Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δυνατό sci-fi φαίνεται. Spinoff του Αμμόλοφου είναι;

Δεν θα πω ψέμματα, απογοητεύτηκα πολύ. Λατρεύω την Οδύσσεια και μου φαίνεται πως ο Νόλαν αυτή τη φορά θα τα θαλασσώσει γιατί μοιάζει σαν να πήρε το ομηρικό έπος και να το κόλλησε πάνω στο δικό του στυλ ταινιών αντί να προσπαθήσει για μια σωστή μεταφορά.

Η χρωματικη παλετα (αλλα και το υφος) στα δειπνα των μνηστηρων μου θυμιζε σκηνες απο τη σειρα vikings και δε το λεω για καλο.

Έλα, μοντέρνος Νόλαν είναι. Τουτέστιν, θα 'χει πλούσιο θέαμα, τρελό κάστ, λίγη ουσία, θα γενεί πανηγυράκι ωραίο. Αλίμονο αν περιμέναμε το Χόλιγουντ να αφηγηθεί τα έπη μας. Αν έχετε ψηθεί για τίμιο Οντίζιουζ, ρίξτε βλέφαρο στο φανταστικά συγκρατημένο The Return με το Ρέηφ Φάινς, την ΤΙΜΙΑ εκδοχή των τελευταίων ραψωδιών της Οδύσσειας.

Αν έχετε ψηθεί για τίμιο Οντίζιουζ, ρίξτε βλέφαρο στο φανταστικά συγκρατημένο The Return με το Ρέηφ Φάινς, την ΤΙΜΙΑ εκδοχή των τελευταίων ραψωδιών της Οδύσσειας.
ΠΩ ρε φιλε τι εγραψες τωρα; Πως περασε κατω απο το ρανταρ αυτο το πραματακι; γαμησε το τρειλερ, οπως περιμενα μια οδυσσεια. Κατεβαινει με συνοπτικες διαδικασιες

Έλα, μοντέρνος Νόλαν είναι. Τουτέστιν, θα 'χει πλούσιο θέαμα, τρελό κάστ, λίγη ουσία, θα γενεί πανηγυράκι ωραίο. Αλίμονο αν περιμέναμε το Χόλιγουντ να αφηγηθεί τα έπη μας. Αν έχετε ψηθεί για τίμιο Οντίζιουζ, ρίξτε βλέφαρο στο φανταστικά συγκρατημένο The Return με το Ρέηφ Φάινς, την ΤΙΜΙΑ εκδοχή των τελευταίων ραψωδιών της Οδύσσειας.
Βαρύ ήταν και ξενέρωσα που δεν είδαμε την σκηνή με την Αθηνά όταν ξεβράστηκε το χαμένο κορμί του στην Ιθάκη.

Αν εξαιρέσουμε τις στολές, εμένα μου άρεσε!! Μέχρι και ο Pattison στον ρόλο του Μνηστήρα!!!

τον γραφετε στα πυκνα σας φρυδια τον μαλαχτη. 3 ιανουαριου ειχε γραψει για δε ριτερν:

ειδα το Δε Ριτέρν.

η επιστροφη ειναι στημενη σχεδον θεατρικα, δεν εχει σκηνες πληθους, ειναι χαμηλοφωνη κι ο παζολίνης παιζει ωραια με το φως, το σκοτος και τις σκιες, εξωτερικα αλλά και εσωτερικα.

ο οδυσεας του ειναι ενας τσακισμενος αθρωπος, διαλυμενος απ τις τυψεις γιατι γυρισε μονάχος καθως ολοι οσοι ειχαν παει μαζι του, αφηκαν τα οστάκια τους στην τροια ή στο ενδιαμεσο διαστημα και κρυβεται απο τους παντες, καθως δεν εχει καμια ορεξη ουτε καν για εκδικηση. ενταξει, καταλαβαινετε, οσοι τον αναγνωριζουν ουσιαστικα τον λενε δειλο, μαλακα και τσομπανη και στο τελος παιρνει τα πραματα στα χερια του.
ο μεγαλυτερος λογος να δει καποιος την ταινια ειναι προφανως ο φαινς. δεν ειναι απ τους αγαπημενους μου, αλλά εδω δινει ρεσιταλ. εμεινα αλαλοθ. και βεβαια για να μπει ακομα περισοτερο στον ρολο, προφανως δεν δεχτηκε κανενος ειδους σταντμαν η προσθετικο εφε, αλλά μαμηθηκε στην γυμναστικη και στην νηστεια και οταν δειτε ειδικα τα χερια του, θα μεινετε ξεροι. τεραστιος.

ωραια κι η ζυλιετ, εδωκε μια πηνελοπη που δεν περιμενει τον αντρουλη της ως ερωτοχτυπημενη μαθητριουλα, αλλά του χει πολλα μαζεμενα και μαλλον δεν θα περασει οσο καλα θα περιμενε ο γιουλίσυς στο αμεσως προσεχες μελλον.
ο τηλεμαχος κεφτές, αναξιος λογου. παιζει κι ο τσακιρογλου σε κανα δυο σκηνες.
σηλ οφ απρουβαλ. 7,5/10

@αδμιραλ: μπρο, ουτε καν. ο νολαν δεν κοροιδευει τον κοσμο, ξερει την δουλεια του και αυτο που κανει το κανει καλα.
επισης δεν θα εκανε ποτε μεταγραφη "πουχατς" και "βιλενα" στην ταινια του, οπως εκανε η Ξερακιανη Καταρα στην ομαδα μας . η αναλογια θα ηταν να δωσει πρωταγωνιστικο ρολο στην οδυσσεια σε Tommy Wiseau και Steven Seagal ξερωγώ.
Δεν. θα. συμβει. ποτέ.

ΟΦΤΟΠΙΚΑΡΑ: ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στον αρχοντα ΑΛΕΞΑΝΤΡΟ ΓΕΡΕΜΕΓΕ, που εστω και αναδρομικα βουλωνει ολοκληρωτικα και πανταχοθεν τον λουις ενρικε των βαλκανιων. εχω δωσει τιτανιο αγωνα εναντια στους αμπαλους του sdna που εβριζαν τον αλεξαντρο και αποθεωναν τον ιβαν τον μεγαλοπρεπη που εβαζε στην θεση του την ντιβανοκασελα απ την λιουμπλιανα.

τον γραφετε στα πυκνα σας φρυδια τον μαλαχτη. 3 ιανουαριου ειχε γραψει για δε ριτερν:

@αδμιραλ: μπρο, ουτε καν. ο νολαν δεν κοροιδευει τον κοσμο, ξερει την δουλεια του και αυτο που κανει το κανει καλα.
επισης δεν θα εκανε ποτε μεταγραφη "πουχατς" και "βιλενα" στην ταινια του, οπως εκανε η Ξερακιανη Καταρα στην ομαδα μας . η αναλογια θα ηταν να δωσει πρωταγωνιστικο ρολο στην οδυσσεια σε Tommy Wiseau και Steven Seagal ξερωγώ.
Δεν. θα. συμβει. ποτέ.

ΟΦΤΟΠΙΚΑΡΑ: ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στον αρχοντα ΑΛΕΞΑΝΤΡΟ ΓΕΡΕΜΕΓΕ, που εστω και αναδρομικα βουλωνει ολοκληρωτικα και πανταχοθεν τον λουις ενρικε των βαλκανιων. εχω δωσει τιτανιο αγωνα εναντια στους αμπαλους του sdna που εβριζαν τον αλεξαντρο και αποθεωναν τον ιβαν τον μεγαλοπρεπη που εβαζε στην θεση του την ντιβανοκασελα απ την λιουμπλιανα.

Τί στο δαίμονα, διαβάζω νυχτιάτικα ?!?!?!?!?!?!?!?!?

To ΓΑΜΗΣΕ και ΨΟΦΗΣΕ το Μπλακ Φον 2 με το υπερφυσικό, έλεος δηλαδή. Φρέντι Κρούγκερ από τα ελομάς την είδε ο Γκράμπερ.

Ειδα το MORTAL KOMBAT 2. Το ειδα μαζι με δυο φιλους και μια φιλη μια κοντη καστανη που την γνωρισα πριν 2 μηνες . Μας αρεσε παρα πολυ. Ειχε ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΦΑΓΗ ακριβως οπως στα παιχνιδια. Ολοι φωναζαν ΩΩΩΩ καθε φορα που ο Shao Khan τους ΕΚΟΒΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥς ΝΙΚΑΓΕ!!! Στους φιλους μου αρεσε πολυ οπως και σεμενα αλλα σε αυττην οχι. Ισως επειδη ειμαι μικρη 23 χρονων και δεν εχει παιξει τα mortal kombat. Aυτη δεν παιζει παιχνδια δρασης οπως εμεις αλλα μονο αυτα τα χαζα με τις καρτες και κατι αλλα ξερετε τωρα εσυς που ειναι για κοριτσια και 5 χρονα! Να το δειτε οπωσδηποτε!!!!!

Ρε συ Μπίλια, το Πλάκ Φον το ένα, είχε πεντιγκρή. Το 'γραψε ο Χίλ, ο Κινγκ Τζούνιορ. Ήταν 90% αστυνομικό θρίλερ, με ένα 10% πασπάλισμα μεταφυσικού, για το ροκ και τη φασάρα. Το δεύτερο μπήκε στον αυτόματο για άρμεγμα, ετοιματζίδικο σενάριο Εφιάλτη Στο Δρόμο Με Τις Λεύκες και η τρε κρήπι μάσκα του Ήθαν Χώκ σε πρώτο πλάνο. Από το τρέηλερ καταλάβαινες τί φάση θα έπαιζε.

Tρέηλερ βλέπω γενικά τρία δευτερόλεπτα πριν κάτσω να δω κάτι, αν δεν μου μιλήσει πάω παρακάτω. Ε στο Πλακ Φω δεν έκατσα να δω καν, ούμπερ γκότι σήκουελ είπα, πόσο χάλια να είναι όταν το προηγούμενο ήταν τόσο γκότι; Πήγε γουίσλιστ κατευθείαν.

Εκεί μας πιάνουν στα γεράματα. Σου λέει θα σε δώκω το πρώτο το καλό και μετά πίσω Ζόνκ. Σαν το γάμο είναι κάτι. ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΕΛΕΙ.

Back