PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Εκρηκτική εκκίνηση για την early access του Slay the Spire 2 με πάνω από 150.000 concurrent users:
λογικά άνετα θα γίνει το παιχνίδι φτιαγμένο σε Godot με τις περισσότερες πωλήσεις, Ως τώρα νομίζω τις περισσότερες πωλήσεις τις έχει το Brotato.

Παιδιά το ρεκόρ της πρώτης μέρας του Slay the Spire 2 είναι ασύλληπτο: 430.000 concurrent users!

Ψήνομαι να το πάρω, αλλά τα reviews λένε για άπειρα bugs. Να περιμένω να το στρώσουνε λίγο?

Ψήνομαι να το πάρω, αλλά τα reviews λένε για άπειρα bugs. Να περιμένω να το στρώσουνε λίγο?

Προσωπικά θα περιμένω την 1.0.

Οκ θα περιμένω κι εγώ τότε, αν και δεν σκοπεύω να το πάρω ούτε μετά.

14680.gif

Παιδιά το ρεκόρ της πρώτης μέρας του Slay the Spire 2 είναι ασύλληπτο: 430.000 concurrent users!
Ναι, αλλά η Sony δεν θα κυκλοφορήσει άλλα παιχνίδια στο PC. Συνεπώς, οι PC gamers θα ψάχνουν με το κυάλι για καλά παιχνίδια.

θα πω την μεγαλη αληθεια (για εμενα παντα). δεν ξερω πως εχουν πεισει τους ps hardcore fans οτι τα exclusive τους ειναι παιχνιδαρες. οκ εχουν υψηλα productions αλλα απο τα 4 που επαιξα τα βρηκα απλα οκ γκειμς. με μεγαλυτερη εκτιμηση στο ghost of tsushima. spiderman επαιξα μονο το πρωτο που βγηκε απο την sony και νομιζω πηρα την δοση δεν εχω ορεξη να παιξω τα αλλα 2. horizon τα επαιξα και τα δυο αλλα οκ και να μη τα επαιζα δεν εχανα κατι.

Ο Splinter ετοιμαζει ακομα τον στρατο του απο μεταλλαγμενα ποντικια για να μου επιτεθουν αλλα εγω θα τα σφαξω ολα!

Αρχαιολογικό, ισομετρικό, blobber? Δεν κατάλαβα τίποτα.

εγώ ακόμα περιμένω, τι έχασα; :p

κάτι από amiga δεν ήταν τούτο; θυμάμαι το είχα δει σε ένα άρθρο που έλεγε για το πόσο ανώτερο ήχο έβγαζε η amiga από τα πισιά.

Back