Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Recent content by Spahar

  1. Spahar

    Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

    Το απόλαυσα πολύ.
  2. Spahar

    Witcher 3 και το μεγάλο λάθος των RPGs

    Εύστοχο το κείμενο, συμφωνώ με όλα όσα έχουν αναφερθεί. Θα μείνω κυρίως στον σχεδιασμό ενός εχθρού/npc σε συνδυασμό με τη δυσκολία του. Τι καλύτερο από ένα παιχνίδι που καταφέρνει να σε φοβήσει απλά με το παρουσιαστικό του εχθρού και στη συνέχεια αυτό να αντικατροπτίζεται και στη δυσκολία.
  3. Spahar

    1 Ευρώ, 1 Ευρώ, Σήμερα Όλα Τζάμπα!

    Έχει και κοινά παιχνίδια με το GamePass, τα My Friend Pedro, Battle Chasers, Death's Gambit, που για μένα πχ είναι από τα πιο δελεαστικά του bundle. Προφανώς δεν είναι το ίδιο, μιας και εδώ τα κρατάς, αλλά και πάλι, βλέπω ότι παίζει πολύ overlap.
  4. Spahar

    Τα πάντα περί VR

    To PSVR δυστυχώς χάνει πολύ στα controllers, τα Move είναι αντικειμενικά πολύ λίγα μπροστά στα χειριστήρια των Oculus/Vive. Σκέψου στο Quest πλέον έχουν βάλει μέχρι και hand tracking. Θεωρώ ότι αν θες να επενδύσεις, καλύτερα να μην πας με τη λύση του PSVR, δώσε άλλα 200 και πάρε Oculus.
  5. Spahar

    Τα πάντα περί VR

    Επίσης να αναφέρω κάτι. Καλό θα ήταν με κάποιον τρόπο να δοκιμάσετε πρώτα σε κάποιον άλλο. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά κάποια άτομα δεν το σηκώνουν το ίδιο εύκολα με άλλους. Για παράδειγμα ο φίλος μου που έχει το Rift, έχει σοβαρό θέμα ναυτίας σε συγκεκριμένου τύπου παιχνίδια, όπως πχ...
  6. Spahar

    Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

    H κωμωδία του όντως δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, παρόλα αυτά χτες κάναμε ένα binge watching τα 7 πρώτα επεισόδια. Το 5ο επεισόδιο είναι λες και ανήκει σε άλλη σειρά, τελείως διαφορετικό ύφος και μου άρεσε πολύ, σε σημείο που οριακά αξίζει να το δεις και μόνο του. Οι εμβόλιμες σκηνές από τα...
  7. Spahar

    Τα πάντα περί VR

    Δοκίμασε και το Robo Recall, pure arcade fun, παίζοντας το σε VR φίλου ένιωσα σαν μικρό παιδί από τον ενθουσιασμό. Προσωπικά κοιτάω καιρό τώρα να αποκτήσω ένα VR, και προς το παρόν τείνω προς το Oculus Quest, ειδικά από όταν ανακοίνωσαν το καλώδιο που σου επιτρέπει να το συνδέσεις με PC και να...
  8. Spahar

    Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

    Και Abed από Community, δεν τον έχω δει σε άλλη σειρά/ταινία, έχω περιέργεια.
  9. Spahar

    Stuff that is Interesting

    Δεν το περίμενα ότι θα το δω όλο....
  10. Spahar

    Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

    Νέο trailer για τη 2η σεζόν του Altered Carbon. Δεν το είδα όλο επίτηδες, αλλά μου δημιούργησε ενθουσιασμό. Πρέπει να ξαναδούμε την πρώτη τώρα να πάει σερί.
  11. Spahar

    Geforce Now: Διαθέσιμο και στην Ελλάδα

    Και στο γραφείο σου λύνει και το πρόβλημα του install. Κατεβάζεις-εγκαθιστάς Geforce Now σε 10 λεπτάκια μαξ, παίζεις το παιχνίδι που δεν χρειάζεται install, τα σβήνεις όλα μετά... Το μόνο που θες είναι να έχεις από πίσω σου τοίχο :P.
  12. Spahar

    Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

    Ανακοινώθηκε η 3η σεζόν για το Sex Education!!!
  13. Spahar

    1 Ευρώ, 1 Ευρώ, Σήμερα Όλα Τζάμπα!

    Η τιμή του Basic είναι too much για ότι προσφέρει. Και το Premium είναι ακριβό. Αν θες τα παιχνίδια ενός μήνα, 1000 φορές να ψάξεις να βρεις κάποιον που έχει classic και δεν τα θέλει αυτό το μήνα.
  14. Spahar

    THE PEDESTRIAN

    Το συγκεκριμένο παιχνίδι το παρακολουθώ πολύ καιρό. Είναι πολύ ενδιαφέρον αυτό που έχουν κάνει με το ρεαλιστικό 3D και το μινιμαλιστικό 2D σχεδιασμό. Με έτρωγε να το πάρω day one και για την υποστήριξη των devs. Τώρα με ψήνεις περισσότερο.
  15. Spahar

    Τσάμπα παιχνίδια

    Το νέο humble choice (πρώην humble monthly) σου δίνει μία λίστα από 12 παιχνίδια και σου λέει διάλεξε μέχρι 10. Οπότε αναγκαστικά 2 παιχνίδια δεν μπορείς να τα πάρεις. Εγώ διάλεξα 8 για την πάρτη μου, οπότε έμειναν 4 ακόμα ως πιθανές επιλογές, από τις οποίες μπορούσα να πάρω μόνο τα 2. Μια χαρά...
Top Bottom