Συζήτηση για τις next gen κονσόλες

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Κυκλοφορουν φημες και για 3ο xbox, ονοματι Xbox Series V, ιδιο με το μεγαλο Χ σε specs χωρις οπτικο δισκο. Αν ισχυει το V χτυπαει το all digital ps5, ενω βγαζει νοημα η ονοματολογια "series".

Εχουμε ακομα μπολικα γραμματα στο αλφαβητο διαθεσιμα.

Κυκλοφορουν φημες και για 3ο xbox, ονοματι Xbox Series V, ιδιο με το μεγαλο Χ σε specs χωρις οπτικο δισκο. Αν ισχυει το V χτυπαει το all digital ps5, ενω βγαζει νοημα η ονοματολογια "series".

Ας βγάλουν ένα configurable PC με φίρμα xbox να ξεμπερδεύουμε :p

Εμένα η απορία μου είναι γιατί δεν βγάζουν και ένα Xbox Series W, που να τρέχει και Windows. Από τη στιγμή που το επιχειρηματικό τους μοντέλο έχει επικεντρωθεί στο Game Pass νομίζω ότι ένα τέτοιο μοντέλο θα έκανε θραύση. Όταν προσπαθούσαν να κρατήσουν ακόμα τους πελάτες εντός του walled garden το καταλάβαινα, τώρα μου φαίνεται ότι θα ήταν ένας εύκολος τρόπος να πιέσουν πολύ την Sony σε περιοχές που το Xbox πρακτικά δεν υπάρχει (π.χ. ηπειρωτική Ευρώπη).

edit: Με πρόλαβε ο Νίκος :D

νομίζω το έχουν χάσει λίγο με τα ονόματα. Δλδ είναι λάθος μάρκετινγκ να μην έχει ένα νέο ξεκάθαρο όνομα. Αυτο ο μέσος άσχετος το μπερδεύει άνετα με τα προηγούμενα xbox. Οι ιαπωνες εκεί το έχουν πιάσει το κόλπο. Ξεκάθαρο όνομα και αν έχει επιτυχία απλά τους κοτσάρεις και έναν άριθμό δίπλα και είσαι ok.
Τώρα βγήκε και αυτό το video για το μικρό xbox

το gear 5 τρέχει άψογα αλλά γενικά το gear 5 είναι πολύ ελαφρύ game. Επιμένω ότι θέλω να δω τα review και τις συγκρίσεις γιατί φοβάμαι ότι είναι μια κονσόλα που σε κανά χρόνο δεν θα μπορείς να παίξεις αξιoπρεπώς κανένα νέο game εκεί.

την τετάρτη να δούμε και τις τιμές του playstation

την τετάρτη να δούμε και τις τιμές του playstation

Λογικά 500€ το κανονικό, 400€ το digital. Δεν βλέπω περιθώριο για κάτι άλλο.

Έχοντας τα ίδια specs αν δεν κάνω λάθος, δεν είναι μεγάλη διαφορά για ένα optical drive απλά;

Έχοντας τα ίδια specs αν δεν κάνω λάθος, δεν είναι μεγάλη διαφορά για ένα optical drive απλά;

Ασφαλώς αλλά σκέψου ότι πουλώντας το digital μοντέλο κλειδώνεις τους αγοραστές μόνο στο δικό σου κατάστημα. Ούτε physical μπορούν πλέον να αγοράσουν ούτε μεταχειρισμένα. Επομένως η Sony θα κόψει την τιμή για να σπρώξει προς τα εκεί όσο περισσότερους γίνεται.

εγώ θα πάω για την κανονική έκδοση. Μου αρέσει όλο το setup που έχει κυρίως το controller που μπορείς να αγοράσεις μετά συν τα ακουστικά ktl.
Τώρα λέω να πάω και σε xbox απλά θέλω να δω τα review για την φτηνή έκδοση μήπως τελικά αξίζει αλλά χλωμό το βλέπω.

Ασφαλώς αλλά σκέψου ότι πουλώντας το digital μοντέλο κλειδώνεις τους αγοραστές μόνο στο δικό σου κατάστημα. Ούτε physical μπορούν πλέον να αγοράσουν ούτε μεταχειρισμένα. Επομένως η Sony θα κόψει την τιμή για να σπρώξει προς τα εκεί όσο περισσότερους γίνεται.
Ε ναι οποτε ετσο θα εκτοξευτουν οι πωλησεις των καρτων xbox/,microsoft(που ειναι σαν τις καρτες steam πυο χρησιμοποιω εγω και οι περισσοτεροι για το steam).

119601390_3531604253573098_7521284165917811481_o.png

Δλδ θα φτιάξουν άλλες εκδόσεις για το S και αλλες για το Χ από τις παλιότερες κονσόλες;

Η microsoft μαζί με την intel στους επεξεργαστές κερδίζουν το βραβείο χειρότερης ονοματοδοσίας προϊόντων.

Προβλήματα στην παραγωγή του PS5;

Απολύτως αναμενόμενο να έχουν τέτοια θέματα με τις συχνότητες στις οποίες λειτουργεί το chip. Όταν όμως τα λέγαμε, η απάντηση ήταν "ξέρεις εσύ καλύτερα από τον Mark Cerny;;;;;".

Προβλήματα στην παραγωγή του PS5;

Απολύτως αναμενόμενο να έχουν τέτοια θέματα με τις συχνότητες στις οποίες λειτουργεί το chip. Όταν όμως τα λέγαμε, η απάντηση ήταν "ξέρεις εσύ καλύτερα από τον Mark Cerny;;;;;".
600€ θα κοστίζει τότε, είπαμε να μπουν μέσα, αλλά με τέτοια wields θα παραμπούνε αν πάνε να χτυπήσουν την τιμή του xbox

600€ θα κοστίζει τότε, είπαμε να μπουν μέσα, αλλά με τέτοια wields θα παραμπούνε αν πάνε να χτυπήσουν την τιμή του xbox

Δεν το πιστεύω γιατί θα ήταν εμπορική αυτοκτονία. Θα φάνε το όποιο έξτρα κόστος και λογικά θα μπουν μέσα με το κεφάλι αλλά θα μείνουν κοντά στη Microsoft πάση θυσία. Νομίζω ότι επιβεβαιώνεται εμμέσως το σενάριο ότι η Microsoft έπιασε την Sony στον ύπνο με την ισχύ του Series X. Λογικά είχαν σχεδιάσει το PS5 γύρω στα 9 Tflops όπως έδειχναν τα leaks και overclockαραν το τσιπ για να κλείσουν κάπως τη διαφορά, με αποτέλεσμα τα χαμηλά yields.

Δεν το πιστεύω γιατί θα ήταν εμπορική αυτοκτονία. Θα φάνε το όποιο έξτρα κόστος και λογικά θα μπουν μέσα με το κεφάλι αλλά θα μείνουν κοντά στη Microsoft πάση θυσία. Νομίζω ότι επιβεβαιώνεται εμμέσως το σενάριο ότι η Microsoft έπιασε την Sony στον ύπνο με την ισχύ του Series X. Λογικά είχαν σχεδιάσει το PS5 γύρω στα 9 Tflops όπως έδειχναν τα leaks και overclockαραν το τσιπ για να κλείσουν κάπως τη διαφορά, με αποτέλεσμα τα χαμηλά yields.
ε οκ 550 τότε :p θέλω απεγνωσμένα να αποτύχει το PS5

Εμένα η απορία μου είναι γιατί δεν βγάζουν και ένα Xbox Series W, που να τρέχει και Windows.

Για να το πάρει ποιος ρε Admiral? Ο Wintel PCας δεν έχει λόγο να ενδιαφερθεί, ο κλασικός κονσολάς ακούει Windows και αντιδρά σαν να του λες command-line Unix environment.

Back