Flash Mini-Meetings

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Σπουδαζει σε ΙΕΚ οχι πανεπιστημιο. Θα το πω σε ολους και θα δω ποσοι θελουν να ερθουν.

Καλημέρα, η συνάντηση μπορεί να γίνει στο μαγαζί, αν τα άτομα δεν είναι άνω των 14-15, καθώς τόσες είναι οι καρέκλες που έχουν μείνει, μετά και την τοποθέτηση του 3ου τραπεζιού μπιλιάρδου.

Οπότε shredder, αν όντως γίνει στο Ballywood το meeting, άσε να δούμε πρώτα πόσοι θα είναι από εδώ και μετά λες στους όποιους φίλους σου...

Αλήθεια, για ποια ημερομηνία και για τι ώρα μιλάμε;

Μιας που το κατάστημα διαθέτει βελάκια μπορείς να φέρεις κανέναν δαπίτη. Υποθέτω ότι σε κάθε εύστοχη βολή θα ακούγεται το γνωστό σύνθημα α ου.

Μάνο, για κάνα καφέ/μπιλιάρδο θα περάσουμε, δεν βλέπω να γίνεται μεγάλο τζέρτζελο. Δηλαδή 2-3 άτομα. Εγώ ίσως περάσω αύριο όπως το βλέπω.

Last edited:
Η συναντηση θα πρεπει να γινει η Παρασκευη η Σαββατο για μπορουμε ολοι.

Και βελακια και ping pong; Τι μαγαζαρα ειναι αυτη, νομιζα οτι ειχαν εκλειψει.

Ήθελα πρωτεύουσα εγώ χθες, αλλά είχα ξεχάσει τι μέρα είναι. Πάρκαρα στο κέντρο και τελικά εγκλωβίστηκα… καλό έμαθα στης Ευρώπας.
@Eaglos κατεβαίνω Φωκίδα άμα θες, σε μαζεύω και πάμε για ένα γαλλικό 😉

@Eaglos κατεβαίνω Φωκίδα άμα θες, σε μαζεύω και πάμε για ένα γαλλικό
Να κατέβεις Φωκίδα, ποιόν θα βρεις στα χωριά δεν ξέρω :p Δυστυχώς/Ευτυχώς η μοίρα με έχει μόνιμα Αθήνα. Φωκίδα τιποτα εξορμήσεις σε γιορτές 3ήμερα κλπ..

Μια ανάβαση/πεζοπορία σε Γκιώνα/Βαρδούσια θα ήταν ταμάμ τώρα πριν τα χιόνια...

@manos426f Προσεγμένο και απέριτο το μαγαζί, συγχαρητήρια ;)

Last edited:
Βλεπω οτι δεν εχουν δηλωσει πολλοι συμμετοχη μεχρι τωρα. Δηλαδη αν ειμαστε εγω ο Eaglos και ο chromoancy αντε και να φερω και εναν φιλο ε τοτε δεν ειναι κανονικη συναντηση σαν τις αλλες που ειαμσταν πανω απο 10 ατομα. Θα ειμαστε 4-5 αν δεν ερθουν και αλλοι.

Του Άγιου.

Back