Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Έρχονται εκλογές και όλοι κοιτάζουν να πάρουν θέση για την επόμενη τετραετία. Τί έχουν να προσφέρουν στα από τέτοια τους. Γαμάτη δουλειά και αυτή, να βγαίνεις να λες την αποψαρα σου στα Μέσα και να πληρώνεσαι.

Στα της ΝΔ τώρα

1000002124.jpg

Έτσι. Βουτάς από το μέλι και κάνεις και κορμάρα.

Έρχονται εκλογές και όλοι κοιτάζουν να πάρουν θέση για την επόμενη τετραετία. Τί έχουν να προσφέρουν στα από τέτοια τους. Γαμάτη δουλειά και αυτή, να βγαίνεις να λες την αποψαρα σου στα Μέσα και να πληρώνεσαι.

Στα της ΝΔ τώρα

View attachment 10499

Έτσι. Βουτάς από το μέλι και κάνεις και κορμάρα.
ισχύει αυτή η φώτο;

και οι 2.
ενταξει, η πρωτη δεν ειναι απο "καλη" γωνια και πεφτει περιεργα το φως. δεν ειναι τοσο θειτσα. να, αυτη εδω ειναι απ την ιδια συνεδριαση π.χ.:

w26-13104731105672.jpg

η δευτερη ειναι αρχειου,το γραφει στο ποστ της, αλλά οσο ναναι, ειναι καπως προκληση το στυλακι.

ενδεικτικο λινκ:

και η ΝΔ ακόμα πρώτη στις δημοσκοπήσεις, τι διάολο πόσοι τρώνε επιτέλους και αν είναι τόσοι, γιατί δεν τρώμε και εμείς

ΥΓ Καψάλης πρώτη μούρη στα highlights, λογικό έτσι έκλεινε ψήφους η ΔΑΠ, μπουκάλι στα μπουζούκια.

Να ένας απ' τους λόγους.
ε μην το κουράζουμε, άμα είναι να τα πάρει όλα ο διάολος, ότι φάμε και ότι πιούμε, τελείωσε. Δεν υπάρχει λόγος να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας ούτε να σκάμε.

ε μην το κουράζουμε, άμα είναι να τα πάρει όλα ο διάολος, ότι φάμε και ότι πιούμε, τελείωσε. Δεν υπάρχει λόγος να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας ούτε να σκάμε.

Θέλοντας και μη ζούμε μέσα σε ένα γμενο κοινωνικό σύνολο. Οι σημερινές γενιές καλούνται να πληρώσουν το τίμημα μιας νοοτροπίας του τύπου "αε μλκα, ό,τι φάμε και ό,τι πιούμε", η οποία έρχεται παρέα με τη γνωστή λογική "αφού τρώνε κι αυτοί, γιατί να μην φάμε κι εμείς; ".

Προσωπικά/ιδεολογικά με βρίσκει αντίθετο το παραπάνω μανιφέστο. Απλώς αναπαράγει έναν κύκλο ευθύνης που κανείς δεν αναλαμβάνει, με αποτέλεσμα το κόστος να μετατίθεται συνεχώς παρακάτω και να διαφθείρει περισσότερο το ολρεντη διεφθαρμένο σύστημα.

Θέλοντας και μη ζούμε μέσα σε ένα γμενο κοινωνικό σύνολο. Οι σημερινές γενιές καλούνται να πληρώσουν το τίμημα μιας νοοτροπίας του τύπου "αε μλκα, ό,τι φάμε και ό,τι πιούμε", η οποία έρχεται παρέα με τη γνωστή λογική "αφού τρώνε κι αυτοί, γιατί να μην φάμε κι εμείς; ".

Προσωπικά/ιδεολογικά με βρίσκει αντίθετο το παραπάνω μανιφέστο. Απλώς αναπαράγει έναν κύκλο ευθύνης που κανείς δεν αναλαμβάνει, με αποτέλεσμα το κόστος να μετατίθεται συνεχώς παρακάτω και να διαφθείρει περισσότερο το ολρεντη διεφθαρμένο σύστημα.
Από την στιγμή που τόσοι έχετε φύγει έξω όσοι έχουμε μείνει πίσω αργά ή γρήγορα θα αφομοιωθούμε.
Δεν σας λέω να γυρίσετε, καθίστε εκεί που είστε και καλά κάνετε που είστε εκεί που είστε, αλλά μετά το 2009 το critical mass έγειρε προς τους ότι φάμε και ότι πιούμε πάλι και όσοι σκεφτόμαστε έτσι όπως λέτε (ναι και εγώ) απλά σιγά σιγά αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε πως θα επιβιώσεις σε μια ζούγκλα αν δεν γίνεις και εσύ ζώο.

Ε σόρι κιόλας, αλλά με αυτά και με αυτά με βλέπω το 2027 να γιορτάζω 10 χρόνια του γραφείου μου κλείνοντας το, την ίδια στιγμή βλέπω γύρω μου άλλους να φτιάχνουν την ζωή τους και να προχωράνε μπροστά. ΟΚ έχω και ένα παιδί να μεγαλώσω, κάτι πρέπει να κάνω άλλο από το να πέσω ηρωικά.
Ε όταν μεγαλώσει θα το στείλω Γερμανία να βρει προκοπή...

Από την στιγμή που τόσοι έχετε φύγει έξω όσοι έχουμε μείνει πίσω αργά ή γρήγορα θα αφομοιωθούμε.
Δεν σας λέω να γυρίσετε, καθίστε εκεί που είστε και καλά κάνετε που είστε εκεί που είστε, αλλά μετά το 2009 το critical mass έγειρε προς τους ότι φάμε και ότι πιούμε πάλι και όσοι σκεφτόμαστε έτσι όπως λέτε (ναι και εγώ) απλά σιγά σιγά αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε πως θα επιβιώσεις σε μια ζούγκλα αν δεν γίνεις και εσύ ζώο.

Ε σόρι κιόλας, αλλά με αυτά και με αυτά με βλέπω το 2027 να γιορτάζω 10 χρόνια του γραφείου μου κλείνοντας το, την ίδια στιγμή βλέπω γύρω μου άλλους να φτιάχνουν την ζωή τους και να προχωράνε μπροστά. ΟΚ έχω και ένα παιδί να μεγαλώσω, κάτι πρέπει να κάνω άλλο από το να πέσω ηρωικά.
Ε όταν μεγαλώσει θα το στείλω Γερμανία να βρει προκοπή...
Δικαιολογίες υπάρχουν για να μπορεί να κοιμάται κανείς ήσυχος το βράδυ.

Η αξιοπρεπής επιβίωση που θέλω να κάνω εγώ και όσοι έχουμε μείνει εδώ ενώ η συντριπτική πλειοψηφία έχει πηδήξει από το καράβι βρίσκει εμπόδιο όχι από τους ολιγαρχες που κλέβουν ανεμπόδιστα αλλά από τους κακομοίρηδες νοικοκυραίους που βλέπουν τους ολιγαρχες να κλέβουν και λένε "γιατί αυτοί και όχι εγώ, τουλάχιστον να πάρω ότι φτάνει το χέρι μου, ότι μπορώ, έχω παιδιά σκυλιά γατιά να ζήσω, για αυτά το κάνω".

Δεν κλέβουν όμως τους ολιγαρχες, δεν κλέβουν περιουσίες του Κούλη, του Άδωνη, του Τσίπρα, κλέβουν λεφτά από μένα, από τα αδέρφια μου, από τους καρκινοπαθείς φίλους μου, από τους δασκάλους φίλους μου, από τη νοσηλεύτρια κοπέλα μου, από τα γεροντια και τις συντάξεις τους

ΑΥΤΟΙ οι νοικοκυραίοι μας πολεμάνε σκυλιασμενα είτε από ενοχές όταν βλέπουν ότι υπήρχε εναλλακτική, είτε από συμφέρον γιατί χάνουν τα κλεμμένα από ΜΑΣ

Edit

Στα Χανιά όταν τρώγαμε ξύλο ήταν αυτοί οι νοικοκυραίοι που χάνανε πωλήσεις από τους στρατιώτες του IDF του crown iris που κάνουν κρουαζιέρα για να ξεπλένουν τα χέρια τους από το αίμα των αθώων παιδιών που σκότωναν.

Αυτοί οι νοικοκυραίοι μαγαζατορες λοιπόν στη Σούδα μας πέταγαν έξω από τα μαγαζιά όταν μπαίναμε να αποφύγουμε τα γκλοπ. Ευτυχώς υπήρχαν και μαγαζατορες που όχι μόνο άνοιγαν τις πόρτες αλλά μας δίναν και νερά.

Οπτικές ατόμων που έχουν μείνει και το παλεύουν.

Δασκάλα σε πειθαρχικό λόγω αντιδράσεων στην αξιολόγηση από Έβρο

Εργάτης με το βασικό από Καβάλα

Εργάτης για την καθημερινότητα από Αθήνα

Last edited:
και η ΝΔ ακόμα πρώτη στις δημοσκοπήσεις, τι διάολο πόσοι τρώνε επιτέλους και αν είναι τόσοι, γιατί δεν τρώμε και εμείς

Η πλειοψηφία όταν έχει εκλογές πάει στη θάλασσα ή στην εξοχή, με αποτέλεσμα το εκλογικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται ως επί το πλείστον από τα κομματόσκυλα και από τους μπαρμπάδες που ψηφίζουν 60 χρόνια το ίδιο κόμμα.

tinapeidi νομίζω με τραβάς από τα βυζιά προς άλλο πράγμα με αυτά και με αυτά, είμαι ξεκάθαρος τι έγραψα, ένα ποστ απελπισίας.

Η πλειοψηφία όταν έχει εκλογές πάει στη θάλασσα ή στην εξοχή, με αποτέλεσμα το εκλογικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται ως επί το πλείστον από τα κομματόσκυλα και από τους μπαρμπάδες που ψηφίζουν 60 χρόνια το ίδιο κόμμα.
νομίζω ότι αυτό είναι τεράστιος μύθος και εγώ πάω εξοχή/θάλλασα και πάω και το ρίχνω μόλις γυρίσω. Η αποχή είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που είναι εγγεγραμμένοι στους καταλόγους αλλά έχουν φύγει έξω και δεν είναι λίγοι.

Back