Myrmidonas
Mind-flayer

And the best PSA for CoronaVirus goes to... Uganda
Watch the video and join the fun convo with 9GAG community
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Οκ καλό 1οΑπριλιατικο αστείο. Ψάρωσα στην αρχήΑγαπητό ημερολόγιο,
Xθες 5 λεπτά πριν σχολάσω μου είπε ο αφεντικός ξαναέλα 15 Μαίου στη δουλειά. Να δούμε τι θα καταλάβετε τώρα..
Αγαπητό ημερολόγιο,
Xθες 5 λεπτά πριν σχολάσω μου είπε ο αφεντικός ξαναέλα 15 Μαίου στη δουλειά. Να δούμε τι θα καταλάβετε τώρα..
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΔΩΣΩ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΜΟΥ
Δυστυχώς η όλη φάση είναι ψυχολογικά δύσκολη για όλους μας, αργά ή γρήγορα η μάζα παρασέρνει τους πάντες.Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η τρομερή διεισδυτικότητα βλακωδών θεωριών συνωμοσίας σε όλα τα στρώματα μόρφωσης και ενημέρωσης. Τις τελευταίες ημέρες έχω ακούσει πραγματικές μπούρδες από άτομα που θεωρούσα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να παρασυρθούν και έχω προβληματιστεί αρκετά.
The company said the findings are "created with aggregated, anonymized sets of data from users who have turned on the location history setting, which is off by default" in Google's services.Νάτα μας... τελικά δεν είμασταν Offtopic πριν για google και φακέλωμα...
![]()
Google to release your location data to help fight coronavirus pandemic
Google (GOOGL) is publicly releasing the data it's already collecting about people's movements during the coronavirus pandemic.edition.cnn.com
ούτε στις εταιρείες κοστίζει τόσο. Πιθανότατα κοστίζουν πολύ λιγότερο από 100 έτσι και αλλιώς. Αυτό το «κόστος» δεν έχει καθόλου να κάνει με την παραγωγή αλλά μόνο με την προσφορά. Δηλαδή απλά οι εταιρείες θα πουλήσουν στο μέγιστο στο οποίο βρίσκουν αγοραστές.A $100 Alternative To $30,000 Ventilator Units