Που σκορπάτε αλόγιστα τα λεφτά σας; (Ποιο game αγοράσατε πρόσφατα;)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Το Bloodlines 2 βγήκε πριν κάνα μήνα.

Στις προηγούμενες εκπτώσεις πήρα στο Steam:

* Borderlands 3 (μάλλον co-op με φίλο που τα έχει δει)
* High on Life/High on Knife
* STAR WARS Jedi: Fallen Order Deluxe Edition
* Legends of Grimrock 2
* Mafia: Definitive Edition

IMG20251201185919.jpg

Καλά που κάνουν ρημέη και κάνα παλιό, γιατί τα νέα είναι στην πλειοψηφία τους νερόβραστα

Με παρομοι
View attachment 9766

Καλά που κάνουν ρημέη και κάνα παλιό, γιατί τα νέα είναι στην πλειοψηφία τους νερόβραστα
Με παρομοιο πνεύμα εγω πηρα το παρακατω:

6189yeBvzoL._AC_SL1200_.jpg

Βάλτε και ένα ριάξιο "Ω να σου". Απίθανα!!

Βάλτε και ένα ριάξιο "Ω να σου". Απίθανα!!

Στην ουρά ακολουθούσε ένα F-104 και ένα F-4 Phantom II , αλλά "δει δη χρημάτων, ω άνδρες Αθηναίοι"!!!

F-4 Phantom II
Αγαπημένο! Με την κλίση που είχαν στις άκρες τα φτερά! Θυμάμαι οτι το λάτρευα μικρός που ασχολούμουν με τον μοντελισμό. Καθόμουν και το χάζευα. Πρέπει να το είχαν βάλει νομίζω στο Top Gun το πρώτο και καλά να παίξει τον ρόλο του Ming. Κι όταν το είδα ξενέρωσα που και καλά το πετούσαν οι "κακοί". Ή μήπως ήταν στο Iron Eagle; Δεν θυμάμαι...

Last edited:
Αγαπημένο! Με την κλίση που είχαν στις άκρες τα φτερά! Θυμάμαι οτι το λάτρευα μικρός που ασχολούμουν με τον μοντελισμό. Καθόμουν και το χάζευα. Πρέπει να το είχαν βάλει νομίζω στο Top Gun το πρώτο και καλά να παίξει τον ρόλο του Ming. Κι όταν το είδα ξενέρωσα που και καλά ήταν το πετούσαν οι "κακοί". Ή μήπως ήταν στο Iron Eagle; Δεν θυμάμαι...

F-5 ήταν στο Top Gun, σαν Mig 28 ντε και καλά!! Μήπως ήταν στο Iron Eagle!!!

F-5 ήταν στο Top Gun, σαν Mig 28 ντε και καλά!! Μήπως ήταν στο Iron Eagle!!!
Έχεις δίκιο. Το έψαξα. Στο Iron Eagle II ήταν!

F-4 Phantom: In Iron Eagle II, F-4 Phantoms were used to represent the Soviet MiG-29s.

Εντάξει η ανακοίνωση του νέου expansion στο Diablo 4 και ο playable Paladin με επηρέασαν βαριά και έτσι το 40άρι έφυγε πριν από λίγο με συνοπτικές διαδικασίες.

Aν εξαιρέσεις τη χθεσινή τρελίτσα που πήρα 2-3 μλκς και καναδυό ντηελσί απωθημένα από το στημ, το βράδυ μου έρχεται μήνυμα από τη γιουμπίτσα ότι πάρεις πάνω από 20 ευρώ, 10 ευρώ μείον από εμάς. Κερνάει ο βρωμιάρης ο Γάλλος σκέφτηκα! Βασικά 'γιούμπι λολ' σκέφτηκα, αλλά σήμερα ξανασκέφτηκα τους ογκόλιθους που έχω να κάθονται εκεί στη γουίς και πως ακόμα δεν έχω ακουμπήσει το τελευταίο Γκοστ Ρηκόν κι ας έχω την κομπλήτ καμιά 50 χρόνια τώρα.. και τους ξεθύμωσα ελαφρώς. Βλέπω και την κομπλήτ του ΦαΚάι6 στα 20, λέω στο δεκάρικο είναι μοιραίο, το παίρνω πριν το μετανιώσω. Μετά γλυκάθηκα κι έβαλα και την κομπλήτ του Βαλχάλα που ήταν στα 15 μαζί με το ΦαΚάι ΝιουΝτων που δεν είχα σκοπό να το παίξω αλλά ήταν κάπου στο τάληρο κι έπρεπε ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ να ξαναπεράσουμε το 20ρικο, πήρα κι αυτά τα δύο με άλλο ένα δεκάρικο. Με τα αυτά και με τα άλλα οι καριόληδες μου φάγανε ένα εικοσάρικο κι έχω πολλά νεύρα πάλι! Τα έβαλα και φάβοριτς μπας και θυμηθώ να τα παίξω, μια χαρά.

Ήταν κι αυτό υποψήφιο για καλάθι, αλλά μετά είδα που έχει και στόρι εξπάσιονς στην κομπλήτ οπότε έβαλα την ολοκληρωμένη στη γουίς και περιμένουμε κι αυτή να πιάσει τον άπατο, κανά 90%. Και δε γίνεται να μη παίξεις το έξτρα περιεχόμενο γενικά από τους άρχοντες του στόρι τέλινκ.

Από steam sales πήρα

Hollow knight 7,39
Slay the spire 2,29 περίπου
Shadow warrior 2,70
Tails of Iron 1 2,20

Σύνολο κάπου 14,5€ μου βγήκαν.
Το Hollow θα ξεκινήσει του χρόνου την άνοιξη με τις πρώτες αμυγδαλιές.

Aν εξαιρέσεις τη χθεσινή τρελίτσα που πήρα 2-3 μλκς και καναδυό ντηελσί απωθημένα από το στημ, το βράδυ μου έρχεται μήνυμα από τη γιουμπίτσα ότι πάρεις πάνω από 20 ευρώ, 10 ευρώ μείον από εμάς. Κερνάει ο βρωμιάρης ο Γάλλος σκέφτηκα! Βασικά 'γιούμπι λολ' σκέφτηκα, αλλά σήμερα ξανασκέφτηκα τους ογκόλιθους που έχω να κάθονται εκεί στη γουίς και πως ακόμα δεν έχω ακουμπήσει το τελευταίο Γκοστ Ρηκόν κι ας έχω την κομπλήτ καμιά 50 χρόνια τώρα.. και τους ξεθύμωσα ελαφρώς. Βλέπω και την κομπλήτ του ΦαΚάι6 στα 20, λέω στο δεκάρικο είναι μοιραίο, το παίρνω πριν το μετανιώσω. Μετά γλυκάθηκα κι έβαλα και την κομπλήτ του Βαλχάλα που ήταν στα 15 μαζί με το ΦαΚάι ΝιουΝτων που δεν είχα σκοπό να το παίξω αλλά ήταν κάπου στο τάληρο κι έπρεπε ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ να ξαναπεράσουμε το 20ρικο, πήρα κι αυτά τα δύο με άλλο ένα δεκάρικο. Με τα αυτά και με τα άλλα οι καριόληδες μου φάγανε ένα εικοσάρικο κι έχω πολλά νεύρα πάλι! Τα έβαλα και φάβοριτς μπας και θυμηθώ να τα παίξω, μια χαρά.

Με την εν λόγω προσφορά της Ubisoft, τσίμπησα το Star Wars: Outlaws στα 11 ευρά.

Μπραβο ρε γκαις, η πληροφορια δαυτη ηταν πολυ καλη και ετσι κυλησα και εγω στο SW Outlaws με 11 γιουρια. Επισης το Γουιτσερ 3 το εχει στον Ατμο μολις 2,99 οποτε το τσιμπησα και αυτο για να φαινεται εμορφη η συλλογη μαζι με τα αλλα δυο, μιας και το κομπλιτ ειναι στο γκογκ. Βιτσια αλλα τι να κανς.

Είχα στο μάτι καιρό τώρα το Ρουζ Τρέιντερ, ε και τελικά δεν άντεξα, 30αρι μαζί με σίζον πας καλά μου φάνηκε, πλήρωσε και ο ΟΠΕΚΕΠΕ ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ το δώρο, οπότε νταξ' δεν έτσουξε πολύ.

Back