Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ναι.....

Το μόνο.... πρόβλημα είναι ότι ξέρουμε από πρώτο χέρι τα κατορθώματα (και) της ΠΚΣ στα πανεπιστήμια. Τη ζήσαμε 4 χρόνια την άσπιλη και αμόλυντη νεολαία της ΚΝΕ. Οπότε κάποιοι δε τσιμπάμε, όπως ακριβώς λέει κι ο εν λόγω "κύριος" ότι δε μασάνε.

Από ενδιαφέρων και δίχως ίχνος ειρωνείας, θα μπορούσα να μάθω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι ως "κατορθώματα" και τα περί σπίλωσης και μόλυνσης από πλευράς ΠΚΣ? Στα φοιτητικά μου χρόνια υπήρξα ενεργό μέλος και αν μη τι άλλο να καταλάβω τι λάθος κάναμε ρε αδερφέ και ούτε λεφτά κονομήσαμε (το αντίθετο) και ούτε τσάμπα μαθήματα περάσαμε (το αντίθετο και πάλι). Από πραγματικό ενδιαφέρων ρωτάω, έχουν περάσει έτσι και αλλιώς πάνω από 10 χρόνια

Από ενδιαφέρων και δίχως ίχνος ειρωνείας, θα μπορούσα να μάθω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι ως "κατορθώματα" και τα περί σπίλωσης και μόλυνσης από πλευράς ΠΚΣ? Στα φοιτητικά μου χρόνια υπήρξα ενεργό μέλος και αν μη τι άλλο να καταλάβω τι λάθος κάναμε ρε αδερφέ και ούτε λεφτά κονομήσαμε (το αντίθετο) και ούτε τσάμπα μαθήματα περάσαμε (το αντίθετο και πάλι). Από πραγματικό ενδιαφέρων ρωτάω, έχουν περάσει έτσι και αλλιώς πάνω από 10 χρόνια

Την περίοδο (1997-2001) και στο πανεπιστήμιο (Τ.Ε.Φ.Α.Α Αθηνών) που υπήρξα εγώ φοιτητής, το δεύτερο συνέβαινε κανονικότατα, έστω και σε μικρότερο βαθμό σε σχέση με το όργιο από μεριάς των μπουμπουκιών της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ, ενώ φοιτήτριες-μέλη (και) της ΠΚΣ δεν είχανε κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσουν την ιδεολογικοπολιτική τους διαφορά με καθηγητές για να.... γνωριστούν λίγο καλύτερα. Όσο για το πρώτο που ανέφερες, δε γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο, οπότε και δε μπορώ να το υποστηρίξω, αλλά αν μου έλεγε κάποιος ότι, στη συγκεκριμένη περίπτωση, συνέβαινε και αυτό, θα το πίστευα άνετα.

καλα αυτο με τον μαρξ δεν υπηρχε απλα xD ειχα χεστει στο γελιο.

Όποιος έχει ζήσει έστω και λίγο το ελληνικό Πανεπιστήμιο ξέρει πολύ καλά ότι το θέμα της αντιγραφής και γενικότερα της διαφθοράς δεν είναι κομματικό αλλά καθολικό.
Και εγώ έχω ακούσει από γνωστό της δεξιάς ότι καθηγητής τον πλησίασε την ώρα της εξέτασης και του είπε στο αυτί, μην αγχώνεσαι τα δικά μας παιδιά τα προσέχουμε. Αλλά και από αριστερά να μοιράζονται λυσάρια για θέματα και εργασίες αποκλειστικά σε μέλη...

Πάρτυ με ναρκωτικά και γυναίκες από δεξιά, πάρτυ με ναρκωτικά και γυναίκες από αριστερά..

Φυσικά είναι άλλο ένα θέμα που το σύστημα πρέπει να μας επιβάλλει να το οπαδικοπιούμε.. ως άριστος παράγοντας μη συνοχής... γιατί διαίρει και βασίλευε..

Πάντα όλη η διαφθορά είναι στους άλλους ενώ η δική μας παράταξη-ιδεολογία δεν έχει σχέση με αυτά.. Είναι ενδιαφέρον πως ο οπαδισμός εκμηδενίζει την κριτική ικανότητα κατα τα άλλα έξυπνων (κατά κανόνα) ανθρώπων.

Last edited:
ματώνεις;

καθρεπτάκι

Γιατί σβήνεις τα ποστ σου;; Μην μου συγχύζεσαι :'(

όλοι σκατοσακούλες είμαστε.. Απλά οι περισσότεροι τα αποθηκεύουμε στο παχύ έντερο...

Έχει ενδιαφέρον ποσο θρασύδειλο ανθρωπάκι είσαι gaius.. Στο αδμιν γελάκια και repost από άρθρα σε μένα μπινελίκια..

ευχαριστώ για την διασκέδαση

γαμωτο.
πονταριζα οτι σκ λογικα μπορει και να απουσιαζουν οι αδμίνοι.
αλλά πηγα στην κεντρικη σελιδα και ειδα μεσα τον σκεφτικο Ιατρο.
σκατα. ξαναβανω το ποπκορν στο ντουλαπι.

Είστε καφενείο, καθίστε μαλώστε ως καλοί παππούδες-γέροι, την επόμενη μέρα θα παίζετε τάβλι.

Γάιε, έστω και αν το thread είναι κάπως πιο ελεύθερο στο να γίνονται τα πράγματα λίμπα, το ότι έρχεσαι έπειτα από Χ μήνες για να ποστάρεις κάτι και μετά να τα κάνεις κώλο-πίπα, προτού ξαναμπεις σε κιμμέριο λήθαργο δεν είναι και υγιής συμπεριφορά.

Έκανα το χρέος για να συστήσω αποκλιμάκωση, πάω να ασχοληθώ με πραγματικά μωρά, όχι με αυτά που είναι εγκλωβισμένα σε σώμα ενηλίκων.
:PANAM:

Edit: για να προλάβω τα πηγαδάκια και των δύο στρατοπέδων. Δεν αβαντάρω ούτε τον Γάιο, ούτε τον ccwr σε αυτήν την κουβέντα. Ούτε κανείς από τους δύο έχει στείλει pm... ως τώρα.
LN_525042_BP_11.jpg

Δεν κλαφτικά πουθενά.. Το ότι σου γίνεται σύσταση, απλά μετά από απρόκλητα μπινελίκια είναι απόφαση των/του admin.

To report που σου είχα κάνει πριν από κάποιο καιρό, είναι επειδή μόνο εσύ μπορείς να βρίζεις εδώ μέσα, χωρίς συνέπειες ουσιαστικά..
Αν μου λέγανε ότι κάνω λάθος, και μας επιτρέπεται σε όλους να μιλάμε σαν τα ζώα θα σου απαντούσα στην γλώσσα που καταλαβαίνεις.

Back