captain kal
Death Knight
Ενω εδώ που την λέμε ανοιχτά είχαμε χαιρι.
Ένα μπινελίκι, μπορείς να το ρίξεις άφοβα, εδώ σε όποιον θές!! Εκεί δεν θα το συμβούλευα!!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ενω εδώ που την λέμε ανοιχτά είχαμε χαιρι.
Επικοισμός και νταηλίκια. Καλά θα πάει αυτό.![]()
"Κατέβασε τη σημαία": Απειλές σε καταστήματα που εκφράζουν αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη
Μικρές παρεμβάσεις σε βιτρίνες, ταμειακές μηχανές και εισόδους καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό δημόσιες εκφράσεις υπέρ της Παλαιστίνης, αλλά και αφορμή για αντιδράσεις, εντάσεις και συγκρούσεις.www.news247.gr
menshouse.gr
Τυγχάνει να ξέρω το όνομα του και την "ιστορία" του από τα πεθερικά μου, Μυτιλήνη γαρ, και πραγματικά έχει βοηθήσει κόσμο.δεν τον ηξερα τον ανθρωπο. και υποθετω γραφονται και υπερβολες σε τετοια κειμενα (και δεν εχω και σε μεγαλη υποληψη το στυγκεκριμενο σαιτ) αλλά ειχα πολυ καιρο να διαβασω κατι και να εντυπωσιαστω θετικα.
βεβαια για να τα λεμε ολα, μ αιφνιδιασε η τελευταια παραγραφος, θεωρω οτι η επιστημη και η θρησκεια δεν ειναι οι καλυτερες φιλεναδες, ειναι ασυμβατες και λογικα ή με την μια κανεις παρεα ή με την αλλη, αλλά οπως και να χει ειναι ενα προσωπικο θεμα του καθενου κι η γνωμη του καθε τρίτου (οπως εγω) καμμια αξια δεν εχει.
χιλια μπραβο στον ανθρωπο παντως. υποδειγμα.
![]()
Ο «γιατρός των φτωχών»: Ο Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης δίνει δικαίωμα στην ελπίδα σε ασθενείς που δεν αντέχουν το κόστος των ιδιωτικών κλινικών
Υπάρχουν και αυτοί οι γιατροί ανάμεσά μας, που υπηρετούν την επιστήμη τους με αυταπάρνησηmenshouse.gr