By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Μονο ο ατυχος που δεν ςξυπηρετειται απο το Μετρο για να παει στη δουλεια του.Πως σκατα οδηγείτε στην Αθήνα;
ναι η αλήθεια είναι ότι όσο ήμουν Αττική (βέβαια έλεγα Αθήνα και έμενα Κορυδαλλό... τεσπά) όταν έβγαινα πάντα κοίταζα να πάω στα τουριστικά μέρη και ξαφνικά γινόταν πολύ πιο όμορφη από ότι η Αθήνα που έτρωγα στην μούρη καθημερινά.Για στρίψε την κάμερα λίγο παραπέρα να δω κάτι
Σίγουρα η Αθήνα είναι μαγική αν περιοριστείς στο "tourist bubble tour" του "ιστορικού κέντρου".
www.diamantiskaranastasis.com
βλέποντας το παραπάνω νόμιζα ότι πέθανε![]()
Αρχική | Διαμαντής Καραναστάσης
Ο Διαμαντής Καραναστάσης είναι ηθοποιός σε θέατρο και τηλεόραση, σκηνοθέτης, βραβευμένος κινηματογραφιστής & διακεκριμένος voice-over artist.www.diamantiskaranastasis.com
Μπορούμε έρθουμε σε επικοινωνία μαζί του και να μάθουμε τον πραγματικό λόγο της αποχώρησης του.
www.koutipandoras.gr
Οι αστυνομικοί όμως τους ακινητοποίησαν και τους πέρασαν χειροπέδες. Σύμφωνα με όσα μεταφέρει και το MEGA, οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν και τους συνέλαβαν, με τον γιο του πολιτικού να σχολιάζει με ύφος: «Ξέρετε ποιος είμαι εγώ;».
Με σιδερογροθιά με σκαλισμένο "Αυτός 1-0"κάθε "ξέρεις ποιος είμαι εγώ" θα έπρεπε να είναι αυτόματα μπουνιά στην μούρη βασικά.
![]()
Αρχική | Διαμαντής Καραναστάσης
Ο Διαμαντής Καραναστάσης είναι ηθοποιός σε θέατρο και τηλεόραση, σκηνοθέτης, βραβευμένος κινηματογραφιστής & διακεκριμένος voice-over artist.www.diamantiskaranastasis.com
Μπορούμε έρθουμε σε επικοινωνία μαζί του και να μάθουμε τον πραγματικό λόγο της αποχώρησης του.