jonirenicus13
Kraken
Ελα, ήμουν σε κάτι τάφους και δεν μπορούσα να απαντήσω. Άνετο 11/10 και όσο πάει και αυξάνεται η βαθμολογία του.Τι έγινε; πείτε και σε μας καλέ.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ελα, ήμουν σε κάτι τάφους και δεν μπορούσα να απαντήσω. Άνετο 11/10 και όσο πάει και αυξάνεται η βαθμολογία του.Τι έγινε; πείτε και σε μας καλέ.
ρε είσαι party pooper τελικάΕ κλάιν, η επικ δεν εχει φανμπογια.
Ενας φιλος μου ο οποιος ειναι φανατικος οπδαδος του Ghost recon μου ειπε το Σαββατο που βγηκαμε οτι βρηκε το ghost recon breakpoint για pc σε προσφορα μονο 15 ευρω σε ενα μαγαζι για pc το οποιο εχει pc προγραμματα και παιχνιδια για pc. Και το πηρε. Του ειπα εγω οτι παραπανω δεν αξιζει μετα απο οτι εκανε η ubisoft που εδω και μηνες δεν εχει βγαλει παιχνιδι στο steam...
Πάντως μιας και πέρασε από το τι αξίζει η κάθε εταιρία, και έπεσα σήμερα σε αυτό:
![]()
CD Projekt has overtaken Ubisoft to become Europe’s biggest game company - KitGuru
CD Projekt S.A. has quickly gone from strength to strength, rising up the ranks to becoming one of twww.kitguru.net
Μετά από ένα γρήγορο ψάξιμο που ίσως δεν ισχύει κιόλας, το net worth για τις εταιρίες που λέμε εδώ είναι:
15δις Epic Games (ας είναι καλά η μαμά η σχιστομάτα, πριν από αυτό ήταν στα 6 δις)
8δις η CD Projekt
4δις η valve
Το θέμα με την valve είναι πως είναι estimated γιατί δεν είναι public company να αγοράσει καθένας μετοχές.
Εκτός κι αν έχει αλλάξει κάτι τον τελευταίο χρόνο και δεν πήρα χαμπάρι, και η Epic μη εισηγμένη είναι. Αλλά μπορούν να βγουν έμμεσα συμπεράσματα μέσω των αποτελεσμάτων της Tencent.
Είναι απολιτικίκ καρχαρίας; Να ξέρουμε αν θα απευθυνθούμε στην PETA ή στονΟπου ενας καρχαριας τρωει ανθρωπους.