουλειά.
Love Actually και Home Alone στον καναπέ
Die Hard στον προτζέκτορα της αίθουσας συνεδριάσεων.

Last edited:
Κάτσε να δεις ταινία που θέλει η γυναίκα σου ώστε να κερδίσεις το δικαίωμα να δεις τις ταινίες που σ' αρέσουν μόνος σου.
Εχμ, φαίνεται πως την κραδαίνει ωσάν Ελασσονίτισσα γιαγιά των 50s η Λαίδη Μάριον την παντόφλα.

Γι' αυτό το λόγο το πρώτο δώρο που της κάνεις είναι αυτές οι παντόφλες ζωάκια ή κάτι αντίστοιχο που ειναι απο μαλακό ύφασμα. Ώστε τα πυρά να είναι άσφαιρα. 🤌

Ballad of A Small Player με τον Αδελφό Φάρελ στο Νέφλιξ.

Υπερποιοτικό αλογομούρικο νουάρ όπως δεν τα φκιάνουν πια, μου θύμισε σε πολλά σημεία το υπέροχο Saint John of Las Vegas με τη νυφίτσα της καρδιάς, το Μπουσέμι. Τούτες οι αφηγήσεις μοναχικών τοξικών αρσενικών μου ζεσταίνουν την μπαμπακουλοτσακισμένη ψυχούλα μου.

Ειδα χτες το νεο Predator με εναν φιλο μου
Φοβερος ο εξωγηινος!!! Ειναι η καλυτερη ταινια predator! Εχει και εινα ρομποτ με μορφη ξανθιας! Ειναι η μονη ταινια που ο κυνηγος δεν κυνηγουσε ανθρωπους αλλα εξωγηινα ζωα και ρομποτ. Ακομα και ετσι ειχε πολλη δραση και αιμα!!! Να την δειτε!!

Κυρίως πιάτο..

Μία τουλούμπα για σβήσιμο..

Kαι λίγο παραδοσιακό μαλαισιανό πανκ..

Back