1 Ευρώ, 1 Ευρώ, Σήμερα Όλα Τζάμπα!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
@Tσόζεν, μία μέρα μετά και ήδη κοστίζουν κανά 3ευρο και τα δυο μαζί στα κλειδάδικα. Κι ακόμη δεν είδες τίποτα! Αν δεν θέλεις τίποτα άλλο, θέλω να δείξεις αυτοσυγκράτηση.

@Χάβα, ανέβηκε πάλι κανά δεκάλεπτο, αλλά οκ η υπομονή ανταμείβεται. Ψυχραιμία και ασταμάτητα ρηφρές στα κλειδάδικα για να δείξουμε στις επόμενες γενιές πως γίνεται.

Το πήρα από πιγκουίνο. Είχε και ένα -10% με ένα discount κωδικό. 1,45 μου βγήκε με τις προμήθειες! Άσε! Ξεφραγκιάστηκα!

Κανονικά έπρεπε να κάνω και γω skip αλλά Etrian Odyssey 3 & Hard West 2 ειναι πιο ακριβά αν τα πάρεις χώρια οπότε....Ferto!

Και το red alert inspired rts και το Smalland φαίνεται ενδιαφέρον!! Καθόλου άσχημα αυτό τον μήνα!!

Kαι η μλκ με τα έντομα είναι κάτω από ευρώ στους κλειδοκράτωρες. Αλλά οκ, αν γουστάρεις στράτετζι, πρώτον δεν κρίνουμε εδώ πέρα. Και δεύτερον κοστίζει μια μικρή περιουσία για την ώρα στα κλειδάδικα, πάνω από τάληρο. Οπότε σε αυτή τη περίπτωση.. οκ και πάλι φθηνότερα βγαίνει να τα πάρεις χώρια.

Kαι η μλκ με τα έντομα είναι κάτω από ευρώ στους κλειδοκράτωρες. Αλλά οκ, αν γουστάρεις στράτετζι, πρώτον δεν κρίνουμε εδώ πέρα. Και δεύτερον κοστίζει μια μικρή περιουσία για την ώρα στα κλειδάδικα, πάνω από τάληρο. Οπότε σε αυτή τη περίπτωση.. οκ και πάλι φθηνότερα βγαίνει να τα πάρεις χώρια.

Ναι, αλλά θα έχω έκπτωση στο IGN, που το πάς αυτο?

To smalland το είχα πάρει μετά το τελείωμα του πρώτου grounded και με είχε απογοητεύσει πάντως,
Δεν ξέρω βέβαια σε τι κατάσταση βρίσκεται μετά από τόσο καιρό

Και το red alert inspired rts και το Smalland φαίνεται ενδιαφέρον!! Καθόλου άσχημα αυτό τον μήνα!!
Το strategy έλεγαν όλοι στο Reddit πως είναι το καλύτερο strategy των τελευταίων ετών 🧐

Ναι, αλλά θα έχω έκπτωση στο IGN, που το πάς αυτο?

Οκ εδώ πάω πάσο, ign4life.

To smalland το είχα πάρει μετά το τελείωμα του πρώτου grounded και με είχε απογοητεύσει πάντως,

Ε ναι, εξού και η "μλκ με τα έντομα", σαν grounded από το τεμού είναι..

Το strategy έλεγαν όλοι στο Reddit πως είναι το καλύτερο strategy των τελευταίων ετών

Πάρε κι εσύ ένα κουότ να μη ζηλεύεις.

Όντως πάρα πολύ καλή τιμή και ευκαιρία για όποιον δεν τα χει να τα αποκτήσει.

Ρώτησα και μου είπανε ότι παίζεται άνετα singleplayer, οπότε είμαστε οκ. Εννοείται πως δεν δίνουμε ευρώ σε microtransactions.
Όντως ή είναι μισή η εμπειρία; Εγώ το έχω αποφύγει εδώ και χρόνια γιατι πίστευα ότι είναι πιο πολύ multi-player και live service παρά single player.

Εγώ τα τερμάτισα single. Μια χαρα πέρασα. Οκ χάνεις λίγο την φάση του συζητάμε για το πώς θα μπουκάρουμε αλλά Τομ Κλάινσις Μάινσις.

Στο Steam, το πρώτο Deponia τσάμπα και τα υπόλοιπα στα 1,99.

Χτύπησα και το 1ο Division (θενξ @Admiral ). Το 2ο το είχα ήδη, δεν θυμάμαι απο που και πότε.

Back