Περίεργα beep και άκυρο FPS counter στο BF1

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Έβαλα να παίξω Battlefield 1 και σε κάποια φάση παρατήρησα ότι τα ctrl, alt, shift όταν πατηθούν κάνουν κάποιους ήχους beep και ανοιγωκλείνουν ένα πράσινο fps counter σαν αυτό

Το λοιπον μου έχει ζαλίσει τα ούμπαλα γιατί ακούγεται δυνατότερα από το παιχνίδι και πρέπει να βρω να το κλείσω.

Windows sticky keys δεν είναι. κλειστο
nvidia shadowplay δεν είναι, έχω radeon
windows game bar δεν είναι κλειστό

Άλλη εφαρμογή δεν έχω, έκλεισα και ότι έγραφε radeon

δεν είναι overlay από steam ή gog, παίζω στο origin, το οποίο έχει άλλο overlay μικρότερο για fps.

Δεν ξέρω τι στο καλό είναι και το google δεν βγάζει κάτι.

Καμιά ιδέα;

ευχαριστώ αυτό ήταν

Confirmed: Auto Lag Notification Feature no way to silence it from the radeon software.
You have to turn off Auto Lag in the radeon software.

έλεος... δηλαδή πρέπει να κλείσω το anti lag?

Αυτό το νέο software της radeon είναι φοβερό, αλλά με έχει σκίσει ρε γμτ... προχθές μου έκανε hijack όλα τα keyboard shortcuts σε όλα τα προγράμματα και δεν μπορούσα να κάνω save as στα προγράμματα της δουλειάς...

ρε μαλάκες πως γίνετε σε όλους να έχει κάτι κουλά εκτός από εμένα? :p τι κάνετε?
ήχο περίεργο δεν είχα. εκείνο το μεγάλο overlay που βγαίνει με το που μπαίνεις σε full screen game δεν το είχα. τι γίνετε? ούτε ρυθμίσεις είχα πειράξει τπτ και πάλι δεν μου τα έβγαλε xD
εκτός και αν εμένα με προσέχει περισσότερο η amd.

Ούτε εγώ έχω θέματα μεχρι στιγμής.

Όταν κάνεις εγκατάσταση σε ρωτάει να επιλέξεις προφίλ, επέλεξα gaming μου μετά το σκάλισα λίγο και έχει ενεργοποιημένα 5 πράγματα σχετικά με αυτό. Δεν φαντάστηκα ότι θα μου μπει στον πάτο. Έχω σβήσει σχεδόν όλες τις επιλογές πλέον αλλά το anti lag ήθελα να το κρατήσω.

Το πραγματικό πρόβλημα για το οποίο γκρινιάζω είναι ότι δεν μπορώ να κλείσω αυτές τις παπαριές αλλά να κρατήσω το anti lag.

Last edited:
Nα πω την αλήθεια, chill,enhanced sync κλπ κλειστα τα έχω και νομίζω και το anti lag.Tα sharpening και freesync έχω πάντα ανοιχτα.

Εγώ προτείνω να τρώτε περισσότερα ροδάκινα!!!

Όταν κάνεις εγκατάσταση σε ρωτάει να επιλέξεις προφίλ, επέλεξα gaming μου μετά το σκάλισα λίγο και έχει ενεργοποιημένα 5 πράγματα σχετικά με αυτό. Δεν φαντάστηκα ότι θα μου μπει στον πάτο. Έχω σβήσει σχεδόν όλες τις επιλογές πλέον αλλά το anti lag ήθελα να το κρατήσω.

Το πραγματικό πρόβλημα για το οποίο γκρινιάζω είναι ότι δεν μπορώ να κλείσω αυτές τις παπαριές αλλά να κρατήσω το anti lag.

Εμμέσως πλην σαφώς η AMD σου λέει "ποιο gaming profile με την 7850 ρε Καραμήτρο" :trollface:.

νταξ λίγο έλεος κάπου... έφτιαξε με τον νέο driver και τώρα μου πετάει ένα error και θέλει restart για να ξαναδουλέψει το game... εκεί που τα πήγαινε φίνα η amd με drivers πάμε πάλι στα παλιά;

Back