Προτάσεις για δώρο στα 26α γενέθλια

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Myrmidonas

Mind-flayer
Με κάλεσε στα γενέθλια του συνάδελφος που κλείνει τα 26 και ενώ κανονικά δεν θα πήγαινα επειδή την άλλη μέρα δουλεύω πρωί, μιλώντας με μια πιτσιρίκα στην δουλειά αποφάσισα τελικά να πάω (βασικά της είπα ότι αν θα πάω θα πάω μόνο για αυτήν και με απάντησε ότι θα πάει μόνο αν πάω εγώ). Της είπα να βγούμε αύριο και να πάμε μαζί να του πάρουμε κάτι και δέχθηκε. Το θέμα είναι ότι περιμένει από εμένα να αποφασίσω για το δώρο γιατί έχω περάσει τα 26 και είμαι άντρας.... (με ρωτούσε τι δώρα έχουν κάνει σε εμένα) με την διαφόρα ότι είμαστε τερμα διαφορετικοί άνθρωποι.... Οπότε καμιά ιδέα κανείς?

Σε τι επίπεδα τιμής έχεις σκοπό να κινηθείς;

Πάρε κανα ζεν αντικείμενο για το σπίτι..
Η πιτσιρίκα θα δει ότι έχει να κάνει με έναν ισορροπημένο άνθρωπο και ο συνάδελφος θα το εκτιμήσει(Χα! Καλό αυτό.. Που να ήξερε ότι είσαι μέλος του αρκιου) Τα υπόλοιπα τα κανονίζεις στην κατάλληλη πανσέληνο...

Ένα κουτί προφυλακτικά με γεύση ροδάκινο. Μπορεί να χρησιμεύσουν ακόμα κι αν δεν πάτε στα γενέθλια.

Μια απορία μόνο G0O γιατί συγκεκριμένα ροδάκινο;:unsure:

Κρυφό μήνυμα για το Analογικό σήμα

Τέτοια γκάτζετς και λοιπά δώρα τεχνολογικής φύσεως είναι αρκετά low-risk επιλογές, όλοι τα χρησιμοποιούν λίγο-πολύ ή ακόμα κι αν δεν τα χρειάζονται άμεσα θα παίξουν έστω για λίγο μαζί τους. Θα έλεγα και για τα βιβλία το ίδιο, αλλά επαφίεται και στην ιδιοσυγκρασία του εορτάζοντα αυτό, αν πχ έχει να ανοίξει βιβλίο από τη 2α Λυκείου τότε δεν έχει και πολύ νόημα.

Πάρε του μια συλλογή από διαφορετικά είδη τσάι. Η κοπέλα θα νομίζει ότι έχεις λύσει αλλά κι άλλα στη ζωή σου για να κοιτάς τέτοιες "ψαγμενιές", το παλικάρι θα έχει κάτι να πίνει και ένα gadget λιγότερο.

Κι άμα δεν της αρέσει το ροδάκινο;... Ρίσκο...

Ο στρατιώτης θα πρέπει να μπει στη μάχη ασκεπής αλλά ασφαλισμένος ώστε να μην υπάρξει εκπυρσοκρότηση και τρέχει για άλλα.

Ο στρατιώτης θα πρέπει να μπει στη μάχη ασκεπής αλλά ασφαλισμένος ώστε να μην υπάρξει εκπυρσοκρότηση και τρέχει για άλλα.

Το ρίσκο πήγαινε στη γεύση. Ας πάρει κάτι χωρίς γεύση, ραβδώσεις, λιπαντικά και λοιπές λαλακίες. Να πάρει το απλό, το αντρίκιο! :Ρ

Άμα δεν της αρέσει το ροδάκινο, να το βάλει στον κώλο της.

Και πού να το βρει; Δεν είναι πλέον η εποχή του...

Το απλό είναι για τα μοιράκια. Οι αληθινοί άντρες προτιμούν sheepskin*.

EDIT: *Πέρα από την πλάκα και επειδή μας διαβάζουν και μικρά παιδιά, αυτά τα natural προφυλακτικά είναι για αντισύλληψη, αλλά ΔΕΝ προστατεύουν από σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα. Latex και πάλι latex, εκτός κι αν παίζει αλλεργία, οπότε πρέπει να ψάξεις άλλες λύσεις.

Back