απ την μια λεμε δεν ηταν καλη εμφανιση με γαυρο, απ την αλλη αποθεωνουμε ιβαν που νικουσε με μισο - μηδεν, πιθανον απο καποιο λαθος που εκαναν οι αντιπαλοι αμυντικοι λογω ακατασχετης υπνηλιας καπου στο 80φευγα, καθως παρακολουθουσαν την μπαλα να βασανιζεται ασυστολα απ τα μπακ στα χαφ, παραλληλα στα εξτρεμ, 2-3 μετρα μπροστα, ουπς αντιπαλος, γυρναω πισω, πασα παλι στο χαφ, παραλληλα στο αλλο χαφ, μην συνεχισω, ξερετε ΑΚΡΙΒΩΣ τι λεω.
το να στηριζεις ως θεατης κατι τετοιο αποτελει, ιμχο, τον απολυτο ποδοσφαιρικο μαζοχισμο. κι ενταξει, στην αρχη το καταλαβαινω, στηριξα κι εγω θερμα, θεωρωντας οτι συμβαινει λογω συγκεκριμενου πολυ κακου ποιοτικα ροστερ. ΟΜΩΣ οταν χανεται οπως χαθηκε το κατσαρολι, οταν περνανε 5-6 μεταγραφικες περιοδοι και βλεπεις οτι ο τροπος που επαιζε και αναπτυσσοταν η ομαδα δεν συνεβαινε λογω κακου ροστερ, αλλά ηταν αυτο που επεδιωκε ως γκειμπλέι ο γκασπερινι των φτωχων, ο μονος τροπος που ηξερε να διδαξει την ομαδα και γι αυτο ακριβως αγοραζε τον ιδιο τυπο παικτη σε ηλικια, ικανοτητες, ποδοσφαιρικη συμπεριφορα με τα γνωστα αποτελεσματα, τοτε οχι, αγανακτεις και λες αντε γεια. δεν ειμαι βαθμολαγνος ουτε τροπαιολαγνος με καθε τροπο, Μ ΑΡΕΣΕΙ το αθλημα, κι οταν βιάζεται καθε βδομαδα μπροστα στα ματια μου, αγανακτω καποια στιγμη.
αυτα περι ιβαν (δεν θα τελειωσει ποτέ αυτη η διαμαχη, νιωθω. συντηρειται γιατι βολευει σε πολλα επιπεδα, ετσι κι αλλιως).
για ραφα, ουτε γω εχω καταλαβει απολυτα τι επιδιωκει με τις αλλοπροσαλλες πολλες φορες επιλογες. να δειξει στον αλ αφουζ και στον κοσμο οτι το ροστερ ειναι εντελως ανισορροπο και λειψο? να τον αναγκασει να τον διωξει απλα για να μασουλησει την αποζημιωση? βλεπει κατι που δεν βλεπουμε εμεις? ειλικρινα δεν ξερω, ομως θα φανει σιγουρα μεχρι τον ιουνιο ποιο ειναι το πλανο του για το μελλον του στην ομαδα.
αυτη την στιγμη, το μονο σιγουρο ειναι οτι η ομαδα ειναι σαπια. δεν εχει ηγεσια, ροστερ, στεγανα, ελπιδα, παθος, προοπτικες.
θεωρω οτι αν φυγει αυριο το πρωι ο αλαφουζος, δεν προκειται να γινει χειροτερη η κατασταση. το αντιθετο, κανείς δεν χανεται και θα φανεί. δυστυχως θα πρεπει να περιμενουμε να πουλησει με τους ορους του και να παρακαλαμε να βρεθει αγοραστης. ο ανθρωπος δεν μπορει να δεσει τα κορδονια του θεωρω, οποιος και να ρθει θα ειναι καλυτερος. μεχρι τοτε, ιωβεια υπομονη και αφθονο χιουμορ για να αντιμετωπιζουμε αρδ, βασικουρα μπεκατσέτα και διαρροες για την προοδο των εργασιων στον βοτανικο..