By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!
πήγε πίσω το φτερόΔεν ανοίγει η πόρτα μπορεί να είναι σκευρωμα των πλαστικώνε, αν και από τη φωτογραφία δεν εξηγείται. Καλά κουράγια....
μανούρα τώρα, μάλλον θα πρέπει να το πάω σε συνεργάτη τους που μου πρότεινε η ασφαλιστική στην Πάτρα που είναι αντιπροσωπεία με φανοποιείο και service για να τα δει όλα μαζί γιατί φοβάμαι αφού είναι και μηχανικό θα μου βγει η ψυχή να το πάω σε 2 διαφορετικά μέρη εδώ Αίγιο.Για την ρόδα που κοιτάει αλλού θα σου έχει στραβώσει το ντιζάκι που βιδώνει στην κρεμαγιέρα και την συνδέει με τον τροχο. Είναι συνηθισμένο σε τέτοιες περιπτώσεις και πρέπει να αλλαχτεί αφού στράβωσε, μετά θέλει ευθυγράμμιση.
Φυσικά πρέπει να γίνει έλεγχος και στην κρεμαγιέρα και στην ανάρτηση γενικότερα.
Αφού δεν χτύπησε κανείς, λίγη υπομονή θέλει και το αυτοκίνητο θα φτιαχτεί.
νταξ κάτι κάναμε, ήταν και το φανάρι σπασμένο στην βάση και το άλλαξαν, ταλαιπωρία αλλά δε πειράζει.Καλό... τεσπά.
View attachment 10285
Τυπικά εγώ από το πρωί στα πεθερικά να βάλουμε αρνιά κτλ, επιστρέφω παίρνω την φαμελιά και ξεκινάμε για κάτω και μπαμ σε ένα στενό κάνει μια κυρία να ξεπαρκάρει χωρίς να κοιτάξει χωρίς τίποτα... έσκασε επάνω μας όταν περνούσαμε δίπλα της.
Δε ξέρω τι ζημιά είναι, το καλύπτει η ασφαλιστική οκ, αλλά δεν ξέρω μην έχω φάει ζόρι πέρα από τις λαμαρίνες, η ρόδα είναι λίγο στραβή σίγουρα, ίσως είναι απλά ευθυγράμμιση, δε ξέρω. πφφφ ξενέρα. Δεν ανοίγει και η πόρτα του συνοδηγού και δεν θέλω να την ζορίσω μέχρι να το δει η ασφαλιστική.

α ναι ρε, ρίξε λινκΜεγιά αλλά έχουμε dedicated thread για αυτοκίνητα![]()