What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Epic Store : όταν o Gabe έφτιαχνε client, o Sweeney έτρωγε βελανίδια.

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,958
Για ένα και μόνο λόγο, δεν έχει user reviews...

Κάτι που δίνει την ευκαιρία στον κάθε τσοντοpublisher να βγάζει σκάρτα παιχνίδια με embargo review μια μέρα μετά το release και να πιάνει κορόιδα...
 

gvorris

Half-Ogre
Joined
Nov 30, 2012
Messages
475
Εμένα πάντως δεν μου άρεσε καθόλου που το δοκίμασα για το Subnautica, πλέον έχουμε μάθει με όλα αυτά τα καλούδια που μας προσφέρει το Steam, GOG και Uplay (overlay, achievements, cloud saves, reviews, screenshots, chat κλπ) που αμέσως το έκανα rage uninstall.

Νόμιζα ότι έπαιζα στην δεκαετία του '80 ένα σκέτο παιχνίδι και τίποτα άλλο που δεν την πάλεψα καθόλου, και το Subnautica θα το αγοράσω Steam η GOG όταν θελήσω να το παίξω, ούτε για δωρεάν δηλαδή δεν μου αρέσει.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,265
Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς review bombs? Ήταν μια κάποια λύση...
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,958
[quote quote=509177]Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς review bombs? Ήταν μια κάποια λύση…

[/quote]
Δεν είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις review bombs από τα καλά review, όπως δεν είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις το "δεν μου κουνάει το μουστάκι, 0/10" reviews
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Δεν ξέρω τι παίζει με το epic game store, μιας και το μόνο που έκανα ήταν redeem το subnautica και το super meat boy και από τότε δεν ξανασχολήθηκα μαζί του, αλλά για την ώρα το μόνο που έχει τσοντοπαμπλισερς, τσοντοντεβελοπερς και σαπίλα είναι το steam.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Γιατί έχει το gog user reviews;

Πάντως του λείπουν πολλά πράματα. Εκτός των προαναφερθέντων , δεν βρίσκω και επιλογή locate game. Δλδ έτσι και formaro των σκληρό των windows, λίαν συντόμως δλδ, θα χάσω το Progress στο subnautica τελείως.

Βασικά τώρα που το βλέπω ακόμα καλύτερα, ούτε καν play time δεν κρατάει.
 

Mogrey665

Lich
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,840
λυγκα το gog έχει reviews. το epic games store το πρόβλημα του δεν είναι τα reviews. το λες και τελευταίο πράγμα που πρέπει να μας νοιάζει.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
[quote quote=509187]λυγκα το gog έχει reviews. το epic games store το πρόβλημα του δεν είναι τα reviews. το λες και τελευταίο πράγμα που πρέπει να μας νοιάζει.

[/quote]

ωχ που ρε συ να κάνω ένα για το Larry!!!
 

soad667

Kraken
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Μόνο Γκέημπ μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

#steamhools4life #praisegaben #umadtrololol
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,958
το gog είναι υπερπλήρες, user reviews, time tracking, cloud saves, galaxy client, friend list, activity wall, achievements.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,958
ρε μην βάζετε και τα κουμπιά του φόρουμ μέσα στις εικόνες, έχω πατήσει και εγώ δεν ξέρω πόσες φορές το thank πάνω στην εικόνα :p
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,856
To GOG τι ταρίφα παίρνει για το digital distribution; Γιατί το Steam, ωσάν κατοχικός μαυραγορίτης τοκογλύφος, καπελώνει ένα κατάπτυστο 30%:

<img src="https://c.slashgear.com/wp-content/uploads/2019/01/Epic-Games-Store-revenue-split.jpg" />

Να είσαι indie team, self-published, ή μικρος publisher, και να σου τρώει ο αδηφάγος Newell το 1/3 της δουλειάς σου για τη διανομή! Βρείτε μου κλάδο όπου κάτι τέτοιο δε θεωρείται αθέμιτη εμπορική πρακτική! Κατά τα λοιπά, flat hierarchy (more like "benevolent dictator"): https://steamcdn-a.akamaihd.net/apps/valve/Valve_NewEmployeeHandbook.pdf">Valve Handbook for new employees

Γενικότερα, εύχομαι στο Epic Store, όχι απλά να μην πάει άπατο, αλλά να σπείρει πανικό, όπως εύχομαι και στα GOG, UPlay κλπ digital distribution δίκτυα. Ιδανικά δε, να αυξηθούν σε αριθμό και μερίδια αγοράς.

Για κάποιο λόγο είμαστε ΟΚ με το μονοπώλιο του Steam. Αμ δε.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,958
Παλιά ήταν 30%, τώρα δεν γράφει κάτι οπότε ίσως έχουν per dev συμφωνίες. Άλλωστε θα μου φαινόταν λίγο κουλό να κάθονται τα παλικάρια στο steam να κάνουν συμβατά διάφορα παιχνίδια και να παίρνουν μόνο 30% ή λιγότερο.

Δεν το βλέπω να σπείρει πανικό με τόσο πρόχειρη δουλειά που έχουν κάνει. Δεν έχει τίποτα να σου προσφέρει, εδώ πάνε και γράφουν προβλήματα για troubleshooting στα discussions του αντίστοιχου παιχνιδιού στο steam... Τόσο δύσκολο να κάνουν ένα φόρουμ;
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,448
[quote quote=509201]@Dim Gian Bot, <a class="bbp-user-id-102800 bbp-user-mention" href="https://ragequit.gr/forums/users/kara/">@kara

Τι παρατήρησαν τα άτομα ρε, χαχαχαχα[/quote]

Της kara ήταν ακόμα μεγαλύτερη πετυχεσιά, αφού πρόλαβε να απαθανατίσει και τα 69 θέγκιου μου! <strong>Και</strong> παρατηρητικότης <strong>και</strong> ταχύτης!
 

Mogrey665

Lich
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,840
Μητσακο δεν ήμαστε εντάξει με το μονοπώλιο steam. Ίσα ίσα την είχε δει τόσο καιρό πολύ τεμπέλικα την φάση πέρα του ποσοστού που έπαιρνε. Έπρεπε να χτυπήσει γερά το discord για αλλαγή chat. Αλλά το epic game store για εμένα τελείως λαθος τρόπο/δρόμο παίρνει. Ούτε στοιχειώδεις πράγματα δεν έχει ακόμα και χτυπάει σε exlusivity.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
15,849
Θεωρητικά θα τα αναπτύξουν στην πορεία αυτά τα λοιπά social aspects. Προς το παρόν με το ζόρι λογίζεται ως Store με βάση αυτά που προσφέρει, πόσο μάλλον σύστημα αντίστοιχο με το Steam ή το ΓκώΓκ.

Ίσως βέβαια βγάζουν ήδη άπειρα λεφτά μέσω του Fortnite και μόνο, και τα υπόλοιπα είναι απλά γαρνιτούρα και επένδυση στο μέλλον.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Ο υπεύθυνος τους Epic Store έχει δώσει μια αναλυτική συνέντευξη στο Kotaku και εξηγεί ορισμένα πράγματα πίσω από τη λειτουργεία του.

http://www.kotaku.co.uk/2018/12/06/the-guy-behind-steam-spy-has-been-working-on-epics-store-for-years

ενδεικτικά

This led to a slew of valuable insights that Galyonkin says directly informed the Epic store’s feature set. For instance, forums and other social media-like tools – a cornerstone of Steam – won’t be part of the package. Galyonkin said that this is because “not a single developer I talked to wanted forums” and “the toxicity it brings,” preferring to interact with communities on their own terms on platforms like Reddit and Discord instead.

“That’s why we won’t have forums on Epic Games store and will start with a ticketing system, so gamers can message devs about their problems instead of review-bombing them,” said Galyonkin.
 
Top Bottom