Stuff that is Interesting

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τελικά σηκώθηκε το άγαλμα του Ρομποκόπ (sic) στο Detroit :O

Πρέπει να είχα δώσει λεφτά σε αυτό το kickstarter, ούτε που θυμάμαι πια.

After commissions and unfulfilled pledges, the original campaign collected less than $60,000, which didn't even pay for the bronze.

Είδα αυτό Rubin: Some Detroiters view ‘Robocop’ film, statue as raw bigotry και μου φάνηκε πολύ αστείο. Κυρίως αν σκεφτούμε ότι 20 χρόνια μετά την ταινία, το πραγματικό Detroit θύμιζε πραγματικά την πόλη της ταινίας.

After commissions and unfulfilled pledges, the original campaign collected less than $60,000, which didn't even pay for the bronze.

Είδα αυτό Rubin: Some Detroiters view ‘Robocop’ film, statue as raw bigotry και μου φάνηκε πολύ αστείο. Κυρίως αν σκεφτούμε ότι 20 χρόνια μετά την ταινία, το πραγματικό Detroit θύμιζε πραγματικά την πόλη της ταινίας.
ω δεν έχει μαύρους μέσα, μαμημένοι ρατσιστές... με τέτοια στενόμυαλα ζώα πήρε ψήφους ο τράμπ να καταπολεμήσει το woke culture...

Ε ναι, από το γνωστό faction ROM (Riders of Doom Raiders of Metal).

Είχα σήμερα μια ακόμα διαπίστωση για το πόσο φακελωμένοι είμαστε.

Μου ήρθε μια φλασιά τις προάλλες και αναζήτησα έναν παλιό συμμαθητή στο facebook με το ονομά του.
Δεν μου έβγαλε τίποτα οπότε λέω παράτα το, είτε δεν έχει, είτε δεν το έχει με το ονομά του.
Ας πούμε για χάρη της κουβέντας ότι τον λένε Γιάννη Γιαννακάκη.

Μερικές εβδομάδες fast forward και μου βγάζει suggestion το facebook από το πουθενά, αυτόν ακριβώς που έψαχνα, πρώτη μούρη κιόλας όχι καταχωνιασμένο κάπου στα friends suggestions, που απλά είχε το ονομά του Γιάννης Γιάν ξέρω εγώ...

Οπότε το FB κατάλαβε ότι έψαξα τον συγκεκριμένο άνθρωπο και πήγε και τον βρήκε και ας μην έχει καταχωρήσει το κανονικό του όνομα.

Μια υπενθύμιση ότι ποτέ δεν είμαστε πραγματικά ανώνυμοι στο ιντερνετ.

Είχα σήμερα μια ακόμα διαπίστωση για το πόσο φακελωμένοι είμαστε.

Μου ήρθε μια φλασιά τις προάλλες και αναζήτησα έναν παλιό συμμαθητή στο facebook με το ονομά του.
Δεν μου έβγαλε τίποτα οπότε λέω παράτα το, είτε δεν έχει, είτε δεν το έχει με το ονομά του.
Ας πούμε για χάρη της κουβέντας ότι τον λένε Γιάννη Γιαννακάκη.

Μερικές εβδομάδες fast forward και μου βγάζει suggestion το facebook από το πουθενά, αυτόν ακριβώς που έψαχνα, πρώτη μούρη κιόλας όχι καταχωνιασμένο κάπου στα friends suggestions, που απλά είχε το ονομά του Γιάννης Γιάν ξέρω εγώ...

Οπότε το FB κατάλαβε ότι έψαξα τον συγκεκριμένο άνθρωπο και πήγε και τον βρήκε και ας μην έχει καταχωρήσει το κανονικό του όνομα.

Μια υπενθύμιση ότι ποτέ δεν είμαστε πραγματικά ανώνυμοι στο ιντερνετ.
Ναι, αλλά άμα δεν ήμασταν φακελωμενοι δεν θα έβρισκες τον φίλο σου! Checkmate!

όσοι ζηλεύουν τον Κρόνο, φαίνεται ότι θα φτιάξουμε δακτυλίους για την Γη. Τι μπορεί να πάει στραβά;

Είναι άραγε ο τελευταίος του ασπρόμαυρου ελληνικού κιν/φου; Έχει μείνει κανείς άλλος ή καμία άλλη από τις ταινίες αυτές; Νομίζω και η Ξένια Καλογεροπούλου ζει ακόμα.

Έλα να έχουμε ανταγωνισμό!!!!!!
Νομίζω ότι με τους (επικινδύνους) ηλίθιους που κυβερνάνε τις ΗΠΑ τώρα η Κίνα παίζει μόνη της...

Άραγε που μπορώ να μάθω μανταρινέζικα;

Back