Προτάσεις για δώρο στα 26α γενέθλια

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μην πιστεύετε σε σχέσεις και στέφανα. Όλα είναι ένα ψέμα και καταρρέουν σε χρόνο μικρότερο από το μεσοδιάστημα μεταξύ δύο χτύπων της καρδιάς.
Όλοι με όλους. Με άντρες με γυναίκες, με τούβλα.
Όσο περισσότερες οι δεσμεύσεις, τόσο πιο δύσκολη γίνεται η ζωή. Καλά ξηγιεται κατ εμέ, εχετην από κοντά και μόλις βρεθείς σε ικανό βεληνεκές αμολα τα trebuchets

Βλέπω ότι η πλειοψηφία συμφωνεί.
Φιλαράκι κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και περιμενε για τυχόν εξελίξεις. Δεν λέμε βουτά στο μέλι.
Αυτά τα έχω γκόμενο, πάω για γάμο κτλ σκοντάφτουν σε μια λεπτομέρεια. Έτσι και μπεις, έστω και καταλάθος, στο μυαλό ενός ανθρώπου ακυρώνονται τα παραπάνω αλλά και τα όρια.

Επειδή ο Κουνελος μπούρδες δεν λέει.
Η πρωταγωνίστρια των πρόσφατων δραματικών γεγονότων.
Στην αρχή απέκρυπτε τον γκόμενο. Μόλις έμαθε ότι είμαι παντρεμένος τον εμφάνισε σαν ace of spades από το μανίκι.
Έμαθε ότι η γυναίκα μου μένει μακρυά, τον έκανε Χ.
Έπαιξε η ιστορία με τις αστυνομία.
Προχθές έμαθα ότι ο γκόμενος την έκανε μαύρη στο ξύλο αποκαλώντας την Τάνα. Χ δεν ήταν.
Χθες την είδα μαύρη από το ξυλο,. Ευτυχώς όχι μάπα. Καλησπέρα είπαμε και δρόμο.

Το βράδυ μου έστειλε μήνυμα. Μετά παράνομη φωτογραφία. Για τον ίδιο λόγο παραλίγο να πάει φυλακή, να χάσει την δουλειά της και να την απελάσουν. Εφαγε ξύλο από την γυναίκα μου, πεθερά μου κ.α.
Στη φωτό, Εκτός των hot spot, φαινόταν μια μελανιά στο χέρι της και μια στον λαιμό της.
Μετά μου είπε ότι είμαι ο βασιλιάς της και μετά μου είπε ότι θέλει να γίνει η σεκσ σκλάβα μου. Μα την μπαναγια.
Της είπα τραβά κοιμήσου γιατί τα κονέ μου έχουν και τα όρια τους, θα πάμε φυλακή.

Πολλές γυναίκες δεν χαμπαριαζουν τίποτα.

Φιλτατε, σε κάποια πράγματα δεν πρέπει να αναθεωρούμε τον εαυτό μας αλλά είναι σημαντικό να αναθεωρούμε τους άλλους.

γιατι ωρε Raz, ο Τσουρινακης δεν θα συμφωνουσε με αυτο;
προτεινω να φερουμε τον Τσουρινακη στο forum, για να αναλαβει προσωπικα τις διαφωνιες μας. Με τα αυθαιρετα συμπερασματα δεν βγαινει ακρη και εγω εχω ανοιχτους λογαριασμους με την παρτι του. Του την φυλαω απο το σακατεμενο walkthrough για το Fascination.

Ε ναι, να παίρνουν σειρά όσοι θέλουν να του τα ψάλλουν. Θα γυρίσει και ο σιθάρειος να τον κράξει πάλι για το Gothic 2 (ή 3, ξεχνάω πια ο γεροξεκούτης), και αν δεν είναι αυτό worthy cause, τότε ποιο μπορεί να είναι;.

Back