1 Ευρώ, 1 Ευρώ, Σήμερα Όλα Τζάμπα!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ίσως δεν θα κάνω skip αυτή τη φορά...

Mόλις γύρισα από δουλειά, δεν είχα και ίντερνετ εκεί. Μπαίνω χαϊπαρισμένος φουλ να δω το νέο τσόις. Για κάποιο λόγο άνοιξα πρώτα εδώ, χαϊπάρομαι ακόμα περισσότερο με το από πάνω σχόλιο. Και τελικά βλέπω τι δίνει και δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν πόσο γρήγορα έκανα το σκιπ. Ούτε ένα σε γουίς, όλα χάιντ στο στήμγκιφτς, μιλάμε χτυπήσαμε φλέβα. Καλά τόσες εκατοντάδες γκοτιές έχω στη γουίς, που στο διάολο βρίσκουν όλες αυτές τις πίπες που δίνουν απορώ. Πάω να φτιάξω το δικό μου τσόις στο τζιτζιντήλς να τελειώνει.

Τί σχέση έχει το shin tegami v με το persona 5?

Δεν κάνω πλάκα, αλλά το cubic odyssey, είναι πολύ καλό!!

Από ότι έχω διαβάσει, καλύτερα Crysis 3 από Crysis 2!!

Τί σχέση έχει το shin tegami v με το persona 5?

Δεν έχουν σχέση, απλά τα persona είναι σπινοφ σειρά του shin megami tensei. Ή έστω ξεκίνησαν σαν σπινοφ σειρά τους.

Στα 7,3€ η χαμηλότερη τιμή που έχει υπάρξει έως τώρα, αν έχετε ήδη το πρώτο

Συγκλονιστικό το νέο τσόις, σχεδόν έπεσα από τη καρέκλα.. επειδή με πήρε ο ύπνος. Μία ισομετρική τερνμπέη τζαπανεζιά που ίσως είναι κάτι σημαντικό για κάποιους εκεί έξω, ένα με καλόγριες αλλά όχι από αυτά τα καλά που παίζει ο κυρ Στέφανος και κάτι άλλες ομπσκουριές. Α κι ένα Λάιφ ις Στρέηντζ που το έχω γουίς ήδη για την ψυχή των προηγούμενων. Και ίσως το πάρω αν πιάσει τον άπατο στα τζιτζιντήλς τώρα με το τσόις. Φτιαγμένο από άλλη ομάδα και με την Μαξ στα γεράματα, μου ακούγεται λίγο αρπαχτίλα. Αλλά το έχω γουίς οπότε σε αυτή τη περίπτωση πρέπει να ακολουθηθεί αυστηρά το πρωτόκολλο.

Back