Godot

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
χμ...

Είναι απίστευτο πόση φόρα πήρε η godot μετά το φιάσκο της unity.
Είμαι σε αυτό το reddit χρόνια τώρα, τέτοια πράγματα σαν αυτά που βλέπω τους τελευταίους μήνες δεν έχω ξαναδεί, δεν ήξερα καν ότι μπορεί αυτή η μηχανή να τα κάνει.

Είναι απίστευτο πόση φόρα πήρε η godot μετά το φιάσκο της unity.
Είμαι σε αυτό το reddit χρόνια τώρα, τέτοια πράγματα σαν αυτά που βλέπω τους τελευταίους μήνες δεν έχω ξαναδεί, δεν ήξερα καν ότι μπορεί αυτή η μηχανή να τα κάνει.

ήταν η τέλεια καταιγίδα γιατί συνέπεσε με την φάση που είχε βγει η Godot 4 λίγους μήνες πριν. Αλλιώς δεν θα μπορούσε να ανταγωνιστεί την unity. Η νέα έκδοση χρειαζόταν λίγη προώθηση και το φιάσκο την προσέφερε απλόχερα.

Ακολουθώ το reddit της godot και βλέπω απίστευτα πράγματα. Έχει πάρει πολύ μπροστά η μηχανή και είναι υπέροχο!
Κάτσε τώρα να έρθει και άλλος κόσμος με τα νέα καμώματα της unity.

Ακολουθώ το reddit της godot και βλέπω απίστευτα πράγματα. Έχει πάρει πολύ μπροστά η μηχανή και είναι υπέροχο!
Κάτσε τώρα να έρθει και άλλος κόσμος με τα νέα καμώματα της unity.
Αν κάποιος που ξεκινάει κάτι καινούργιο δεν βλέπω κανέναν καλό λόγο να προτιμήσει την unity. Προφανώς κάποιος που ήδη δουλεύει σε unity μπορεί να μην αξίζει τον κόπο να αλλάξει ή κάποιος που οι συνεργάτες του δουλεύουν unity μπορεί να πρέπει να συμμορφωθεί με αυτούς αλλά πια υπάρχει αφθονία σε τεκμηρίωση για να μάθει κάποιος godot ακόμα και αγορά σε assets είναι πολύ ανεπτυγμένη. Ούτε καν το παλιό πλεονέκτημα με τα τουτόριαλς σε unity ισχύει πια καθώς αναφέρονται σε παλιότερες εκδόσεις τής unity οπότε είναι απαρχαιωμένα στο σήμερα και αν κανείς παίρνει το ζουμί με την λογική καθώς ώς έχουν δεν δουλεύουν δεν έχει διαφορά στην δυσκολία αν χρησιμοποιεί unity ή godot.

Back