Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Επειδή η συζήτηση έχει παρεκτραπεί, την επαναφέρω σε καθαρά ποδοσφαιρικά ζητήματα.

Πρώτον, έγινε αυτό στην Τουρκία

Δεύτερον, σε λίγους μήνες θα διεξαχθούν αγώνες μουντιάλ στην Γουαδαλαχάρα, η οποία 2 μέρες τώρα ήταν όμηρος συμμορίας εμπόρων ναρκωτικών.

Καλά θα πάει αυτό.

Είδαμε την κλήρωση με τους Ισπανούς συναδέλφους και βάλανε τα γέλια με αυτό που μας έτυχε.
Μπορεί ο Ράφα να γνωρίζει καλά τους Ισπανούς και να γλιτώσουμε.

Από την άλλη καλύτερα που έτυχε η Μπέτις και θα πάμε στη σειρά ως το αουτσάιντερ, κάθε φορά που πάμε σε σειρά αγώνων με νοοτροπία ΛΟΛ ΠΟΙΑ ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕ ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ τρώμε ένα τρίμπαλο και ερχόμαστε στα ίσα μας.

Ιδανικά θα ήθελα να το σηκώσουμε με τελικό ενάντια στην Νότιγχαμ.
Δεν έχω πρόβλημα με κάποιον ιδιοκτήτη συγκεκριμένα, απλώς θεωρώ ότι η ψυχική οδύνη άγει το άρμα της τέχνης και δε της ποιησεως.

Εν το μεταξύ ο διπλανός μου στο γραφείο δεν θα μαντέψετε ποιον έχει ξάδερφο. Τον πρώην πράσινο Πέρεθ!

Last edited:
Ιδανικά θα ήθελα να το σηκώσουμε με τελικό ενάντια στην Νότιγχαμ.
Δεν έχω πρόβλημα με κάποιον ιδιοκτήτη συγκεκριμένα, απλώς θεωρώ ότι η ψυχική οδύνη άγιε το άρμα της τέχνης και δε της ποιησεως.

Εν το μεταξύ ο διπλανός μου στο γραφείο δεν θα μαντέψετε ποιον έχει ξάδερφο. Τον πρώην πράσινο Πέρεθ!
Μια χαρά θα ήταν ο Περεθ στην ομάδα σας σήμερα με την μακρινή πάσα που είχε. Εντωμεταξύ αλλάξατε τόσους προπονητές για να γυρίσετε στο παιχνίδι με τις μακρινές μπαλιές του Γιοβανοβιτς
Ο οποίος βέβαια μετά παρουσίασε τον πιο επιθετικό παναθηναϊκό που εχω δει!

Μια χαρά είναι οι μακρινές μπαλιές, αρκεί να ξέρεις τι να τις κάνεις και να έχεις εναλλακτική. Απλώς ο κόσμος κλαίγεται που δεν βλέπει build up λόγω ασχετοσύνης. Το άθλημα έχει αλλάξει πάρα πολύ. Πλέον έχουμε γρήγορες επιθέσεις, κόντρα αντεπιθέσεις και στημένες φάσεις.
Αν δεν μπορείς να παίξεις γρήγορα, αναγκαστικά θα πας στο τσούκου τσούκου.

Χαρακτηριστική περίπτωση κλάματος είναι οι Ολυμπιακοι. Όσο κέρδαγε ο Βάσκος ήταν καλές οι σέντρες. Μόλις η ομάδα κρέμασε, άλλαξαν τροπάριο.

Του έλεγα εν τω μεταξύ πως μοιράστηκε η ομάδα σε Κηφισιά και Λιβαδειά και μου είπε ότι, αν κατάλαβα καλά πως ήταν να πάει κι αυτός στην Λιβαδειά αλλά δεν ήθελε να φύγει από την Αθήνα.

Του έλεγα εν τω μεταξύ πως μοιράστηκε η ομάδα σε Κηφισιά και Λιβαδειά και μου είπε ότι, αν κατάλαβα καλά πως ήταν να πάει κι αυτός στην Λιβαδειά αλλά δεν ήθελε να φύγει από την Αθήνα.
Από ότι λένε στις αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, μερικοί παίχτες του Λεβαδειακου ζουν μόνιμα Αθήνα και ανεβαίνουν 2-3 φορές την βδομάδα. Άκουσα για ο Παλασιος πχ ότι ειναι ετσι

Ή σε σαλέ στην Αράχωβα. Ανάλογα το συμβόλαιο. Κάποιοι έχουν συμβόλαιο ότι ΔΕΝ θα μένουν στην Λιβαδειά. Αυτοί χάνουν...

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε φέτος τη Μπέτις 2-0 στην Τούμπα, άρα μπορούμε και εμείς...

...

Επειδή το είχα δει εκείνο το ματς, η Μπέτις είχε έρθει με πολλές αλλαγές και αδιάφορη. Θα είναι φαντάζομαι πολύ διαφορετική σε ένα νοκ άουτ, εκτός και αν την πετύχουμε να κυνηγά κάτι μεγάλο στο πρωτάθλημα και κάνει ξανά rotation.

Θα βγουν τώρα πάλι οι αρνητές ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ να πετάξουν την λάσπη τους

Η αλήθεια είναι πως από τότε που έφαγε το μπινελίκι του άρχισε να παίζει κάπως καλύτερα, αλλά κάτι τέτοια άρθρα δε σ'αφήνουν να ηρεμήσεις γτχ

Δεν ξέρω τον τύπο, δεν παρακολουθώ ελληνικό ποδόσφαιρο, και ακόμη κι έτσι ένιωσα βρώμικος όταν το διάβαζα...

ιμχο, η μεγαλη του βλακεια ειναι οτι μαλλον θεωρει οτι αυτα τα αρθρα του κανουν καλό. γι αυτο συνεχιζονται αμειωτα, ειδικα μετα απο χτες.

παντως δεν εχω καμμια δυσκολια να παραδεχτω οτι εχει αλλαξει το στυλακι του γενικα εδω και 2-3 αγωνες. χαρακτηριστικο παραδειγμα τα στημενα, που αναλογα με την θεση που εχουν κερδηθει, υπαρχουν κι αλλοι εκτελεστες, κυριως ο ταμπορδακος κι ο εμβληματικος δεν τα παιρνει τσαμπουκά να τα στελνει στα περιστερια. επισης, τρομερη εντυπωση μου εκανε χτες (μονο ΜΙΑ αλλη φορα το χω δει, στο ματς ειδικων συνθηκων με την αγγλια, μετα τον θανατο του μπαλντοκ...) το γεγονος οτι εκανε τακλινγκ και προσπαθουσε ο ερμος να μαρκαρει τους παικτες που του εφευγαν... βεβαια πανω στο τακλιν τραυματιστηκε λιγο, γιατι δεν εχει συνηθισει, αλλά οκ. μην ειμεθα πλεονεχται.
επισης βλεπω οτι τον αγαπανε οι συμπαικται και δεν τον κοιτανε περιεργα κλπ, κι εκεινος τα δινει ολα στα πανηγυρια με ολους τους "νεους", οπότε δεν αποκλειω ο μπαρμπα ραφα να χει βαλει το χερακι του σ αυτη την αλλαγη και ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ο εμβληματικος να εχει μπει στο καλουπι και στην υπηρεσια της ομαδας. ελπιζω να κρατησει πολυ αυτο.

Παραγκίσια διαιτησία χθες στην Κηφισιά. Όσο πάμε προς το τέλος και σφίγγουν τα γάλατα θα δούμε ομορφιές όπως φαίνεται.

Να έχεις φτιάξει την ωραία σου σύγχρονη σπιτάρα στη Λιβαδειά, να μπορείς επί δεκαετίες να βλέπεις δωρεάν τα ματσάκια από το μπαλκόνι σου... και ξαφνικά μετά από 100 χρόνια ο Κομπότης αποφασίζει να βάλει στο γήπεδο μάτριξ ΑΚΡΙΒΩΣ μπροστά στο μπαλκόνι.

ilektronikos-pinakas.jpg

Έχει μήνες που μπήκε αλλά τώρα το πήρα πρέφα. Κοσμογονία να έχει μάτριξ αυτό το γήπεδο.

Χμ, ναι, κάτι μου λέει πως η πολεοδομία δεν έχει δώσει οκ για αυτή την επική τοποθέτηση, λογικά με ένα εξωδικάκι ο πίνακας παίρνει δρόμο. Στη χειρότερη με μια αγωγή. Στηρίζουμε τον φίλο με το προνομιακό μπαλκόνι.

Back