RollerCoaster Tycoon 3 τζάμπα στο επικ και το ροκελί έγινε f2p στο επικ.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!RollerCoaster Tycoon 3 τζάμπα στο επικ και το ροκελί έγινε f2p στο επικ.
δεν θυμάμαι να πω την αλήθεια, αλλά δεν θα ήταν η πρώτη φορά που άλλαξε στην πορεία.Κάποιο άλλο δεν ήταν να δώσει ή θυμάμαι λάθος;
Ενεργοποίησα το Coteries. EυχαριστώΤελικά το πήρα το choice αυτού του μήνα γιατί διαπίστωσα τελευταία στιγμή ότι το Yooka Laylee δεν ήταν το πρώτο που είχα ήδη αλλά το Impossible Lair λολ
[Hidden content]
Εγω που ξέχασα να παγώσω τη συνδρομή και το πήρα χωρίς να το καταλάβω; Σήμερα-αύριο θα κάτσω να δω ποια θα κρατήσω και τα υπόλοιπα θα τα ανεβάσω εδώ.Τελικά το πήρα το choice αυτού του μήνα γιατί διαπίστωσα τελευταία στιγμή ότι το Yooka Laylee δεν ήταν το πρώτο που είχα ήδη αλλά το Impossible Lair λολ
Όχι όχι! Δεν υπάρχει refund. Με την απομάκρυνση του πελάτη από το ταμείο, ουδέν σφάλμα αναγνωρίζεται!Α δεν το ήξερα αυτό για το refund. Θα δω αν δεν με ενδιαφέρει κανένα θα το κάνω.
Απ ότι διαβάζω διόρθωσαν bugs έβαλαν κάτι ποδήλατα και άλλαξαν το inventory.Ας μου πει κάποιος τις διορθώσεις που κάνανε γιατί εγώ μασάω να το ξαναπεράσω μη θυμηθώ τα 30 ευρώ τζάμπα που έδωσα.