Bάλτε σκούφο...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
muppets-swedish-chef.gif

Ήρθε χθες το βράδυ το πνεύμα των χριστουγέννων στον ύπνο μου και του υποσχέθηκα να επανορθώσω σήμερα μοιράζοντας όμορφη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με κάθε ευκαιρία. Οπότε.. έλα.. πάμε.. λίγο.

Και αλλάξτε άβαταρ αλλιώς θα σας το αλλάξουμε εμείς, σα τον προσωπικό αριθμό ένα πράμα.

Πρώτη φορά που βάζω σκούφο. Δυστηχώς δε μπορώ να κάνω upload την εικόνα, είναι λέει πολύ μεγάλη.

Δεν χρειάζεται να απολογηθείς που την έχεις πολύ μεγάλη κατα την γνώμη μου.

Δηλαδή όταν ο συμπαθής παππούλης παρακάτω παίζει το κομμάτι ΚΑΙ φοράει σκούφο στις 6 Νοεμβρίου, δεν ξέρω για τι παραμιλάτε μερικοί αναρχοκομμουνιστές ότι "είναι νωρίς ακόμα". Και λέει day 2, αν και δεν έχω ενημέρωση αν το είχε παίξει και στην day 1. To σίγουρο είναι ότι day 3 είχα γενέθλια, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

Έτοιμο το άβαταρ αν υπάρχει κανένας γεροντολάγνος που θέλει να το χρησιμοποιήσει.

sddefault.jpg

ω μλκ μου. μολις θυμηθηκα τον λογο που απο προπερσι εκοψα την παρουσια μου στις συναυλιες του συμπαθη παππουλη. κοιταω τωρα τις πρωτες σειρες ετσι οπως ειναι η καμερα και λες και βρισκεσαι στα καπη ν. ιωνιας. καλυτερα να βλεπω τ ασπρομαυρα βιντεα του 78 λοιπον και να γουσταρω. μακρια κι αγαπημενοι.

πρωτο, δε βαζω αβατα αλουνού ακομα κι αν ειναι το κολληταρι μου ο μπριούς (ετσι τον εγραφε στις αρχες στα σεβεντις στο ποπ και ροκ ο πητ κωνσταντεας λωλζ). και δεφτερο ξερω να φτιανω και μονος μου ρε, μην προσβαλλεις, δεν σ εβρισα. απλα ειναι νωρις ακομα.
ολοι ξερουν οτι ο σκουφος μπαινει 20/12 και βγαινει 3/1. φακτς.

Στο Houston πριν τρία χρόνια μπροστά δεν είμαι σίγουρος αν μύριζα γεροντίλα ή κατουρλίλα

Ρε συ @Chronomancy βάλε κάτι πιο σεμνό ή έστω κάνα σκούφο να το καλύψεις λίγο.
Από μακριά το άβαταρ μοιάζει με βαγκίνα δεντάντα (και όχι δαντελάτα) από χαμένο φιλμ του Αλμοδοβάρ.

Mία τελευταία προσπάθεια να μιλήσω στις ψυχές μερικών άπιστων εδώ μέσα.

Η ΑΙ εκτος απο τις δουλειες ολων που θα κλεψει, θα παρει και αυτη του Αγιου Βασιλη. Ιδου:

Περαν της πλακας, ειναι στα αληθεια γαματο. Ο μικρος επαθε την πλακα του οταν του ειπα πως ο αγ.Βασιλης του εστειλε προσωπικο μηνυμα και το ειδαμε στην τηλεοραση. Μετα το ειδαμε και στο κινητο, και στο ταμπλετ, και στο λαπτοπ απο 3-4 φορες αλλα αξιζε τον κοπο. Ο ενθουσιασμος του και μονο ηταν ολα τα λεφτα. Καντε το στα πιτσιρικια σας και θα με θυμηθειτε.

Η ΑΙ εκτος απο τις δουλειες ολων που θα κλεψει, θα παρει και αυτη του Αγιου Βασιλη. Ιδου:

Περαν της πλακας, ειναι στα αληθεια γαματο. Ο μικρος επαθε την πλακα του οταν του ειπα πως ο αγ.Βασιλης του εστειλε προσωπικο μηνυμα και το ειδαμε στην τηλεοραση. Μετα το ειδαμε και στο κινητο, και στο ταμπλετ, και στο λαπτοπ απο 3-4 φορες αλλα αξιζε τον κοπο. Ο ενθουσιασμος του και μονο ηταν ολα τα λεφτα. Καντε το στα πιτσιρικια σας και θα με θυμηθειτε.

Ωραίος! Θα τον βάλω να πει ότι επειδή τα λεφτά τα έφαγε η κυβέρνηση της Ν.Δ. δεν υπάρχει ούτε σάλιο για να στείλει δώρα. Θα στείλει μόνο την αγάπη του. Θα το στείλω σ' όλα τα ανήψια μου κι έτσι θα γλιτώσω γύρω στα 300 με 400 €. Σ' ευχαριστώ για το δώρο Vlad.

Μπορείς να τον βάλεις να πει ότι φέτος ήταν κακά παιδιά και θα τους βάλει καρβουνάκι στην κάλτσα.
Μπησάιντς, ξόδεψε το μπάτζετ σε κωλάρες ποτάρες.

102682.jpg

Back