Summer Game Fest +friends: Return of the Living Nerds

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ξεκίνησε δυναμικά το πάρτυ..

Oκ τα ξέραμε και τα δύο ότι έρχονται, αλλά οκ.. Και ανάμεσά τους έπαιξε το παρακάτω..

..που νόμιζα ότι ήταν τρολιά αρχικά, ή κάτι που θα έβγαζε η Ντηβόλβερ για να κοντράρει τα άλλα δύο. Αλλά αμέσως έτρεξα στημ να δω αν υπάρχει σελίδα. Δεν υπήρχε. Βασικά για κανένα δεν υπήρχε ακόμα, οπότε πάμε παρακάτω.

Προσπερνώντας κάτι έπικ αποκλειστικότητες από πρώην ντεβς του Λιτλ Νάιτμερς, αυτοί χάνουν, στεκόμαστε για μία γρήγορη στο παρακάτω εγγυημένο γκότι..

..κάνουμε στάση σε δύο ίντι απολαύσεις από αυτές που γουστάρουν να χώνονται ανάμεσα σε μεγαθήρια γιατί μπορούν..

..και συνεχίζουμε επικά στο Λορντς οφ δε Φώλεν 2 που είδε το φως το αληθινό κι έβαλε την έπικ αποκλειστικότητα στον Πάτο του Τίμαρου.

(ποστάρω λίγο πολύ ότι γούσταρα εδώ για να θυμηθώ να ψάξω αύριο για ατμοσελίδες)

Eξαιρετικά καβλωτικά το πάει η μέρα, αλλά επειδή πρέπει να κοιμηθούμε κιόλας (δουλεύουμε Σάββατο σαν καλοί μλκς), κλείνω με τον γκοτογέδωνα και αύριο συνεχίζουμε την Τζοφριάδα.

Καλό ήταν το σόου του Κίλι αυτή την φορά, τουλάχιστον για την μία ώρα που το παρακολούθησα. Αρκετά ενδιαφέροντα games, αν και όχι η μεγάλη έκπληξη θα έλεγα.

Αρκετά ενδιαφέροντα games, αν και όχι η μεγάλη έκπληξη θα έλεγα.
Στο μεταξύ για το τέλος είχε υποσχεθεί μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ πρωτοκλασάτου single-player τίτλου κι ο αθεόφοβος έδειξε το αναπόφευκτο τρίτο μέρος ενός REMAKE. Ψοφάει για κράξιμο μου φαίνεται. Πάλι καλά να λέμε που δεν ήταν κάνα Highguard 2.

Αφήνω 3 που σας ξέφυγαν εδώ, τα 2 πρώτα είναι για epic (το 3ο είναι απλά epic μπανταμτςςς) - λογικό αφού τα κάνει publish η Epic Games. Mπήκαν wish, για κάποιο λόγο το ένα το είχα ήδη💪 τους πήγε τάπα τους επικριτές του λεφτοκαπέλου.

Περιμενω το καινουργιο μου παιχνιδι RISE OF THE RONIN CONTROL RESONANTE RESIDENT EVIL VERONICA Blood Meage 166 Amsterdam Assasin creed Black flag resync end of abyss Blood of dawn walker και τα mafia old country και stelalr blade τα οποια δεν εχω παιξει ακομα alien isolation 2.

για μια στιγμή, όταν είδα αυτό, τρόμαξα ότι επιτέλους παίρνουμε αληθινό έστω πνευματικό σίκουελ για το Abuse, φάνηκε λίγο μακρόστενο το κράνος...
1780750801768.png

Ωραία, γύρισα πριν λίγο από δουλειά, συνέχισα στα του Τζόφρι, ελάχιστα είχαν μείνει. Προσπερνώ το Γουλφαμώνγκας 2 που αναφέρθηκε και θα μείνω στους παρακάτω ρέησινκ ογκόλιθους που είναι και τα μοναδικά δύο που μου κάνανε τσίου.

Ντέι οφ δε Ντεβς τώρα που είδα στα γρήγορα κάτι λίστες, νερόβραστα τα πράματα. Τελείως όμως. Κρατώ μόνο Τράιν 6 λόγω ιστορίας, μου φαίνεται ότι βγάζουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο παιχνίδι από τότε που τους μάλωσαν για το τρισδιάστατο. Α και το παρακάτω, κυρίως για τα βίζουαλς και το πως έδενε με τη μουσική του τρέηλερ.

Bάλαμε και Βερόνικο, Ψωλέσιον 2 και ότι άλλο βρήκαμε ατμογουίς, αυτά είναι.

Σήμερα περίεργη ημέρα, 18 διαφορετικά ηβέντς με εκατοντάδες χιλιάδες ίντι γκέημς. Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει. Με μία γρήγορη ματιά βλέπω γκέημς από νοτιοασιάτες, χαζοχαρούμενα γκέημς γενικά, γκέημς με στόρι που χρειάζονταν δικό τους ηβέντ, γκέημς για όσους αγαπάνε το πράσινο, πράιντ γκέημς ότι κι αν είναι αυτό, αυστραλέζικα γκέημς γιατί έχουν μπηφ με τους νοτιοασιάτες και ζήλεψαν και.. αυτά.

Σημερα εχουμε να δουμε σφαγη εξωγηινων για τι στις 20:00 θα δειξουν halo remake και gears e day!! χαμος θα γινει!!!

Μεταξύ χθες είχε και Φιούτουρ Γκέημς Σόου, ο ψωριάρης χώρια ένα πράμα. To τσέκαρα στα γρήγορα, ενδιαφέροντα πραματάκια αλλά τίποτα το συνταρακτικό.

Back