Epic Store : όταν o Gabe έφτιαχνε client, o Sweeney έτρωγε βελανίδια.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τι έγινε; πείτε και σε μας καλέ.
Ελα, ήμουν σε κάτι τάφους και δεν μπορούσα να απαντήσω. Άνετο 11/10 και όσο πάει και αυξάνεται η βαθμολογία του.

πάλι μαλώνετε για τον σουινι ρε παιδιά?

edit. αν το σκηνικό που λες αρη είναι για την cdprojectred θα βγω και θα πω καλά έκανε για αυτήν. γιατί στην ουσία καταλήγει να ορίζει χαμηλή τιμή αγοράς ο distributor και όχι ο publisher. βγάζοντας την δυνατότητα να χρησιμοποιησεις το κουπόνι σου έχει αυτή τη στιγμή την ίδια έκπτωση που ορίζει αυτή σε όλα τα μαγαζιά.

Last edited:
κάποιοι σουνικοί νομίζουν ότι τους παίρνει να αρχίσουν πόλεμο και με του cdprojecτικούς... καλά...
πολύ ψηλά τον έχετε τον αμανέ.

Τι εννοείς πόλεμο? Γιατί ως μεγέθη δεν υπάρχει πόλεμος, ότι ωρα θέλει ο σουινι την πουλάει και την αγοράζει τη cdpr.

μα μεταξύ fan είναι όλα αυτά, για αυτόν τον πόλεμο λέω.

Δεν νομίζω ότι εξέφρασα φανμποισμο.

Ενας φιλος μου ο οποιος ειναι φανατικος οπδαδος του Ghost recon μου ειπε το Σαββατο που βγηκαμε οτι βρηκε το ghost recon breakpoint για pc σε προσφορα μονο 15 ευρω σε ενα μαγαζι για pc το οποιο εχει pc προγραμματα και παιχνιδια για pc. Και το πηρε. Του ειπα εγω οτι παραπανω δεν αξιζει μετα απο οτι εκανε η ubisoft που εδω και μηνες δεν εχει βγαλει παιχνιδι στο steam. Μεχρι 15 και πολυ ειναι . Του προτεινα επισης να κανει το ιδιο με το assasin creed valhala και watch dogs legion.

Ενας φιλος μου ο οποιος ειναι φανατικος οπδαδος του Ghost recon μου ειπε το Σαββατο που βγηκαμε οτι βρηκε το ghost recon breakpoint για pc σε προσφορα μονο 15 ευρω σε ενα μαγαζι για pc το οποιο εχει pc προγραμματα και παιχνιδια για pc. Και το πηρε. Του ειπα εγω οτι παραπανω δεν αξιζει μετα απο οτι εκανε η ubisoft που εδω και μηνες δεν εχει βγαλει παιχνιδι στο steam...

Καλά του είπες σρεντερ! Spread the word! :D

Πάντως μιας και πέρασε από το τι αξίζει η κάθε εταιρία, και έπεσα σήμερα σε αυτό:

Μετά από ένα γρήγορο ψάξιμο που ίσως δεν ισχύει κιόλας, το net worth για τις εταιρίες που λέμε εδώ είναι:
15δις Epic Games (ας είναι καλά η μαμά η σχιστομάτα, πριν από αυτό ήταν στα 6 δις)
8δις η CD Projekt
4δις η valve

Το θέμα με την valve είναι πως είναι estimated γιατί δεν είναι public company να αγοράσει καθένας μετοχές.

Πάντως μιας και πέρασε από το τι αξίζει η κάθε εταιρία, και έπεσα σήμερα σε αυτό:

Μετά από ένα γρήγορο ψάξιμο που ίσως δεν ισχύει κιόλας, το net worth για τις εταιρίες που λέμε εδώ είναι:
15δις Epic Games (ας είναι καλά η μαμά η σχιστομάτα, πριν από αυτό ήταν στα 6 δις)
8δις η CD Projekt
4δις η valve

Το θέμα με την valve είναι πως είναι estimated γιατί δεν είναι public company να αγοράσει καθένας μετοχές.

Όντως είναι διαφορετικά τα δεδομένα για τις μη εισηγμένες εταιρίες που δεν δηλώνουν οικονομικά στοιχεία.

Εκτός κι αν έχει αλλάξει κάτι τον τελευταίο χρόνο και δεν πήρα χαμπάρι, και η Epic μη εισηγμένη είναι. Αλλά μπορούν να βγουν έμμεσα συμπεράσματα μέσω των αποτελεσμάτων της Tencent.

Τα 4 δις για τη Valve μου ακούγονται λίγα, τόσο υπολογίζεται το net worth του Gaben, που (ανεπίσημες) πληροφορίες λένε πως κατέχει κάπου 25-30% της εταιρίας.

Last edited:
Εκτός κι αν έχει αλλάξει κάτι τον τελευταίο χρόνο και δεν πήρα χαμπάρι, και η Epic μη εισηγμένη είναι. Αλλά μπορούν να βγουν έμμεσα συμπεράσματα μέσω των αποτελεσμάτων της Tencent.

Σωστά, το ίδιο ισχύει για την Epic.

πάλι καλά, να το δοκιμάσω χωρίς να πλερώσω για το civ της εποχής του mobile gaming...

Βγηκε την Παρασκευη αλλο ενα παιχνιδι αποκλειστικα στο epic το οποι θα πρεπει να περιμενουμε αργοτερα στο steam. Το Maneater. Οπου ενας καρχαριας τρωει ανθρωπους. Αυτο και το destroy all humans ειναι οτι πρεπει για εμενα. Τετοια παιχνιδαρα επρεπει να βγει ταυτοχρονα και στο steam!

Παραδόξως δεν με ενθουσιάζει όσο θα έπρεπε. Το βρίσκω πολύ πιο action από όσο θα περίμενα σε arcade φάση. Το jaws unleashed μου αρέσει πολύ περισσότερο, όπου ναι μεν τρως ότι κινείται, αλλά το κάνει σε λίγο πιο αργούς ρυθμούς.

Back