Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Κυκλοφόρησε? Το είχα στο ραντάρ λόγω των συντελεστών του Always Sunny in Philadelphia που εργάζονται σε αυτό. Θα το τσεκάρω προσεχώς.

Και Abed από Community, δεν τον έχω δει σε άλλη σειρά/ταινία, έχω περιέργεια.

Είδα τα 2 πρώτα επ από το Mythic Quest. Έχουν πάρει ό,τι κλισέ είναι γνωστό για το industry και τα κάνανε σειρά με ενδιάμεσα αχρείαστα spot του For Honor. Ως κωμωδία αδιάφορη μέχρι στιγμής, δε γέλασα κάπου. Ελπίζω να φτιάξει.

H κωμωδία του όντως δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, παρόλα αυτά χτες κάναμε ένα binge watching τα 7 πρώτα επεισόδια. Το 5ο επεισόδιο είναι λες και ανήκει σε άλλη σειρά, τελείως διαφορετικό ύφος και μου άρεσε πολύ, σε σημείο που οριακά αξίζει να το δεις και μόνο του.
Οι εμβόλιμες σκηνές από τα παιχνίδια της Ubisoft είναι ότι να ΄ναι.

Το 5ο επεισόδιο είναι λες και ανήκει σε άλλη σειρά, τελείως διαφορετικό ύφος και μου άρεσε πολύ, σε σημείο που οριακά αξίζει να το δεις και μόνο του.
Θα συμφωνήσω, μακράν το καλύτερο της σειράς έως τώρα και αντιπροσωπευτικότερο ως προς τη gaming industry.

Μόλις τελείωσα και γω το 5ο επεισόδιο του Mythic Quest και ειμαι σε φαση...Wow! Άλλη τελείως σειρά! Τα προηγούμενα 4 ήταν σε φάση σεφερλοκωμωδία αλλά το 5ο το απόλαυσα. Πιστεύω οτι το βλέπεις άνετα μόνο του όπως είπαν και τα άλλα παιδιά

Αν σας αρεσουν τα σφηνακια επεισοδια...αυτο γαμει :)

απλά γαμάει; ρε με γύρισε πίσω στις εποχές animatrix, έλειπε η γυναίκα όταν βγήκε και το πήρα μονορούφι λιώσιμο, ενώ το Sonnies Edge το βλέπω μια φορά την εβδομάδα!
Ότι καλύτερο έχει βγάλει το Netflix μέχρι σήμερα.

in other news το Picard καλά το πάει, λίγο αργά ίσως, αλλά πολύ μου αρέσει αυτή η διαφορετική προσέγγιση με το ragtag team αλά Firefly και ότι δεν είναι άλλη μια φορά υπό την προστασία της Starfleet με το σκαφάκι του, το crew του και όλα του.

Το 01x01 του Altered Carbon ενώ το βρήκα μούφα, το υπόλοιπο το βρήκα διασκεδαστικό και μου άρεσε. Πέρναγε ευχάριστα η ώρα.
Σήμερα βγαίνει και η 2η σεζόν, good timing.

Επίσης πολύ ευχάριστα είδα και το Ragnarok, αξιοπρόσεκτη Νορβηγική σειρά, 6 επεισοδιάκια.

βγηκαν καινουργια?
Όχι, έχω την αίσθηση ότι δεν έχουν πει καν για 2η σαιζόν μέχρι τώρα, Αρκετός κόσμος τη ζητάει πάντως.

Μη με βάζεις να ψάχνω τώρα που βλέπω Baldur's Gate 3 livestream, αλλά είναι confirmed η Season 2 του Love, Death and Robots.

Edit: Α, και βγήκε σήμερα Altered Carbon S02, μαζί με νέο επεισόδιο Star Trek Picard. Άντε να δούμε τι θα πρωτοδώ απόψε.

Last edited:
βγηκε το carbon η θα βγει?ειναι και η διαφορα ωρας με το αμερικα.

Για αμέρικα δεν ξέρω, στις θάλασσες της Καραϊβικής πάντως αρμενίζει από το μεσημεράκι.

Ειδα το πρωτο επεισοδιο του Altered Carbon 2ης σαιζον καθως περιμενα το stream...καλουτσικο αλλα δε μου αρεσε η υποκριτικη του takeshi

Εγώ είδα το πρώτο και μισό από το δεύτερο επεισόδιο Altered Carbon S02. Μέτριες εντυπώσεις μέχρι στιγμής, και κυρίως, ούτε μισό βυζάκι, τι altered carbon είναι αυτό, χειρότερο και από Baldur's Gate 3. Βραδιά απαγοητεύσεων η χτεσινή.

Better Call Saul ισχυρά 2 πρώτα επεισόδια στη σεζόν, όπως ακριβώς τελείωσε η πρώτη.

Aυτό το "Dispatches from Elsewhere" που διαφημίζει το ABC, το είδε κανένας? Πρωταγωνιστεί ο Μάρσαλ από το HIMYM.

Βλέπω λίγο μάστερσεφ όταν έχω χρόνο. Μιλάμε για το απόλυτο ριάλιτι!
Περιμένω τώρα πότε θα βγούνε τα μαχαίρια, oh wait 😛

πραγματικά έχει καταντήσει γελοίο... μέχρι φέτος παρακολουθούσα και εγώ, φέτος λίγο είδα και ξέρασα από τα μάτια (εκτός από τον Φιλλιπινέζικο μουσακά ❤)

Back