Tony Corvus
Ancient Red Dragon
Μπορείτε να πάτε Λαμία.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!θα αρχίσω να γράφω και εγώ ιστορίες από την γειτονική Βουλγαρία. Το σκεφτόμουν μπας και έφτιαχνα και εγώ κάνα tοpic ταξιδιωτικός οδηγός πρόσφατα, αλλά τα νέα περί κουνελιού με σοκάραν αρκετά ....Double ποσταδορες.
Σχετικά με το παραπάνω. Θα ήθελα να συμβάλλουν και άλλα άτομα που ζουν, έχουν ζήσει για κάμποσο διάστημα εκτός Ελλάδας ή απλά θέλουν να γράψουν. Να πουν την εμπειρία τους και τα σχετικά. Όχι, δε πρόκειται να γίνουμε ινφλουενσερ γουαναμπις
Τυχαία ταγκ (σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα άτομα που ξεχνώ ή δε γράφουν πλέον εδώ)
@Myrmidonas @Northlander @Borracho @kuivamaa
Όπως είχε πει καποτες και ο Γιουρι Γκελερ στην εκπληκτική παραγωγή "Ο επόμενος διάδοχος του Γιουρι Γκελερ", the stage is yours!θα αρχίσω να γράφω και εγώ ιστορίες από την γειτονική Βουλγαρία.
Double ποσταδορες...
Ξέχασα εντελώς πως είναι και ιστορίες που ζήσαμε και όχι μόνο “ΔΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ”.
Θα αρχίσω με το αρκετά πχιο σοφτ στορι, σε σύντομη περιγραφή:
Ο Καψούρης της Ινδονησίας.
Λοιπόν, καταρχάς να πω πως οτι ειπωθεί έχει υπάρξει σε οπτικοακουστικό υλικό, διότι από ένα σημείο και μετά δεν με πίστευα ούτε εγώ ο ίδιος. Στο σποηλερ παραθέτω ένα μικρό κομμάτι του "ιντερβιου".
Ήταν Αύγουστος και είχα πάει Βαρσοβία (αρκετές ώρες με τρένο από το Sopot).
Είχα σκάσει στο hostel και 2–3 αρουραίοι κάνανε βόλτα στην αυλή. Self service φάση, και μια καλή κυρία από την Ουκρανία με τα σπαστά αγγλικά της και τα δικά μου σπαστά πολωνικά επιπέδου -2 προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη για το πού θα μείνω. Αδειάζω τα πράγματά μου και φορτίζω το κινητό στο μικρό δωμάτιο με θέα τον κήπο του Ρατατουη (τουλάχιστον ήταν δίπλα στο γήπεδο που έπαιζαν οι Μεηντεν).
Έρχεται ξαφνου ένας τυπάκος με γυαλιά και αρχίζει να πηγαινοέρχεται στο δωμάτιο, κοιτώντας συνέχεια το διαβατήριό του. Εγώ μιλάω στο τηλέφωνο και βγαίνω έξω, γιατί κουράστηκα να τον βλέπω να κάνει βόλτες πάνω κάτω.
Ξαναμπαίνω και ήταν έτοιμος να κλάψει. Τον ρωτάω τι έχει, και εκεί αρχίζει και αραδιάζει την ιστορία του (την οποία είπε και σε κάμερα, σε φάση συνέντευξη).
Εν τάχει.
Ο τύπος συνομιλούσε με μια Πολωνέζα τύπισσα για περίπου 7 χρόνια. Την είχε γνωρίσει στο Snapchat και παίζανε ντεμέκ εξ αποστάσεως σχέση, με καρδιές, φιλιά, αχ και βαχ. Ώς εδώ καλά και θα μπορούσε κάποιος να πει πως πίσω από αυτό το προφίλ κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ο Τομέκ που δουλεύει πρωινά στο Zabka.
Έλα όμως που τα χρόνια περάσανε, η καψούρα του τύπα γιγαντώθηκε κι έτσι ταξίδεψε μέχρι την Πολωνία από την Ινδονησία για την τύπισσα. Τελικά βρέθηκε μαζί της, η οποία ήταν παρέα με έναν και καλά "πολισμανο", ο οποίος παραλίγο να τον κάνει τουλούμι στο ξύλο και απλά του είπε "Ξέχασέ την, δε σε αγαπά και διέγραψε ό,τι έχεις από αυτήν".
Το παιδί, μη ξέροντας τι να κάνει, κατέφυγε στην πρεσβεία της Ινδονησίας, όπου φυσικά του πέξανε ένα “tap tap” στην πλάτη ρίχνοντας τα χαχανα του αιώνα με αυτά που άκουσαν (είχε σκοπό να της κάνει μήνυση που δεν τον αγαπά), την ώρα που αυτός έχανε την φραμπαλά του.
Του έδωσα ένα πουκάμισο που είχα (διότι αυτό που φοράει στο βίντεο είναι ολίγον σκισμένο από το παραλίγο ξύλο που λέγαμε), τον έβγαλα για καφέ, και εκεί του σκάγανε πολιτισμικά σοκ το ένα μετά το άλλο. Συχνά πυκνά έριχνε για το πόσο βλάσφημος είναι ο λαός εδώ στην Ευρώπη, που αφήνει τα κορίτσια να κυκλοφορούν με μίνι (άλλο τώρα αν τον είχε κάνει σφεντόνα με το υλικό που είχε από το ντεμεκ αμόρε).
Πήγαμε μετά και για φαγί.
Το “thank you sir” το πέταγε σε κάθε κίνησή μου, μαζί με μια μικρή υπόκλιση.
Μάθαμε πως ο τύπος από την Ινδονησία είναι άτομο που ασχολείται εντατικά με το cybersecurity genre, με ανάλογες διακρίσεις στο ενεργητικό του (αυτό είναι άλλο στορυ που περιέχει μπόλικη τρέλα Burroughs)
Την επόμενη μέρα τον βοήθησα να βγάλει flixbus εισιτήρια (είχε πτήση από Σλοβακία) και τον έστειλα στη δική του θεότητα.
Στα συν: έχω πρόσκληση στην Ινδονησία και free tour στο Bali.
Γυρνώντας, είδα πως το δωμάτιο είχε γεμίσει με μπύρες, κάπνα και ιδρωμενες φανέλες number of the beast. Ήξερα πως η βραδιά θα έκλεινε με ένα επικό λαηβ.
Και τώρα μπορείτε όσο φοράνε τα μικρά πάνες.ρώταγα την σύζυγο σήμερα μην τυχών κάναμε μαλακία που δεν φύγαμε όταν ήμασταν νεότεροι έξω...
Ο Καουρισμακης το έχει αποτυπώσει αρκετά του δε ποηντ το όλο Φινλανδικό feeling στις ταινίες του.Η Φινλανδία είναι αυτό ακριβώς. Άνοστα, ανάλατα, σωστά, Προτεστάντικα.