Τα νέα της επικαιρότητας

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Βασικά το έβλεπα κι αναρωτιόμουν ότι αν όντως ήταν βόμβα μάλλον θα έφευγαν αρκετοί άνθρωποι για τον "άλλο κόσμο". Έβαλαν τις κορδέλες στα 2 μέτρα από την βαλίτσα κι από δίπλα περνούσαν αυτοκίνητα, ποδήλατα, μηχανάκια, πατίνια και πεζοί. Ούτε να αποκλείσουν ένα οικοδομικό τετράγωνο έτσι για τα μάτια του κόσμου.
Εδω δεν φορουσε προστασια στα χερια ο ειδικος. Να εσκαγε και εχανε δυο παλαμες ας πουμε.

Story time.

Έχουμε επιστρέψει από Ισπανία. Έχουμε μια υφασμάτινη μεγάλη τσάντα γεμάτη σάντουιτς, λουκάνικα, χαμον κτλ. Την ξεχνάω δίπλα στον ιμάντα με τις αποσκευές και ξεκινάμε για το χωριό με το ταξί. Στον δρόμο μας πιάνει μια πείνα και λέμε κάτσε να φάμε τίποτα.
Αμααααν τα φαγητά.
Για κακή μου τύχη μέσα στην τσάντα ο ΠΕ έχει βάλει μια ζακέτα και γυαλιά ηλίου οπότε ΠΡΕΠΕΙ να πάμε πίσω μήπως και την βρούμε.

Στο αεροδρόμιο επικρατεί ένας ψιλοπανικος με αστυνομικούς. Ρωταω από εδώ, ρωτάω από εκεί. Τίποτα. Κάποια στιγμή μου κόβει να πάω στον ιμάντα που κατεβήκαμε μήπως και είναι ακόμη εκεί ξεχασμένη.
Βλέπω κι άλλους αστυνομικούς μαζί με ένα Κ9, αμφιβάλλω βέβαια ότι ήταν σκύλος της αντιτρομοκρατικής που έφτασε εκεί σε 45 λεπτά, και την τσάντα μας. Λέω σε έναν ότι αυτή η τσάντα είναι δικιά μου και την ξέχασα. Μπορώ να την παρω;
Και τι έχεις μέσα;
Αλλαντικά και σάντουιτς.
Ο τύπος πέθανε στο γέλιο.
Ένας άλλος βέβαια άρχισε να φωναζει για το πόσο αναστάτωσα όλο το αεροδρόμιο και ποιος φυσιολογικός άνθρωπος τυλίγει σάντουιτς μέσα σε ζακέτες.

Δεν ασχολήθηκα και πολύ γιατί πεινούσα.

Back