(Update: Δεν) έρχονται και άλλα Playstation games σε PC

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ναι, το ξέρω αυτό, αλλά μπορεί να μείνει απλά timed ξέρω γω; όπως έκανε και με τα προηγούμενα.
Άρα, οκ, προσωπικά μιλώντας, μόνο για κανά gow με καίει λιγάκι, δεν θυμάμαι τίποτε άλλο

Ναι, το ξέρω αυτό, αλλά μπορεί να μείνει απλά timed ξέρω γω; όπως έκανε και με τα προηγούμενα.

Φαντάζομαι ότι τουλάχιστον για PC θα έχουμε ταυτόχρονη κυκλοφορία.

Ρε φίλε τέτοια μόνο η γιούμπι τα κάνει, αύξηση στους μαρκετίστες τώρα! Και άμεση ανακοίνωση ταυτόχρονης κυκλοφορίας του Γούλβεριν για να ξεπλύνουν τη ντροπή. Α και το Γκοστ οφ Γιοτομπαλέι, μη το ξεχνάμε. Αλλά τι να τα κάνουμε αυτά όταν έχουμε Μάραθον θα μου πείτε..

btw το έγραψε ο @Admiral στο άλλο thread ότι το επόμενο xbox θα παίζει και παιχνίδια του PC, ίσως για αυτό η sony σταματάει; Για να μην δώσει την δυνατότητα στους κονσολάδες του xbox να παίξουν τα παιχνίδια της; Μήπως και η κυκλοφορία (κάποτε, ελπίζουμε...) το steam machine παίζει τον ρόλο της;

Άλλωστε και τώρα έτσι ήταν η φάση, αν θέλετε τα παιχνίδια μας στο σαλόνι πάρτε την κονσόλα μας, αν έχετε PC ε να πάρτε τα και εκεί, ξέρω εγώ, αλλά τώρα με xbox να παίζει pc games και steam machine, θα βγάζει πρακτικά τα παιχνίδια της σε ανταγωνιστές που παίζουν άμεσα εναντίον της.

Ακομα η sony δεν εχει ανακοιινωσει κατι μονο ο jason τα λεει αυτα και το κανει επιτηδες για να μπει ο κοσμος στο προφιλ του στο twitter να δει τι γραφει!!
Η ubisoft ειπε το ιδιο αλλα δεν εγινε τιποτα. Ηταν το 2012 ο ταν ανακοινωσε οτι τα ghost recon future soldier και iam alive δεν θα βγουν σε pc και βγηκαν κανονικα μηνες μετα τις κονσολεες. Τοτε η ubisoft εβγαζε ολα τα παιχνιδια με καθυστερηση στο pc.

Η οταν η EA ειπε οτι σκεφτεται αν θα βγει το dead space 3 στο pc και η konami το metal gear 5 αλλα βγηκαν ταυτοχρονα και τα 2.
Ολες αυτες οι εταιριες τωρα βγαζουν τα παντα ταυτοχρονα και σε pc.

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι η Sony φοβάται την Valve, εξάλλου τα 3-4 games που δεν θα κυκλοφορήσουν σε PC δεν πρόκειται να αλλάξουν την δυναμική της κάθε πλατφόρμας. Για μένα η βασική ανησυχία της Sony είναι το πώς θα πουλήσει το PS6 που λένε ότι θα βγει του χρόνου και πιθανώς να είναι αρκετά ακριβό. Οπότε διαρρέει ότι θα σταματήσουν τα ports για να πείσει όσο το δυνατόν περισσότερους να αγοράσουν την επόμενη κονσόλα. Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ, δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν 2-3 χρόνια μετά το launch επιστρέψουν τα ports.

btw το έγραψε ο @Admiral στο άλλο thread ότι το επόμενο xbox θα παίζει και παιχνίδια του PC, ίσως για αυτό η sony σταματάει; Για να μην δώσει την δυνατότητα στους κονσολάδες του xbox να παίξουν τα παιχνίδια της; Μήπως και η κυκλοφορία (κάποτε, ελπίζουμε...) το steam machine παίζει τον ρόλο της;

Άλλωστε και τώρα έτσι ήταν η φάση, αν θέλετε τα παιχνίδια μας στο σαλόνι πάρτε την κονσόλα μας, αν έχετε PC ε να πάρτε τα και εκεί, ξέρω εγώ, αλλά τώρα με xbox να παίζει pc games και steam machine, θα βγάζει πρακτικά τα παιχνίδια της σε ανταγωνιστές που παίζουν άμεσα εναντίον της.
Διαβάζει RQ ο κύριος;

@Admiral το πιο πιθανό είναι ένα μίγμα από όλα αυτά μαζί. Τέρμα exclusive μπας και πουλήσει, κόβοντας κάθε πιθανή διαρροή προς PC/xbox που σε άλλη περίπτωση θα της έκαναν ανταγωνισμό στην ταρίφα της του σαλόνι με τα δικά της παιχνίδια.

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι η Sony φοβάται την Valve, εξάλλου τα 3-4 games που δεν θα κυκλοφορήσουν σε PC δεν πρόκειται να αλλάξουν την δυναμική της κάθε πλατφόρμας. Για μένα η βασική ανησυχία της Sony είναι το πώς θα πουλήσει το PS6 που λένε ότι θα βγει του χρόνου και πιθανώς να είναι αρκετά ακριβό. Οπότε διαρρέει ότι θα σταματήσουν τα ports για να πείσει όσο το δυνατόν περισσότερους να αγοράσουν την επόμενη κονσόλα. Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ, δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν 2-3 χρόνια μετά το launch επιστρέψουν τα ports.

καλα ουτε εγω το πιστευω απλα ειπα να ποσταρω την αποψη ενος (πρωην τωρα πια) ντεβ της μπλουποιντ.

Αν η Sony δεν βγάλει δυνατές ΑΑΑ αποκλειστικότητες δεν ξέρω κατά πόσο θα πουλήσει το PS6 στα νούμερα που τουλάχιστον έχουν συνηθίσει καθώς η Sony όταν στρογγυλοκάθεται στον θρόνο της πώλησης κονσολών μου φαίνεται οτι ξεχνάει τον ρόλο της κονσόλας... Το PS5 το πήρα και ουσιαστικά η μόνη αποκλειστικότητα που έπαιξα είναι το remake του Demons Souls που δεν ήταν και κάτι φρέσκο αλλά remake του πατέρα όλων μεν αλλά τίποτα καινούργιο. Αν δεν δω κάτι σε Bloodborne 2, τον τελευταίο απο εμάς 3 και κάτι νέο και ελκυστικό δεν ξέρω αν αξίζει να βάλω το χέρι στην τσέπη. Εξάλλου όταν ξεζουμίσει και το αγοραστικό κοινό που θα έχει αναμενόμενα θα τα βγάλει και στο PC γιατί ξέρουν ότι χάνουν λεφτά έτσι, εδώ ακόμα και στο Playstation βλέπω τίτλους όπως το Gears of War, Forza Motorsport και Alan Wake που κάτι εποχές ούτε για αστείο δεν περίμενα να τα δω σε Playstation.

Back