Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Πως σκατα οδηγείτε στην Αθήνα;
Μονο ο ατυχος που δεν ςξυπηρετειται απο το Μετρο για να παει στη δουλεια του.

Κατα τα αλλα, με τον ενστικτο κυριως καθως ο μισος ΚΟΚ δεν εχει πρακτικη εφαρμογη.

Για στρίψε την κάμερα λίγο παραπέρα να δω κάτι :p

Σίγουρα η Αθήνα είναι μαγική αν περιοριστείς στο "tourist bubble tour" του "ιστορικού κέντρου".

Για στρίψε την κάμερα λίγο παραπέρα να δω κάτι :p

Σίγουρα η Αθήνα είναι μαγική αν περιοριστείς στο "tourist bubble tour" του "ιστορικού κέντρου".
ναι η αλήθεια είναι ότι όσο ήμουν Αττική (βέβαια έλεγα Αθήνα και έμενα Κορυδαλλό... τεσπά) όταν έβγαινα πάντα κοίταζα να πάω στα τουριστικά μέρη και ξαφνικά γινόταν πολύ πιο όμορφη από ότι η Αθήνα που έτρωγα στην μούρη καθημερινά.

Φίλτατε @bald_killer, αυτοί που έζησαν εδώ πριν απο 2000+ χρόνια ήταν σπουδαίοι, σήμερα μας έχουν μείνει μόνο οι αναμνήσεις. Το 99% της Αθήνας είναι ΓΤΠ. Βρωμιά, σκουπίδια, ηχορύπανση, αυτοκίνητα, κακάσχημες πολυκατοικίες. Δεν είναι μόνο Αθηναικό θέμα. Πολλές ελληνικές πόλεις είναι μικρά κακέκτυπα της Αθήνας. Οπότε μάλλον το πρόβλημα είμαστε εμείς. Για το ιστορικό κέντρο, δεν θα πω ψέματα, μου αρέσει να το περπατάω. Οκ, το Μοναστηράκι μυρίζει κάτουρο όλο το 24ωρο, η ξύλινη κατασκευή κάτω δεξιά φιλοξενεί 8 διαφορετικά είδη αρουραίων, μιά μπάλα παγωτό κάνει 4 ευρώ και αν διασχίσεις την πλατεία και έχεις ακόμα το πορτοφόλι σου, ουάου, οι θεοί είναι μαζί σου. Περισσότερο αναφερόμουν στο ότι η Αθήνα δεν μοιάζει με Ταίβάν. Από ψηλά, έχουμε περισσότερα κοινά με Κάιρο, Βυρηττό και Δαμασκό (μετά τους βομβαρδισμούς). Δεν μοιάζουμε με τις άλλες μεγάλες Πορτογαλικές , Ισπανικές , Γαλλικές και Ιταλικές πόλεις. Αυτά. Αγάπη μόνο

Ναι γιατί οι εργολάβοι γκρέμισαν κάθε τι όμορφο για να χτίσουν άσχημες πολυκατοικίες καρμπόν (με κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις Αθηναϊκού μοντερνισμού, βλέπε πχ μπλε πολυκατοικία, Εξάρχεια) με τον γνωστό Ελληνικό ατομισμό. Βασικά όλα μας τα άσχημα ξεκινάνε και τελειώνουν με τον ατομισμό.
Κανένα πλάνο, καμία ομοιομορφία, ο καθένας κτίζει ότι θέλει, όπως θέλει, όπου θέλει. Είμαστε ο λαός που αν μας κάτσει οικοπεδάκι στο Λονδίνο εμείς θα πάμε να χτίσουμε αυθαίρετη μαλακία ανάμεσα στα κόκκινοτουβλα σπίτια...

img20251124_09443319-1024x744.jpg

Μπορούμε έρθουμε σε επικοινωνία μαζί του και να μάθουμε τον πραγματικό λόγο της αποχώρησης του.

Μπορούμε έρθουμε σε επικοινωνία μαζί του και να μάθουμε τον πραγματικό λόγο της αποχώρησης του.
βλέποντας το παραπάνω νόμιζα ότι πέθανε :ROFLMAO:

Οι αστυνομικοί όμως τους ακινητοποίησαν και τους πέρασαν χειροπέδες. Σύμφωνα με όσα μεταφέρει και το MEGA, οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν και τους συνέλαβαν, με τον γιο του πολιτικού να σχολιάζει με ύφος: «Ξέρετε ποιος είμαι εγώ;».

Λένε πως είναι ο γιος του Λοβέρδου.

Θα έλεγα μακάρι το αρχίδι να φάει καμιά μπάτσα πριν διατάξει ο πατέρας του να ελευθερωθεί, αλλά πιθανότερο είναι να αποπεμφθούν οι αστυνόμοι που τον συνέλαβαν.

κάθε "ξέρεις ποιος είμαι εγώ" θα έπρεπε να είναι αυτόματα μπουνιά στην μούρη βασικά.

Στο σχολείο που δούλευε η αδελφή μου, τον ξέρανε, γιατί έφερνε το παιδάκι του από τον πρώτο του γάμο. Ήταν στην κατηγορία που ανέφερε πιο πάνω ο νίτρος.

13b5e0deaf19b06816d21e67ad4e211c.jpg

Μεταξύ όλων των άλλων συνεχίζεται και η δική για τις υποκλοπές.

Ποιος θα το περίμενε, Ισραηλινός ο πρόεδρος των εταιρειών που προωθούσαν το λογισμικό Predator :alien:

Back