Από ενδιαφέρων και δίχως ίχνος ειρωνείας, θα μπορούσα να μάθω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι ως "κατορθώματα" και τα περί σπίλωσης και μόλυνσης από πλευράς ΠΚΣ? Στα φοιτητικά μου χρόνια υπήρξα ενεργό μέλος και αν μη τι άλλο να καταλάβω τι λάθος κάναμε ρε αδερφέ και ούτε λεφτά κονομήσαμε (το αντίθετο) και ούτε τσάμπα μαθήματα περάσαμε (το αντίθετο και πάλι). Από πραγματικό ενδιαφέρων ρωτάω, έχουν περάσει έτσι και αλλιώς πάνω από 10 χρόνια
Την περίοδο (1997-2001) και στο πανεπιστήμιο (Τ.Ε.Φ.Α.Α Αθηνών) που υπήρξα εγώ φοιτητής, το δεύτερο συνέβαινε κανονικότατα, έστω και σε μικρότερο βαθμό σε σχέση με το όργιο από μεριάς των μπουμπουκιών της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ, ενώ φοιτήτριες-μέλη (και) της ΠΚΣ δεν είχανε κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσουν την ιδεολογικοπολιτική τους διαφορά με καθηγητές για να.... γνωριστούν λίγο καλύτερα. Όσο για το πρώτο που ανέφερες, δε γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο, οπότε και δε μπορώ να το υποστηρίξω, αλλά αν μου έλεγε κάποιος ότι, στη συγκεκριμένη περίπτωση, συνέβαινε και αυτό, θα το πίστευα άνετα.