By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ποτε δε βγηκε οτι μπηκε. Απλα το αποδεχτηκαμε.ναι καλά, ανάπτυξη. με τι λεφτά; πρέπει να στρώσει πρώτα παγκόσμια η φάση, να ξανά αρχίσει ο τουρισμός, να ξανά αρχίσει το χρήμα να ρέει, να ξανά αρχίσουμε να μπαίνουμε σε μια σειρά... και αύριο να έληγε η φάση με τον κορώνα έχουμε πάει 5 χρόνια πίσω οικονομικά. όπου να 'ναι θα μας μπει ξανά ο σόιμπλε στον κώλο
Εχμ...το σαραγλί;Θα μου πεις, από τη μία Ν.Δ κι από την άλλη ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Μα έτσι είναι αυτά. Μήπως ο κουραμπιές είχε ποτέ άλλο αντίπαλο δέος, πέραν του μελομακάρονου;
Το ότι περιμένουμε μονον από την τουριστική περίοδο να βγάλει λεφτά το κράτος, καλό είναι να το κοιτάξουμε.να ξανά αρχίσει ο τουρισμός, να ξανά αρχίσει το χρήμα να ρέει, να ξανά αρχίσουμε να μπαίνουμε σε μια σειρά...
Εχμ...το σαραγλί;
μα καλά μόνο εγώ τρώω βάφλες;Nope.
Για τον απλούστατο λόγο ότι το σαραγλί ανέκαθεν ήταν -και εξακολουθεί να είναι- το Κ.Κ.Ε των χριστουγεννιάτικων γλυκών. Σταθερό ποσοστό των σπιτιών στα οποία καταφέρνει να μπει, με πολύ μικρές διακυμάνσεις ανά έτος και εν τέλει πολύ περιορισμένο μερίδιο σε σχέση με τα άλλα δύο.
μα καλά μόνο εγώ τρώω βάφλες;λογικά αυτές θα είναι ο Λεβέντης των γλυκών