Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Recent content by keymaster

  1. keymaster

    USB-C to HDMI?

    Δεν νομίζω οτι υποστηρίζει hdmi το usb-c στο συγκεκριμένο μοντέλο (https://h20195.www2.hp.com/v2/GetDocument.aspx?docname=c08017466). σελ.10
  2. keymaster

    Γεωπολιτικά - The Road to World War III

    Όχι , το ζήτησε η κυβέρνηση του Καζακστάν. Προφανώς χεστήκαν πάνω τους, που βλέπαν να χάνουν τον έλεγχο ακόμα και από τα σώματα ασφαλείας. Έτσι φωνάξαν τους Ρώσους , ως μέλος της "Collective Security Treaty Organization" ή της "Commonwealth of Independent States"
  3. keymaster

    GOG (Good Old Games)

    Το NFS Underground 2 δεν το δεις ποτέ στο gog(ή οπουδήποτε αλλού) ,γιατί έχουν λήξει οι άδειες χρήσεις των τραγουδιών .
  4. keymaster

    Γεωπολιτικά - The Road to World War III

    Είστε σίγουροι ότι δεν βάζει η κίνα ,τα παπαγαλάκια της στα Ευρωπαϊκά MME, να φουσκώνουν τα απόνερα της δήλωσης ,της συμφωνίας ?
  5. keymaster

    nVidia GPU - Το επίσημο νήμα συζήτησης.

    ναι αλλα δεν έρχονται απο ΕΕ αλλα απο ταϊβαν << *Orders placed on EU.EVGA.com & DE.EVGA.com & FR.EVGA.com are shipped from our Taiwan warehouse >>
  6. keymaster

    PC-Gaming News

    Δεν είναι όλα μετρητά , Κάπου στα 250 εκατομμύρια είναι το cash . Τα υπόλοιπα είναι μετοχές .
  7. keymaster

    Γραμμή ίντερνετ σε άλλον ορόφο

    Το γεγονός ότι έχεις ξεχωριστώ μετρητή ,μάλλον θα σου κόψει αρκετά την ταχύτητα , με τα powerline. Το να περάσεις καλώδιο SSTP cat6 απο το κανάλι της παροχής ,του ρεύματος, απο το ενα διαμερισμα στον αλλο δεν βολεύει?
  8. keymaster

    Τσάμπα παιχνίδια

    Τσίμπησα το Soma ,thanks Mogrey665 και βάζω το Spec ops the line για τον ατμο Hidden content
  9. keymaster

    αναζήτηση TV

    Hitachi ,Sharp,Telefunken και μάλλον Sanyo  είναι σίγουρα το ιδιο .  Panasonic ,philips και toshiba μπορεί να βάζουν τα δικά τους στανταρ και να βοηθάνε στον σχεδιασμό. Αλλα κατα πάσα πιθανότητα ,πουλάνε μονο ονομα.
  10. keymaster

    αναζήτηση TV

    Η  F&U ειναι μετονομασμενες Vestel (τουρκικες) ,το ιδιο και η Hitachi ,Sharp,Telefunken,Panasonic ,Sanyo και philips(στα φτηνά μοντελα). Εχουν τα ιδια προβληματα με της μεγαλες μαρκες ( καίνε  τα led ). Αμα κατεβάσεις την φωτινοτητα (backlight) κατω απο το 80% θα είναι αθάνατες .
  11. keymaster

    ΘΕΟΠΑΛΑΒΟ πρόβλημα με κατέβασμα παιχνιδιού από Steam

    Άνοιξε το "Resource Monitor" πριν αρχίσεις το κατέβασμα και δες τη τραβάει τους πόρους του συστήματος (ram cpu hd) όταν αρχίσει να κολλάει. <br><br>και απο περιέργεια δοκίμασε να το κατεβάσεις με το σύστημα σε κατάσταση safemode.
  12. keymaster

    Dawn of war 3 Collector

    <blockquote><br>Ireland και Uk εχει επιλογες αποστολης αυτο.<br></blockquote><br><br>πανε στο ευρωπαϊκό καταστημα τοτε (https://store.dawnofwar.com/eu#/cart)
  13. keymaster

    Αναζήτηση μάρκας και driver για εσωτερικό card reader

    <blockquote><br>Δεν γράφει τίποτα επάνω του, ούτε μέσα στην πλακέτα, <br></blockquote><br><br>Το μεγαλύτερο τσιπάκι τη γράφει πάνω του??
  14. keymaster

    Πρόβλημα με usb stick

    Το στικάκι δεν μπορεί ποια να επικοινωνήσει με τα windows "σωστά" ,για αυτό και δεν το βλέπεις .Το πρόγραμμα της κατασκευάστριας εταιρίας του chip όμως μπορεί ,δεν θυμάμαι αν ήταν το προγραμμα της εταιρίας η κάποιου ανεξάρτητου προγραμματιστή ,τέλος πάντων .  <br>Το έχω κάνει σε στικάκι φίλου...
  15. keymaster

    Πρόβλημα με usb stick

    κατά πάσα πιθανότητα έχει πρόβλημα το firmware του usb . αν έχεις όρεξη άνοιξε το και δές τη γράφει πάνω στο μεγαλύτερο chip. Από εκεί θα βρεις το μοντέλο για πιο firmware θα χρειαστείς να βρείς . Μην περιμένεις  να βρεις τίποτα απο την Kingstone .Και μην περιμένεις να ξαναδείς τα δεδομένα που...
Top Bottom