Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Για οσoυς τυχαινει να μην γνωριζουν την υπαρξη του worldometer.

Η σελιδα εχει ωραιες πληροφοριες αλλα το σημαντικο εγινε μεσα στον Μαρτιο. Τον Μαρτιο η σελιδα υποφερε απο DDos και λιγο αργοτερα την χακαραν. Για αρκετη ωρα ειχε λαθος αποτελεσματα και συγκεκριμενα για τα θυματα του Covid στο Πακισταν, H εκτοξευση στον αριθμο των θυματων δημιουργησε πανικο στο Πακισταν.
Υ.Γ θα πεθανουμε ολοι.

Αγαπητό ημερολόγιο,

Xθες 5 λεπτά πριν σχολάσω μου είπε ο αφεντικός ξαναέλα 15 Μαίου στη δουλειά. Να δούμε τι θα καταλάβετε τώρα..

Αγαπητό ημερολόγιο,

Xθες 5 λεπτά πριν σχολάσω μου είπε ο αφεντικός ξαναέλα 15 Μαίου στη δουλειά. Να δούμε τι θα καταλάβετε τώρα..
Οκ καλό 1οΑπριλιατικο αστείο. Ψάρωσα στην αρχή

Αγαπητό ημερολόγιο,

Επρεπε να του πεις, "ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ". Και μετά να συμπληρώσεις, "ΧΑΧΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ, ΑΝΤΕ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΔΩΣΩ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΜΟΥ. Να σου πω, αφεντικό, με μισθό όλα κομπλέ ε;".

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η τρομερή διεισδυτικότητα βλακωδών θεωριών συνωμοσίας σε όλα τα στρώματα μόρφωσης και ενημέρωσης. Τις τελευταίες ημέρες έχω ακούσει πραγματικές μπούρδες από άτομα που θεωρούσα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να παρασυρθούν και έχω προβληματιστεί αρκετά.

Είναι όλο μία πλεκτάνη των Εβραίων μασόνων σιωνιστών. Ξύπνα ναυαρχεεεε. Αρματωσε τα καράβια σου και έβγα να πολεμήσεις!

Στέφαν δεν είναι πρωταπριλιάτικο, αν και ο συγχρονισμός ήταν εξαιρετικός, το αναγνωρίζω. Πάντως δεδομένου ότι θα πάρω το 800άρι ΚΑΙ ότι θα γυρίσω όντως στη δουλειά σε κανά μήνα, δεν είναι κακή ιδέα να κάτσω στην ασφάλεια του σπιτιού μου, να αποφύγω και τους συμπαθείς κατά τ' άλλα πελατούληδές μας που μπορεί να κουβαλάνε τις δέκα πληγές των φαραώ πάνω τους αλλά δεν λένε να πάρουν ούτε τα στοιχειώδη μέτρα προστασίας, να πληρωθώ οριακά λιγότερο από το κανονικό ένιγουεϊ και να ξαναγυρίσω λέμε πίσω λέμε.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η τρομερή διεισδυτικότητα βλακωδών θεωριών συνωμοσίας σε όλα τα στρώματα μόρφωσης και ενημέρωσης. Τις τελευταίες ημέρες έχω ακούσει πραγματικές μπούρδες από άτομα που θεωρούσα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να παρασυρθούν και έχω προβληματιστεί αρκετά.
Δυστυχώς η όλη φάση είναι ψυχολογικά δύσκολη για όλους μας, αργά ή γρήγορα η μάζα παρασέρνει τους πάντες.
Οπότε πέφτουν οι αντιστάσεις σιγά σιγά ακόμα και σε ανθρώπους που θα έλεγες "reasonable" υπό κανονικές συνθήκες.

Ακόμα χειρότερα το καφενείο έχει μεταφερθεί στο facebook με ότι αποτέλεσμα θα φέρει αυτό.
Τα unfollow πάνε βροχή, σκέφτηκα και να αρχίσω να σβήνω κόσμο αλλά μάλλον καλύτερα να κάνω νέο account παρά να ματώσω το delete.

92200411_2687773428014965_456830232184225792_o.jpg

Νάτα μας... τελικά δεν είμασταν Offtopic πριν για google και φακέλωμα...
The company said the findings are "created with aggregated, anonymized sets of data from users who have turned on the location history setting, which is off by default" in Google's services.
It added that it would not release information that could be used to identify its users, such as individual location or contacts

"
Citation needed"

Ωχ, θα βγει πάλι ο Άδωνις-Σπυρίδων και θα απαιτεί να μάθει ποιοι είναι αυτοί οι αλήτες, όπως έκανε με τους προστατευόμενους μάρτυρες της Νοβάρτις.

επίσης για την ιστορία ποιο είναι το «σωστό» διάγραμμα: Covid Trends
εξήγηση:

A $100 Alternative To $30,000 Ventilator Units
ούτε στις εταιρείες κοστίζει τόσο. Πιθανότατα κοστίζουν πολύ λιγότερο από 100 έτσι και αλλιώς. Αυτό το «κόστος» δεν έχει καθόλου να κάνει με την παραγωγή αλλά μόνο με την προσφορά. Δηλαδή απλά οι εταιρείες θα πουλήσουν στο μέγιστο στο οποίο βρίσκουν αγοραστές.

Last edited:
Back