Συζήτηση για τις next gen κονσόλες

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Καλά έχει αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που ήταν κάποτε (τουλάχιστον για τους κάτω των 60) μετά την επιτυχία του 360 έχουν μοιραστεί κάπως

Αν το xbox είναι 450 και το ps5 600, θα γουστάρω. Έχω άχτι τους playstation fanboys :p

Καλή ήταν η χαρά όσο κράτησε. Leaks από retailers λένε για 599$ για το Xbox, και κυκλοφορία 6 Νοέμβρη.

Καλή ήταν η χαρά όσο κράτησε. Leaks από retailers λένε για 599$ για το Xbox, και κυκλοφορία 6 Νοέμβρη.

Υπερβολικό μου φαίνεται, θα δείξει όμως. Τα 600+ ευρώ είναι πλέον τιμή για ένα αξιόλογο PC, όχι για κονσόλα παιχνιδιών. Και άντε η Microsoft έχει και το Lockhart, το PS5 έχει μόνο το Digital Edition που το πολύ να κόψει κανένα κατοστάρικο από την τιμή. Αν καταφέρουν και πουλήσουν κονσόλες σε αυτή την τιμή, μαγκιά τους.

Τα 600+ ευρώ είναι πλέον τιμή για ένα αξιόλογο PC, όχι για κονσόλα παιχνιδιών.

Καμία σημασία δεν έχει αυτό. Οι κονσολάδες δεν αγοράζουν κονσόλα ως εναλλακτική από ένα αξιόλογο PC, αγοράζουν κονσόλα επειδή θέλουν κονσόλα. Τώρα άμα θέλουν κονσόλα που κοστίζει 600 δολάρια δεν ξέρω, αλλά αν και οι δύο εναλλακτικές έχουν αυτό το κόστος, εγώ πιστεύω το πόπολο θα ακολουθήσει. Στην τελική, με το χέρι στην τσέπη περιμένανε να δώσουν τα 500, θα καταπιούν και τα άλλα 100.

Αν καταφέρουν και πουλήσουν κονσόλες σε αυτή την τιμή, μαγκιά τους.

Όπως είπε και ο G0O, το ερώτημα δεν είναι "αν" αλλά "πόσες".

Καμία σημασία δεν έχει αυτό. Οι κονσολάδες δεν αγοράζουν κονσόλα ως εναλλακτική από ένα αξιόλογο PC, αγοράζουν κονσόλα επειδή θέλουν κονσόλα. Τώρα άμα θέλουν κονσόλα που κοστίζει 600 δολάρια δεν ξέρω, αλλά αν και οι δύο εναλλακτικές έχουν αυτό το κόστος, εγώ πιστεύω το πόπολο θα ακολουθήσει. Στην τελική, με το χέρι στην τσέπη περιμένανε να δώσουν τα 500, θα καταπιούν και τα άλλα 100.

Δεν αντιλέγω, όμως ένα από τα μεγάλα ατού μιας κονσόλας είναι η χαμηλή τιμή που σε αυτή την περίπτωση πάει περίπατο.

Δεν είμαι ο κατάλληλος να απαντήσω μιας και δεν θα έπαιρνα κονσόλα ούτε αν κόστιζε 50 ευρώ, τι να την κάνω; Αλλά τα 500 που ήταν ψυχολογικά έτοιμοι να πληρώσουν, ήδη δεν ήταν χαμηλή τιμή κατά την γνώμη μου. Θα δείξει, άλλωστε για την ώρα μιλάμε για leaks που μπορεί και να διαψευστούν (αν και εγώ πιστεύω πως θα επαληθευτεί).

Και εγώ θυμάμαι από πάντα να λένε όλοι ότι αγοράζεις μια κονσόλα φθηνότερη και καλύτερη από το pc και για αυτό "πάει στα κομμάτια τα ακριβά games".

Τέλος πάντων, εδώ δίνουν πάνω από 1000€ για κινητά, στην κονσόλα θα κολλήσουν; Αναρωτιέμαι πότε θα πάρουν γραμμή οι εταιρίες ότι ο κόσμος δεν είναι μόνο το αμέρικα και η γερμανία και ότι κάποια στιγμή, ανέβασε, ανέβασε, θα μείνουν με το 1/3 της αγοράς που είχανε.

Γιατί στα κινητά αγοράζεις με 1500, αγοράζεις και με 100, στις κονσόλες τι θα κάνεις; θα παίζεις σε κινητό;

έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν φήμες ότι 600 ευρώ θα κάνει η κονσόλα της microsoft :D

να πω την αμαρτία μου αν είναι για 3 κατοστάρικα και παίζει netlifx δεν θα ήταν άσχημο για το σαλόνι με ένα gamepass... τουλάχιστον για μένα τον πτωχό με tv 1080p

Όντως πολύ καλή τιμή. Για να δούμε τώρα πού θα κινηθεί η Sony. Αν είχε τη δυνατότητα να τρέξει Windows θα αγόραζα ένα.

Specs δεν ξερουμε ακομα. Παντως αυτη θα ειναι η digital only απαντηση της MS

Specs δεν ξερουμε ακομα. Παντως αυτη θα ειναι η digital only απαντηση της MS

Επίσημα δεν ξέρουμε, ανεπίσημα θα έχει την ίδια CPU με το Χ, λιγότερη μνήμη και πιο αδύναμη GPU.

Όντως πολύ καλή τιμή. Για να δούμε τώρα πού θα κινηθεί η Sony. Αν είχε τη δυνατότητα να τρέξει Windows θα αγόραζα ένα.
άσε τα Windows, σκέψου το σαν glorified android tv :p

τώρα αν έχει χαμηλά spec δεν θα μπορείς να παίξεις τπτ εκεί πέρα. Και το switch έχει χαμηλά spec αλλά τουλάχιστον εκεί η κονσόλα και τα game που βγάζει η nintendo είναι φτιαγμένα για χαμηλά spec.
Εδώ δεν θα μπορείς να πάιξεις τπτ αξιόλογο.

Θεωρητικα ο,τι υπαρχει στο Xbox game pass εστω και σε χαμηλες ρυθμισεις θα μπορει να το σηκωσει. Το pass ειναι ενιαιο δε θα κανει διακριση σε X η S, δεν εχουν αναφερει κατι τετοιο.

Θεωρητικα ο,τι υπαρχει στο Xbox game pass εστω και σε χαμηλες ρυθμισεις θα μπορει να το σηκωσει. Το pass ειναι ενιαιο δε θα κανει διακριση σε X η S, δεν εχουν αναφερει κατι τετοιο.

πιστεύω σε αυτά τα χρήματα είναι χίλιες φορές καλύτερο για κάποιον να πάρει ένα switch γιατί και φορητότητα προσφέρει και τα game του είναι στημένα ακριβώς για τα χαμηλά spec του switch. Δλδ σε αυτό ιδίως με τους νεότερους τίτλους δεν θα μπορείς να παίξεις τίποτα η μόνο indie. Αυτό το κάνεις και με το switch αραχτός ξάπλα όπου βρεθείς λόγο φορητότητας

Back