By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Forza in Japan. Sold.
Τα λεφτά για να το αγοράσουμε θα τα έχουμε?σε 5 χρονάκια θα έχω και το hardware να το τρέχει![]()
Σε 5 χρονάκια θα λαρπάρεις Fallout - The Early Days.σε 5 χρονάκια θα έχω και το hardware να το τρέχει![]()
Θα στοκαρω waterchipΣε 5 χρονάκια θα λαρπάρεις Fallout - The Early Days.
Σε πεντε χρονάκια δε θα χρειάζεται πια να το έχεις αφού θα μπορείς να το νοικιάζειςσε 5 χρονάκια θα έχω και το hardware να το τρέχει![]()
Έβαλα το demo σήμερα, μου είχε διαφύγει στο Steam Next Fest. Η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά καλή και, όντως, Bioshockίζει επικίνδυνα. Δεν το βρήκα κακό το shooting του, αλλά δεν κόβεις φλέβες κιόλας.Eίχε ντέμο και στο προηγούμενο νεξτ φεστ, αλλά το σούτινκ κομμάτι μου φάνηκε κομματάκι ντεκαβλέ σε σχέση με την υπόλοιπη ατμόσφαιρα και δεν το ανέφερα καν. Σκληρό μποϊκότ δηλαδή, αν με εννοάτε.
Ναι αλλά τα 30gb χώρου; Λίγα φαίνονται για να λέμε την αλήθεια για τέτοιο μεγαλεπήβολο παιχνίδι. Αν και απο το βιντεάκι μου φάνηκε περισσότερο για walking sim τύπου Death Stranding.Αλλά με τέτοια system requirements δεν μαμάς ρε φίλε... δε μαμάς.
Λογικά και βάσει τα requirements είναι μικρό γιατί θα έχει on the fly τα πάντα. Nanite, Lumen, Luben κτλΝαι αλλά τα 30gb χώρου; Λίγα φαίνονται για να λέμε την αλήθεια για τέτοιο μεγαλεπήβολο παιχνίδι. Αν και απο το βιντεάκι μου φάνηκε περισσότερο για walking sim τύπου Death Stranding.