Dungeons 3 τζάμπα στο επικ ψορ, κάτι για διάδοχο του Dungeon Keeper λέει αλλά κρατάω μικρό καλάθι, δεν παίζεις με τέτοιο όνομα.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Dungeons 3 τζάμπα στο επικ ψορ, κάτι για διάδοχο του Dungeon Keeper λέει αλλά κρατάω μικρό καλάθι, δεν παίζεις με τέτοιο όνομα.
Εγώ στα Dungeon Keeper έβγαλα όλα τα σαδιστικά μου ένστικταΣτο βιντεοτρέιλερ του Μπουντρούμια 3, η φάπα πάει σύννεφο. Και μόνο γι' αυτό, θα το έλεγα άξιο διάδοχο του Dungeon Keeper. :Ρ
Imperator Rome please. Ευχαριστώ πολύ. Χάνεις πάντως που δεν ασχολείσαι με το είδος.Imperator: Rome
Darkwood
Imperator Rome please. Ευχαριστώ πολύ. Χάνεις πάντως που δεν ασχολείσαι με το είδος.
Την ισορροπία των Total War νομίζω ότι την έχουν λίγοι αντίστοιχοι τίτλοι.
Καλώς ή κακώς, ένας πρώτος βοηθός είναι τα διάφορα βίντεο στο youtube. Θεωρητικά, το Europa Universalis IV θεωρείται καλή εισαγωγή στο είδος, αν και δεν το έχω παίξει. Απλά αυτό προτείνουν οι περισσότεροι ως το πιο "εύκολο" να ξεκινήσεις. Και σίγουρα ξεκινάς με μικρό κράτος. Όσο πιο μικρό, τόσο πιο καλό. Εδώ, το μέγεθος δεν βοηθάει.Δεν κατάφερα ποτέ να μπω δυνατά στα grand strategy, management (π.χ Settlers) και 4X παρότι προσπάθησα αρκετές φορές. Συνήθως τα παιχνίδια αυτά έχουν μεγάλη λεπτομέρεια στην οικονομική διαχείριση και λιγότερη στη μάχη ενώ εγώ προτιμώ το αντίθετο όπως στο X-Com. Ποιο παιχνίδι θα ήταν καλό για μια εισαγωγή στο είδος;
Προτείνω εντόνως Stellaris.Δεν κατάφερα ποτέ να μπω δυνατά στα grand strategy,
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ΑΙΡΕΣΗ!!!τζάμπα κάτι με λάσπες στο έπικ